Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(Babetta @ 2008 07 02, 09:07)
siulau daugiau pasidometi tasi chiuziniais.
butent ortopedic - vienas kiechiausiu is ju. manau yra tema SM apie chiuzinius ir ten daug daugiau aptarta. Kiekvienas renkas kas jam patogu ir atrodo geriausia. 4u.gif

Ar gamina nestandartinius dydžius?
Atsakyti
sakykit kur Vilniuje vaikiškų nebrangių šviestuvų yra su pūkuotuku.
Atsakyti
- o tu kokias pard aplankei????

- kas yra nebrangu? g.gif mat sita savoka tarkim kiekviensa skirtingai suvokia. kas man brangu gal tau kaip tik- pats tas? ar atvirksciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 07 02, 11:30)

as tai su pukuotuku nieko nemacius g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 07 02, 10:30)

Aš vaikišką šviestuvą rinkdamasi į kainas net nebežiūrėjau, vistiek nėr iš ko rinktis. Arba pats šviestuvas "ant durniaus" padarytas, arba tinkamas tik kaip interjero detalė, bet ne apšvietimui... o visos tos medinės bitės, klounai ir lėktuvėliai - jau atsibodę. Žodžiu jei jau užmatysi ką nors iš vaikiško asortimento, tai duok žinot kur.
Atsakyti
Paerzinsiu tongue.gif
user posted image user posted image
Čia ne Lt, o Lenkijoj, Suvalkuose ax.gif kaip tik važinėjam ten ieškodami visokių reikalingų dalykų, tai pamačiusi šitas lempas nufotkinau, savo mažajai parodžiau - iškart užsimanė thumbup.gif Čia tik maža dalis, jų ten daaaaaug...
Jei sugalvosit ieškot - yra centre ten toks buvęs univermagas, vadinasi "Arkadij", paklauskit, visi vietiniai žino, kelią parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 02 liepos 2008 - 18:05
O pakabinamų buvo kokių?
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 07 01, 01:44)
ania..mumi irgi patiko. va kaip LT kambary atrodo. didoka siaip lovyte, bet labai superine thumbup.gif  pats karkasas super- tvirtas tokis thumbup.gif
user posted image

vauuu kokia sauni ideja thumbup.gif jusu kambariukas ir lova thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 07 02, 13:35)
Aš vaikišką šviestuvą rinkdamasi į kainas net nebežiūrėjau, vistiek nėr iš ko rinktis. Arba pats šviestuvas "ant durniaus" padarytas, arba tinkamas tik kaip interjero detalė, bet ne apšvietimui... o visos tos medinės bitės, klounai ir lėktuvėliai - jau atsibodę. Žodžiu jei jau užmatysi ką nors iš vaikiško asortimento, tai duok žinot kur.

drinks_cheers.gif aš irgi vargstu, niekaip nerandu kad būtų ir šviesu ir tiktų vaikų kambariui o ne šiaip kokia lempa, bet vaikiškos g.gif na taip, kitos gražiai padarytos bet ... šviesos iš jų mažai blink.gif
Atsakyti
Ermitaže mačiau labai gražių šviestuvų vaikų kambariui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 07 03, 08:24)
Ermitaže mačiau labai gražių šviestuvų vaikų kambariui  wub.gif

dėkui 4u.gif , kai būsiu Vilniuje reikės užsukti
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 07 03, 09:37)
dėkui  4u.gif , kai būsiu Vilniuje reikės užsukti

Aš mačiau KLP Ermitaže bigsmile.gif
Atsakyti