Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(Dalbara @ 2008 07 03, 08:42)
Aš mačiau KLP Ermitaže  bigsmile.gif

o kur Klaipėdoje Ermitažas, nes per išeigines tikriausiai link jūros trauksime tongue.gif
Atsakyti
Niu ką, belieka sulaukt kol Kaune Ermitažą pastatys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 07 02, 21:58)
O pakabinamų buvo kokių?

Labai nežiūrėjau, bet dar važiuosim, galėsiu dirstelėti. Ne taip čia ir toli, nuo sienos 40 km bigsmile.gif Mums tas pats, ar į Suvalkus, ar į Vilnių, Kauną, Lenkija dar arčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 21:58)
Sveikos

prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau  verysad.gif Prašau

4u.gif

Neįsižeisk,bet ne gėlės kaltos...Per nagus duot pirmiausia reikėtų kambario spalvos parinkėjui,nereikia naudoti sintetinių spalvų savo gyvenamam būste,jos vargina.Yra obuolio įvairiausi atspalviai,švelnios samanėlės,vandens... Gėlių spalvos paprasčiausiai nesuderintos su sienų spalva ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2008 07 03, 23:29)
4u.gif

Neįsižeisk,bet ne gėlės kaltos...Per nagus duot pirmiausia reikėtų kambario spalvos parinkėjui,nereikia naudoti sintetinių spalvų savo gyvenamam būste,jos vargina.Yra obuolio įvairiausi atspalviai,švelnios samanėlės,vandens... Gėlių spalvos paprasčiausiai nesuderintos su sienų spalva ir tiek.

na spalva tai cia jau skonio dalykas schmoll.gif
matai, mamyte del spalvos nesiskundzia, reiskia jai grazu mirksiukas.gif man ta spalva irgi netrukdo, pas mane nauji namuciai irgi bus ryskus, as nemegstu isblukusiu spalvu unsure.gif

man jos kambarys grazus, na tik tas geles as gal visai uzdazyciau, nes jeigu jas ir pagyvinus kazkuo, man vistiek ju forma nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 07 04, 09:15)
na spalva tai cia jau skonio dalykas schmoll.gif
matai, mamyte del spalvos nesiskundzia, reiskia jai grazu mirksiukas.gif  man ta spalva irgi netrukdo, pas mane nauji namuciai irgi bus ryskus, as nemegstu isblukusiu spalvu unsure.gif

biggrin.gif man ir netrukdo
Man gražu, ryškios,sodrios spalvos. Ir ramios, nenublukę, bet ne kaip kelininkų liemenių. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 04 liepos 2008 - 08:54
QUOTE(leliuga @ 2008 07 04, 09:50)
biggrin.gif man ir netrukdo
Man gražu, ryškios,sodrios spalvos.  Ir ramios, nenublukę, bet ne kaip kelininkų liemenių. biggrin.gif

deja man ir prie tokios spalvos teko priprast, nes vyras kelininkas lotuliukas.gif construction.gif
Atsakyti
laba,

o gal jus matete, kur pardavinejami tokie fosforiniai delfinukai, menuliukas su zvaigzdutemis, nes noriu zvaigzdutes priklijuoti, prie lubu, vaiko kambaryje, kai eis miegoti, tai svies, manau, labai patiks mazajam, tik va nerandu... anksciau maziua norfoje, bet neberandu...

jei, ka rasykite kur galima rasti ju, nes nelabai maziukas leidzia sedeti prie kompo
Atsakyti
QUOTE(daluzeg @ 2008 07 04, 11:49)
laba,

o gal jus matete, kur pardavinejami tokie fosforiniai delfinukai, menuliukas su zvaigzdutemis, nes noriu zvaigzdutes priklijuoti, prie lubu, vaiko kambaryje, kai eis miegoti, tai svies, manau, labai patiks mazajam, tik va nerandu... anksciau maziua norfoje, bet neberandu...

jei, ka rasykite kur galima rasti ju, nes nelabai maziukas leidzia sedeti prie kompo

pirkau Jyske
Atsakyti
QUOTE(daluzeg @ 2008 07 04, 11:49)
laba,

tai kad diskutavo čia temoje mamos kad nelabai jau jie šviečia ... doh.gif paskaityk temą
Atsakyti
QUOTE(daluzeg @ 2008 07 04, 12:49)

SENUKUOSE mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū kas liečia dėl šviestuvų, na dar bandysim ieškoti.
Atsakyti