Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

Ačiū, merginkos, už tokius gausius atsakymus aciuks.gif Esmė ir yra, kad kambarys vienas , o ir metų skirtumas ne 2 ir ne 3 metai, o 7 blush2.gif Dar neteko pačiupinėti ir išbandyti tokio baldelio, bet jei daugumos nuomonė thumbup.gif drinks_cheers.gif , tada manau kad tai yra geras išmislas didis.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 04 29, 11:07)
Gerai jei yra kur padaryti atskirus kambarius.O jei yra du vaikai,12kv.kambariukas.tai dviaukste  lova yra puikus erdves problemos  isprendimas.O be to jei brolis su sese labai gerai ir artimai benrauja tai jiems gera ir vienam kambaryje.

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 29, 11:10)
niu tai jaigu yra vietos daryti du atskirus vaiku kambarius - tai pirmyn
bet va kaip irmaMO - neturi vietos tai dviaukste lova tikrai super mintis nes sutaupai daug erdves kuria paskirti gali zaidimams ar jau geriau du rasomuosius stalus ateity sustatys

Nejuokaukit lotuliukas.gif pas mane tokios galimybės nėra kiekvienam po kambarį lotuliukas.gif verysad.gif iš 12kv kambario reikia tiek išspaut tiek viską apgalvot verysad.gif kad kuo daugiau vietos liktų
Atsakyti
mama_gulbe labai grazu
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 29, 09:43)
Aš minties apie dviaukštę lovą atsisakiau  smile.gif  O jei paskui norės gyvent atskiruose kambariuose. Nors dvi merginos gal labiau sutaria. Pas mane tai mergina ir vaikinas tai  doh.gif protelis abiejų vienodas nors skirtumas 2,5 metų  doh.gif

Mano vaikų amžius 13 (mergaitė) ir 4 (berniokas), miega dviaukštėj lovoj, pirkom tokią, kurią po to galima pastyti kaip dvi atskiras (dauguma dabar tokios) . Mergina miega viršuj, mažius apčioj, lova didelė, kai serga -ir aš kartu telpu, (100*200 plotis lovos, tinka LR paklodės biggrin.gif ). Tai gis labai patenkinta, kad pasirinkom tokį sprendimo būdą, nes tikrai labai susitaupo vietos.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 04 30, 08:52)
Mano vaikų amžius 13 (mergaitė) ir 4 (berniokas), miega dviaukštėj lovoj, pirkom tokią, kurią po to galima pastyti kaip dvi atskiras (dauguma dabar tokios) . Mergina miega viršuj, mažius apčioj, lova didelė, kai serga -ir aš kartu telpu, (100*200 plotis lovos, tinka LR paklodės biggrin.gif ). Tai gis labai patenkinta, kad pasirinkom tokį sprendimo būdą, nes tikrai labai susitaupo vietos.

Kai klausiau prieš gerą pusmetį taip nieks patart negalėjot ane biggrin.gif Dabar jau pozna batia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 04 30, 07:52)

O kur tokių parametrų į plotį pirkot? Aš tai visur tik siauras matau g.gif . Kokia kaina, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 04 30, 07:52)
Mergina miega viršuj, mažius apčioj, lova didelė, kai serga -ir aš kartu telpu, (100*200 plotis lovos, tinka LR paklodės biggrin.gif ).

Geltona dalis išsamiausia lotuliukas.gif Susižvengiau garsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš saviškiams (mergaitei 11, berniukui 5) nupirkau metrinius foteliukus, kai išsideda 1mx2m. Iš bėdos galima miegoti ir dviese. Vaikų kambarys nedidelis, dviaukštės luvos nebuvo kur statyti, nes langai dviejose sienose, trečioje - durys, prie ketvirtos sienos nėra pakankamai vietos. Kol kas (jau metai) esu patenkinta. Vaikams darbo daugiau (vakare ištiesti, ryte sustumti), kartais visą dieną nepaklotos lovos būna, bet nieko.
Atsakyti
QUOTE(lakmė @ 2008 05 02, 21:36)
O aš saviškiams (mergaitei 11, berniukui 5) nupirkau  metrinius foteliukus, kai išsideda 1mx2m. Iš bėdos galima miegoti ir dviese. Vaikų kambarys nedidelis, dviaukštės luvos nebuvo kur statyti, nes langai dviejose sienose, trečioje - durys, prie ketvirtos sienos nėra pakankamai vietos. Kol kas (jau metai) esu patenkinta. Vaikams darbo daugiau (vakare ištiesti, ryte sustumti), kartais visą dieną nepaklotos lovos būna, bet nieko.

a siuolaikniai tokio tipo foteliukai turetu but pakankamai patogus sustumiant ir isskleidziant
nes as pati vaikystej miegojau tokiam, tik aisku tarybiniu metu gamybos, tai kad isskleisciau pati doh.gif visad reikedavo pagalbos, nes buvo tiesiog fiziskai per sunku kaip vaikui lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
sakykit, gal kuri zinote, kur galeciau Siauliuose rasti graziu, spalvotu komplektuku i vaiku kambarius? g.gif visur tokie nuobodus, pilki arba paprasti medzio spalvos, o as taip noreciau kanors mergaitisko ax.gif
Atsakyti
Super idėja thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 03, 23:52)
Super idėja  thumbup.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o kur tokia radai?
Atsakyti