Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(rokinuke @ 2008 06 29, 10:07)
jei kas pamokytu idet nuotrauka per a.z., tai parodyciau kaip atrodo uzuolaidos is gariunu i vaiku kambary:) jau paiuvo, superines zinokit wub.gif

reikia pasidaryt inernete fotoalbuma,imest ten foto ir jos koda nukopinus permest i zinutes langa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaV @ 2008 06 29, 11:18)
reikia pasidaryt inernete fotoalbuma,imest ten foto ir jos koda nukopinus permest i zinutes langa ax.gif

nemoku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 29, 13:56)

atsiųsk savo foto aureja@aktv.lt ax.gif Įdėsiu.
Atsakyti
na paziurekit, siandien dailininke nutape vaikams siena, tik spalvos neryskios, nes telefu fotkinau, bet siaip vaizdas nerealus, bent jau man wub.gif
user posted image
Papildyta:
aciu tau cobra uz pamoka smile.gif atrodo dabar reikia tik paveikslelius susimazint wink.gif
tuoj idesiu ir uzuolaidas pasirodyt wink.gif
Atsakyti
Reiktų pamažinti nuotraukiukes mirksiukas.gif
Gal ir man mažiui burlaivį kas nutapytų g.gif O kokiame tu mieste? Ir kiek toks gėris kainuoja, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
mokejau 450lt.
dailininke is kauno, bet ji pas mane i vilniu atvaziavo 4u.gif
as labai patenkinta darbu, derinomes piesini iki gero varianto, visada isklause manes ax.gif atsizvelge i pastabas smile.gif

galiu duot nr. i a.z. ji viska moka piesti wink.gif
Atsakyti
Noriu numeriuko. Man tik piešinuko kitokio norisi(mums matai dabar tik piratai rūpi biggrin.gif ), bet nupiešta labai gražiai. O tavo kambario savininkai patenkinti? smile.gif
Aš iš Kauno, tai man pats tas būtų thumbup.gif
Atsakyti
o cia ikeliu uzuolaidas is gariunu. dienine uzuolaida apie 25lt metras, naktine 36lt, ziuvimas-metras 4lt.

su pukuotukais uzuolaidu neislanksciau, nes laukia kada bus pakabintos,islygintos, nenoriu islankstyt, nes paskui nemokesiu taip suvyniot doh.gif

o su garfieldu irgi tik gabaliukas medziagos, truputuka susilankstes blush2.gif nes taip pat nenoriu tikru uzuolaidu islankstyt blush2.gif

bet vaizda susidarysite ax.gif

butinai ikelsiu ir jau pakabintu uzuolaidu, bet tai bus ne aksciau kaip po poros savaiciu 4u.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
cia irgi telefu fotkinau, nes fotika pametem doh.gif
spalvos tikrai grazesnes, sodriai ryskios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Enriko mama @ 2008 06 16, 13:39)
. Ka galit patarti irengiant vaikui vieno kambario butelije kampeli jo asmanini? blush2.gif  Laukiu jusu patarimu cool.gif

Sveikute smile.gif Musu dukriukas irgi "kambari" turejo nisoj.Tik ji buvo dar mazesne, nei jusu, nes komoda ten jau netilpo. Nupirkom va tokia lovele Audejo centre (tik ne tokios slykscios spalvos)
user posted image
viduj dar patalynes deze yra.Aisku, reiktu nupirkt ir normalu ciuzinuka ant virsaus uztiesti, kad miegoti patogiau butu.Kad neikristu, pufa pristumdavom.Uzsakem lentynas, kuriu viena pritvirtinim tokiam aukstyj, kad istraukus loveles dali, ta lentyna atstotu staliuka , nes net ir tokiam stalui neliko vietos, isskleista lova kaip tik uzimdavo visa nisa.
O jei vietos yra, tai va sprendimas :
user posted image
user posted image

Tikiuosi, kad nors kiek padejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 29, 18:40)
na paziurekit, siandien dailininke nutape vaikams siena, tik spalvos neryskios, nes telefu fotkinau, bet siaip vaizdas nerealus, bent jau man wub.gif

Kaip graziai nutapyta wub.gif Isivaizduoju kokie patenkinti vaikuciai thumbup.gif
Atsakyti
labai labai patenkinti, sako kelkimes jau ten gyvent blush2.gif

nors praktiskai dar tik ju kambarys ir padarytas rolleyes.gif tiksliau dar tik ju siena lotuliukas.gif
Atsakyti
permesk telefona ir kontaktus tos dailininkes...
man labai patiko 4u.gif
o ji ima uz atvykima i Vln?
Atsakyti