Ačiū, merginkos, už tokius gausius atsakymus Esmė ir yra, kad kambarys vienas , o ir metų skirtumas ne 2 ir ne 3 metai, o 7 Dar neteko pačiupinėti ir išbandyti tokio baldelio, bet jei daugumos nuomonė , tada manau kad tai yra geras išmislas
QUOTE(irmaMO @ 2008 04 29, 11:07)
Gerai jei yra kur padaryti atskirus kambarius.O jei yra du vaikai,12kv.kambariukas.tai dviaukste lova yra puikus erdves problemos isprendimas.O be to jei brolis su sese labai gerai ir artimai benrauja tai jiems gera ir vienam kambaryje.
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 29, 11:10)
niu tai jaigu yra vietos daryti du atskirus vaiku kambarius - tai pirmyn
bet va kaip irmaMO - neturi vietos tai dviaukste lova tikrai super mintis nes sutaupai daug erdves kuria paskirti gali zaidimams ar jau geriau du rasomuosius stalus ateity sustatys
bet va kaip irmaMO - neturi vietos tai dviaukste lova tikrai super mintis nes sutaupai daug erdves kuria paskirti gali zaidimams ar jau geriau du rasomuosius stalus ateity sustatys
Nejuokaukit pas mane tokios galimybės nėra kiekvienam po kambarį iš 12kv kambario reikia tiek išspaut tiek viską apgalvot kad kuo daugiau vietos liktų
mama_gulbe labai grazu
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 29, 09:43)
Aš minties apie dviaukštę lovą atsisakiau O jei paskui norės gyvent atskiruose kambariuose. Nors dvi merginos gal labiau sutaria. Pas mane tai mergina ir vaikinas tai protelis abiejų vienodas nors skirtumas 2,5 metų
Mano vaikų amžius 13 (mergaitė) ir 4 (berniokas), miega dviaukštėj lovoj, pirkom tokią, kurią po to galima pastyti kaip dvi atskiras (dauguma dabar tokios) . Mergina miega viršuj, mažius apčioj, lova didelė, kai serga -ir aš kartu telpu, (100*200 plotis lovos, tinka LR paklodės ). Tai gis labai patenkinta, kad pasirinkom tokį sprendimo būdą, nes tikrai labai susitaupo vietos.
QUOTE(aige @ 2008 04 30, 08:52)
Mano vaikų amžius 13 (mergaitė) ir 4 (berniokas), miega dviaukštėj lovoj, pirkom tokią, kurią po to galima pastyti kaip dvi atskiras (dauguma dabar tokios) . Mergina miega viršuj, mažius apčioj, lova didelė, kai serga -ir aš kartu telpu, (100*200 plotis lovos, tinka LR paklodės ). Tai gis labai patenkinta, kad pasirinkom tokį sprendimo būdą, nes tikrai labai susitaupo vietos.
Kai klausiau prieš gerą pusmetį taip nieks patart negalėjot ane Dabar jau pozna batia
QUOTE(aige @ 2008 04 30, 07:52)
O kur tokių parametrų į plotį pirkot? Aš tai visur tik siauras matau . Kokia kaina, jei ne paslaptis?
QUOTE(aige @ 2008 04 30, 07:52)
Mergina miega viršuj, mažius apčioj, lova didelė, kai serga -ir aš kartu telpu, (100*200 plotis lovos, tinka LR paklodės ).
Geltona dalis išsamiausia Susižvengiau garsiai
O aš saviškiams (mergaitei 11, berniukui 5) nupirkau metrinius foteliukus, kai išsideda 1mx2m. Iš bėdos galima miegoti ir dviese. Vaikų kambarys nedidelis, dviaukštės luvos nebuvo kur statyti, nes langai dviejose sienose, trečioje - durys, prie ketvirtos sienos nėra pakankamai vietos. Kol kas (jau metai) esu patenkinta. Vaikams darbo daugiau (vakare ištiesti, ryte sustumti), kartais visą dieną nepaklotos lovos būna, bet nieko.
QUOTE(lakmė @ 2008 05 02, 21:36)
O aš saviškiams (mergaitei 11, berniukui 5) nupirkau metrinius foteliukus, kai išsideda 1mx2m. Iš bėdos galima miegoti ir dviese. Vaikų kambarys nedidelis, dviaukštės luvos nebuvo kur statyti, nes langai dviejose sienose, trečioje - durys, prie ketvirtos sienos nėra pakankamai vietos. Kol kas (jau metai) esu patenkinta. Vaikams darbo daugiau (vakare ištiesti, ryte sustumti), kartais visą dieną nepaklotos lovos būna, bet nieko.
a siuolaikniai tokio tipo foteliukai turetu but pakankamai patogus sustumiant ir isskleidziant
nes as pati vaikystej miegojau tokiam, tik aisku tarybiniu metu gamybos, tai kad isskleisciau pati visad reikedavo pagalbos, nes buvo tiesiog fiziskai per sunku kaip vaikui
sveikos
sakykit, gal kuri zinote, kur galeciau Siauliuose rasti graziu, spalvotu komplektuku i vaiku kambarius? visur tokie nuobodus, pilki arba paprasti medzio spalvos, o as taip noreciau kanors mergaitisko
sakykit, gal kuri zinote, kur galeciau Siauliuose rasti graziu, spalvotu komplektuku i vaiku kambarius? visur tokie nuobodus, pilki arba paprasti medzio spalvos, o as taip noreciau kanors mergaitisko
Super idėja