Merginos, gal galit patarti kur Kaune yra didžiausias vaikiškų tapetų pasirinkimas?
QUOTE(Siracusa @ 2008 06 10, 17:03)
Merginos, gal galit patarti kur Kaune yra didžiausias vaikiškų tapetų pasirinkimas?
bet kur kur tapetai uzsakomi as kai saviskiam ieskojau tai kosmaras o uzsakomu kainos tokios pat.. taip kad jei turit laiko laukt tai be problemu
tie tapetai su gelytem senukuose 45 lt/rulonas. senuku katalogas ir pats tapetas toks ne visai popierinis... manau kai kurie papeckinimai nuo gal net nusivalytu...
QUOTE(MAMICY @ 2008 06 11, 17:27)
tie tapetai su gelytem senukuose 45 lt/rulonas. senuku katalogas ir pats tapetas toks ne visai popierinis... manau kai kurie papeckinimai nuo gal net nusivalytu...
va būtent apie šituos ir kalbėjau ne tokie kaip mano
jie ale ciratiniai
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 11, 17:29)
nu tie kur paveiksliuka dedam, tai yra a la fototapetas ir kainuoja man atrodo ~600 lt/paveiksliukas (bet kainas galiu jau maisyti, nes siandien labai daug visko maciau). senukuose irgi labai linksmos geles, bet ne visai tokios kaip tam fototapete, bet jie ne cieratiniai... tik siaip ne visai tokio prasto popieriau.
QUOTE(MAMICY @ 2008 06 11, 18:39)
nu tie kur paveiksliuka dedam, tai yra a la fototapetas ir kainuoja man atrodo ~600 lt/paveiksliukas (bet kainas galiu jau maisyti, nes siandien labai daug visko maciau). senukuose irgi labai linksmos geles, bet ne visai tokios kaip tam fototapete, bet jie ne cieratiniai... tik siaip ne visai tokio prasto popieriau.
gal visokio materjolo būna, aš kirpykloj mačiau išklijuotus ale cirata buvo
QUOTE(MAMICY @ 2008 06 11, 17:27)
aga tikrai sitei
tik dar rozine gelyte cia nesimato
as ir kaip ziurejau tai normalus ten tapetai
a cirata ar kas ten reiskia kaip klijonke?
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 06 12, 12:11)
aga tikrai sitei
tik dar rozine gelyte cia nesimato
as ir kaip ziurejau tai normalus ten tapetai
a cirata ar kas ten reiskia kaip klijonke?
Nu matai sakiau kad ne ejfingerio
kai ieskojau tapetu vaiku kambariui man labai patiko nuziureti Dubingiuose. Yra tokie spalvoti ir lygiai tokie pat, bet nenuspalvinti Oi kaip as norejau ideti fragmenta tu nenuspalvintu, kad vaikuciams butu ka veikt Bet bendram sutarime su MB...................... vaikuciams to dziaugsmo neliko Bet man ideja nereali ir liko Nuspalvino- gali pakeisti
Labas,
nezinau ar cia i tema, bet mes gyvename mazame bute ir dabar laukiame trecios dukrytes. Turime svetaine, miegamaji ir dar viena nedideli kambari, kuris dar neirengtas ir bus perdarytas i vaiku kambari... Kadangi vietos mazai, noreciau vaikams nupirkti tokio tipo lova
Tik man labai idomu ar patogu ta trecia issitraukianti lova? Ar nebus taip, kad kiekviena karta kai noresim sukisti ta lova po apacia reikes pirma viska nukloti Gal kuri esat gyvai maciusi, ar net bandziusi toki dalyka
nezinau ar cia i tema, bet mes gyvename mazame bute ir dabar laukiame trecios dukrytes. Turime svetaine, miegamaji ir dar viena nedideli kambari, kuris dar neirengtas ir bus perdarytas i vaiku kambari... Kadangi vietos mazai, noreciau vaikams nupirkti tokio tipo lova
Tik man labai idomu ar patogu ta trecia issitraukianti lova? Ar nebus taip, kad kiekviena karta kai noresim sukisti ta lova po apacia reikes pirma viska nukloti Gal kuri esat gyvai maciusi, ar net bandziusi toki dalyka
QUOTE(vija23 @ 2008 06 16, 13:58)
Gal kuri esat gyvai maciusi, ar net bandziusi toki dalyka
Pas mano pažystamą iš SBA yra tokia lova su komplektu,bet tik ne dviaukštė,tai su patalyne tu jos tikrai atgal nesustumsi o ir šiaip ji man per aukšta jau gaunasi ir jos mažius iš tos apatinės iškritinėjo,tai meškinais reikėjo apdėti.