Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

a as maciau tokiu pat tapetu pirkti kaip kad dalbara norejo kad atrodytu jos gelytes biggrin.gif
labai faini tapetukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 06 09, 10:32)
a as maciau tokiu pat tapetu pirkti kaip kad dalbara norejo kad atrodytu jos gelytes biggrin.gif
labai faini tapetukai  ax.gif

Kur bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 09, 11:42)

Dubingiuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 09, 11:47)
Dubingiuose  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Reiks nuvažiuot pažiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 09, 12:57)
Ačiū  4u.gif
Reiks nuvažiuot pažiūrėt bigsmile.gif

Jie užsakomieji nelabai kas ir turi juos mirksiukas.gif nebent kur mama gulbė matė, ten važiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 09, 13:18)
Jie užsakomieji nelabai kas ir turi juos  mirksiukas.gif  nebent kur mama gulbė matė, ten važiuosi  4u.gif

maciau si sekmadieni Ukmerges mieste senukuose biggrin.gif
kadangi preis tai ziurejau biski sita temute tai todel ir isiminiau rolleyes.gif
Papildyta:

va kaip sitoj fotkej maciau, idedu kad nesusimaisyt, tai ri pagalvoja ukam piest jei yra tapetu bigsmile.gif bet gal nera kitur g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 06 09, 14:10)
maciau si sekmadieni Ukmerges mieste senukuose  biggrin.gif
kadangi preis tai ziurejau biski sita temute tai todel ir isiminiau  rolleyes.gif

senukuose dar yra panašių į maniškį tik gėlės ten visos su šešėliais rolleyes.gif rolleyes.gif

ir kiek jis seniuose kainavo smile.gif

kažkaip netikiu kad seniai ejfingeriu prekiauja lotuliukas.gif
gaila nerandu foto apie kurį kalbu kad seniai pardavinėja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 09 birželio 2008 - 13:27
nu zinok neziurejau kiek kainavo
tiesiog aki uzmeciau ir tiek
kiek buvo isvyniota tapeto tiek ir maciau, netyrinejau ar yra dar tusciaviduriu
savaitgali si busiu ukmergej tai galesiu svilgtelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 21:58)
Sveikos

prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau  verysad.gif Prašau pasakykit ko trūksta, ko per daug  unsure.gif  (aišku jau nebenuimsi kad ir per daug) nu vienu žodžiu laukiu komentarų  unsure.gif
user posted image
user posted image

user posted image

Na visai neblogai ziurisi sios gelyts, bet man jos per tvarkingos blush2.gif .Man labiau noretusi kad vienas lapas butu didesnis, kitas mazesnis, zodziu ne simetriskos. O sioms gelytems as visdelto ipiesciau taskiukus (viduriukus) , nes dabar lyg ir neuzbaigta.
Atsakyti
o man labai patinka kai kambaryje yra skiriama vieta vaiko kūrybiškumui ugdyti,manau turėtų būti kažkokia lenta ,kur jis galėtų pakabinti ką tik nupieštą paveiksliuką ir kurį visi matytų ir pastebėtų,lentynėlė,kurioje galėtų išdėlioti ir nuolat keisti savo darbelius-rankdarbius,labai negerai,kai vaiko piešinėliai nors ir paprastučiai lieka gulėti stalčiūje,niekieno nepagirti ir nepastebėti...

http://public.fotki.com/ritka68/ -mano paveikslai vaikų kambariui
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2008 06 08, 11:38)
apie kilimą gali daug prisisvajoti,bet labai sunku rasti pirkti vaikų kambariui gražų ir linksmą kilimą
http://public.fotki.com/ritka68/ -paveikslai vaikų kambariui

daug kilimų gražių mačiau Dubingiuose g.gif
Papildyta:
QUOTE(ritka68 @ 2008 06 09, 23:50)
o man labai patinka kai kambaryje yra skiriama vieta  vaiko kūrybiškumui ugdyti,manau turėtų būti kažkokia lenta ,kur  jis galėtų  pakabinti ką tik nupieštą paveiksliuką ir kurį visi matytų ir pastebėtų,lentynėlė,kurioje galėtų išdėlioti ir nuolat keisti savo darbelius-rankdarbius,labai negerai,kai vaiko piešinėliai nors ir paprastučiai lieka gulėti stalčiūje,niekieno nepagirti ir nepastebėti...
http://public.fotki.com/ritka68/  -mano paveikslai vaikų kambariui

drinks_cheers.gif ir aš pakabinsiu tik vis palengva tai darau vis pagalvodama, pasitardama.. kad neapkraučiau ir makarkliosų nepridaryčiau unsure.gif
Atsakyti
Ir dar labai gražiai žiūrisi vaiko piešinėliai įrėminti,jei gerai pritaikai pasportą ,rėmelius,tai super,ir vaikui koks džaiugsmas,paprastai tokie paveikslai nelieka nepastebėti svečių....ir dauguma nustemba ,kad pasirodo paprastas vaiko piešinukas taip gerai žiūrisi interjere....

http://public.fotki.com/ritka68/ -MANO PAVEIKSLAI VAIKŲ KAMBARIUI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritka68: 09 birželio 2008 - 23:01