Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

user posted image
user posted image

Papildyta:
http://www.busetti-g...ews/news-03.htm
Papildyta:
Cia labai graziu lovu vaikams Gaila kad ne Lietuvoje
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 22:58)
Sveikos

prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau  verysad.gif Prašau pasakykit ko trūksta, ko per daug  unsure.gif  (aišku jau nebenuimsi kad ir per daug) nu vienu žodžiu laukiu komentarų  unsure.gif
user posted image
user posted image

user posted image

Labukas,

Viskas puiku su tomis gelytemis. Man tik atrodo, kad po jomis ant sofos truksta pagalveliu, kurios butu tu gelychiu spalvu. dar reiketu keliu pagalveliu, kurios butu puoshtos taip pat panashios formos gelytemis, bet pilnaviduremis
Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 22:58)
Sveikos

prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau  verysad.gif Prašau pasakykit ko trūksta, ko per daug  unsure.gif  (aišku jau nebenuimsi kad ir per daug) nu vienu žodžiu laukiu komentarų  unsure.gif
user posted image
user posted image

user posted image

dar pastebejau, kad kilimas visai netinka. Reikia ryshkaus gyvo vienspalvio plaukuoto, ar kutusuoto. Bet jokiu budu ne zalio. Kitas dalykas, kambarys atrodis kitaip, kai pasikabins romanetes, uzuolaidos, na vienu zodziu rubeliai langams. Derink juos su pagalvelemis.
O svarbiausiai, ileisk i ji vaikus ir jis sualsuos savo gyvenimu.
Atsakyti
aš toms gėlytėms viduriukus pridėčiau ax.gif na ir dar aplink juos brukšnelius kelis.. kaip vaikystėje pieššdavom 4u.gif gyviau atrodys sakyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2008 06 22, 23:10)
Labukas,

Viskas puiku su tomis gelytemis. Man tik atrodo, kad po jomis ant sofos truksta pagalveliu, kurios butu tu gelychiu spalvu. dar reiketu keliu pagalveliu, kurios butu puoshtos taip pat panashios formos gelytemis, bet pilnaviduremis
Papildyta:
dar pastebejau, kad kilimas visai netinka. Reikia ryshkaus gyvo vienspalvio plaukuoto, ar kutusuoto. Bet jokiu budu ne zalio. Kitas dalykas, kambarys atrodis kitaip, kai pasikabins romanetes, uzuolaidos, na vienu zodziu rubeliai langams. Derink juos su pagalvelemis.
O svarbiausiai, ileisk i ji vaikus ir jis sualsuos savo gyvenimu.

aciuks.gif kilimas kaip ir pagalvėlės ir romanetės laukia savo eilės mirksiukas.gif pinigai baigėsi lotuliukas.gif tai teko kol kas seną paklot 4u.gif o romanetes užsisakysiu jau kitą savaitę bigsmile.gif baltas su tokiom pat gėlytėm (forma) bigsmile.gif
Atsakyti
būtų labai įdomu pamatyti kaip prisiderino romanetės ax.gif
dėl pagalvėlių sutinku,jos tikrai dar labiau pagyvintų interjerą

http://public.fotki.com/ritka68/ - paveikslai vaikų kambariui
Atsakyti
gal kas irenginejot berniukams kambary su tom masinom raudonom 4u.gif
noreciau pamatyt kaip tai atrodo,nes musu mazieji jau labai noretu tu lovu smile.gif
Atsakyti
sveiki
susiduriau su problema, gaminom vaiku baldus pas zmogu, padare su ciuziniu 56 cm aukscio lova, siaubas, vaikas net neilipa blink.gif

kokio aukscio vaiku lovos su ciuziniu pas jus?
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2008 06 27, 23:29)
sveiki
susiduriau su problema, gaminom vaiku baldus pas zmogu, padare su ciuziniu 56 cm aukscio lova, siaubas, vaikas net neilipa blink.gif

kokio aukscio vaiku lovos su ciuziniu pas jus?

Mano 36 g.gif
Atsakyti
Dalbara man tai viskas labai patiko vaiku kamparyje, ir nereikia tu viduriuku gelytems, is pradziu pagalvojau kad cia spalvoti debeseliai mirksiukas.gif Tia vaikui fantazijai vystytis manau sitos gelytes0 debeseliai kaip tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2008 06 24, 16:58)
http://public.fotki.com/ritka68/  - paveikslai vaikų kambariui

SUPER thumbup.gif O kaip užsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2008 06 24, 14:58)
būtų labai įdomu pamatyti kaip prisiderino romanetės ax.gif
dėl pagalvėlių sutinku,jos tikrai dar labiau pagyvintų interjerą
http://public.fotki.com/ritka68/  - paveikslai vaikų kambariui

ajajaaaaiiii kaip grazuuuu wub.gif wub.gif zuvytes nemo veza... bigsmile.gif
Atsakyti
jei kas pamokytu idet nuotrauka per a.z., tai parodyciau kaip atrodo uzuolaidos is gariunu i vaiku kambary:) jau paiuvo, superines zinokit wub.gif
Atsakyti