Rokinuke, užkabino dieninė užuolaida Labai gražu tiek paveiksliukas, tiek pačios užuolaidos. Tik dabar klausimas tos užuolaidos toks didelis paveikslas per visas, ar čia tik maži paveiksliukai ant visos užuolaidos pridėstyti, ir atrodo dideli, kai uš arti fotkinta?
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 29, 19:17)
labai labai patenkinti, sako kelkimes jau ten gyvent
nors praktiskai dar tik ju kambarys ir padarytas tiksliau dar tik ju siena
Labai super atrodo siena ir užuolaidos su Pūkuotuko herojais , tik Garfildas, man atrodo, perkrauna viską. Nors gal aš blogai įsivaizduoju.
QUOTE(a79 @ 2008 06 29, 21:50)
Rokinuke, užkabino dieninė užuolaida Labai gražu tiek paveiksliukas, tiek pačios užuolaidos. Tik dabar klausimas tos užuolaidos toks didelis paveikslas per visas, ar čia tik maži paveiksliukai ant visos užuolaidos pridėstyti, ir atrodo dideli, kai uš arti fotkinta?
cia is labai arti, vienas mazas paveikslelis
ju daug mazu
Papildyta:
QUOTE(Aila @ 2008 06 29, 21:50)
Labai super atrodo siena ir užuolaidos su Pūkuotuko herojais , tik Garfildas, man atrodo, perkrauna viską. Nors gal aš blogai įsivaizduoju.
na matai, su garfildu bus naktine uzuolaida, ji praktiskai visa laika bus ..sutraukta" o siaip kambarelis vaikuciu bus visas sviesus, tai tos uzuolaidos truputi toki sodruma priduoda, atmusa ta sveisa
tiesa pasakius, nelabai zinau kaip viskas atrodys visumoj:) pati viska galvojau, rinkausi, labai norejau, kad vaiku kambarys butu kaip pasaka, megiama zaidimu vieta pati studijavau nemazai vaiku psichologijos, zinau, kad spalvotoj aplinkoj auga kurybiskesni vaikais, tai ir stengiuos
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 29, 22:14)
ju daug mazu
Papildyta:
na matai, su garfildu bus naktine uzuolaida, ji praktiskai visa laika bus ..sutraukta" o siaip kambarelis vaikuciu bus visas sviesus, tai tos uzuolaidos truputi toki sodruma priduoda, atmusa ta sveisa
tiesa pasakius, nelabai zinau kaip viskas atrodys visumoj:) pati viska galvojau, rinkausi, labai norejau, kad vaiku kambarys butu kaip pasaka, megiama zaidimu vieta pati studijavau nemazai vaiku psichologijos, zinau, kad spalvotoj aplinkoj auga kurybiskesni vaikais, tai ir stengiuos
ju daug mazu
Papildyta:
kamabariukas jusu vaikuciu tikrai kaip tikra pasaka
ir piesinys ant sienos koks grazus
ir uzuolaideles
butu idomu visa galutini rezultata pamatyti kai viska sudeliosit sukabinsit
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 06 30, 09:55)
kamabariukas jusu vaikuciu tikrai kaip tikra pasaka
ir piesinys ant sienos koks grazus
ir uzuolaideles
butu idomu visa galutini rezultata pamatyti kai viska sudeliosit sukabinsit
butinai parodysiu
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 29, 17:57)
o cia ikeliu uzuolaidas is gariunu. dienine uzuolaida apie 25lt metras, naktine 36lt, ziuvimas-metras 4lt.
su pukuotukais ir as planuoju pirkti, maciau realiai kaip atrodo
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 29, 21:14)
ju daug mazu
Papildyta:
ju daug mazu
Papildyta:
O aš jau taip apsidžiaugiau, kad gal čia toks didelis paveiksliukas per visą užuolaidą
QUOTE(*LADA* @ 2008 06 28, 13:36)
SUPER O kaip užsisakyti?
ritka68 turi savo temuke rankdarbiuose
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 29, 17:17)
labai labai patenkinti, sako kelkimes jau ten gyvent
Buk gerute pametek ir man kontaktus dailininkes. bucia labai labai dekinga
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 26, 13:23)
ania..mumi irgi patiko. va kaip LT kambary atrodo. didoka siaip lovyte, bet labai superine pats karkasas super- tvirtas tokis
QUOTE(Babetta @ 2008 07 01, 00:44)
ania..mumi irgi patiko. va kaip LT kambary atrodo. didoka siaip lovyte, bet labai superine pats karkasas super- tvirtas tokis
O , aš irgi šitą užsakiau, laukiu.
Ar nevėlavo pagamint? Kur čiužinį pirkot?
QUOTE(Aila @ 2008 07 01, 00:59)
nieko nevelavo. Kaip ir buvo zadeje- taip ir atveze.
chiuzini pirkom DORMEO ortopedic (butent pagal tuos ismatavimus gavos ~300 Lt -)..