o man Dalbaros foto truputį per daug gėlyčių, nors pačios gėlytės gražesnės, rodos kad pats vaikas būtų nupiešęs, na tokios šiltesnės
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 21:58)
Sveikos
prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau Prašau pasakykit ko trūksta, ko per daug (aišku jau nebenuimsi kad ir per daug) nu vienu žodžiu laukiu komentarų
prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau Prašau pasakykit ko trūksta, ko per daug (aišku jau nebenuimsi kad ir per daug) nu vienu žodžiu laukiu komentarų
tik jau nieko nedaryk, jei nenori sugadinti-- retai kada pamatai skoninga, spalvom suderinta, neperkrauta vaizda
aš kažkaip irgi kuo daugiau žiūriu tuo labaiua taip ir patinka.
ai sugalvojau nieko nedarysiu kol kas, jeigu ką paskui tapetą užklijuosiu jei labai sieną vaikai nudrąskys
kokios spalvos kilimą patarsit
Man labai patinga Dallbaros vaiku kambarys Ir gelytes visai gerai ziurisi, ir kad neperkrautas kambarys labai sauniai atrodo Lengvas, sauletas ir vasariskas
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 04, 12:18)
Dar nuomonių
Man labei patiko kambaris,labei svesu ir tvarkingai (mazei tu spinteliu)
Papildyta:
QUOTE(agente009 @ 2008 06 03, 10:33)
Nezinou,no man tai nevienas ne pridusos perdoug visko:ir spalvos per riskos ir man tai
QUOTE(cudo @ 2008 06 07, 12:13)
Man labei patiko kambaris,labei svesu ir tvarkingai (mazei tu spinteliu)
Papildyta:
Nezinou,no man tai nevienas ne pridusos perdoug visko:ir spalvos per riskos ir man tai
Papildyta:
na manau vaikams tai tokie patiktų, ir spalvos ir kad babakų visokių pilna
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 06, 14:07)
ai sugalvojau nieko nedarysiu kol kas, jeigu ką paskui tapetą užklijuosiu jei labai sieną vaikai nudrąskys
žinau tik,kad žalios spalvos kilimo nebetiesčiau,manau per daug žalumos būtų,gal ieškočiau gelsvų,oranžinių atspalvių
http://public.fotki.com/ritka68/ -paveikslai vaikų kambariui
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 06, 14:07)
Pritariu,daryt jau nieko nebereik - labai grazus kambariukas O,del kilimo ....gal kazkokios spalvytes,kaip raudonos gelytes(nebutinai visas tokios spalvos,bet kad tokios spalvos detaliu butu) Zodziu,kambarys vaikuciams - ...tikrai tikrai...
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 06, 12:07)
as kilima imciau koki svelnios spalvytes, koki manau gelsva, arba kaip sake svelnu nerysku oranzini
QUOTE(uogute @ 2008 06 07, 23:48)
as kilima imciau koki svelnios spalvytes, koki manau gelsva, arba kaip sake svelnu nerysku oranzini
apie kilimą gali daug prisisvajoti,bet labai sunku rasti pirkti vaikų kambariui gražų ir linksmą kilimą
http://public.fotki.com/ritka68/ -paveikslai vaikų kambariui
QUOTE(cudo @ 2008 06 07, 13:13)
Tai pakeisk spalvas į tinkamas, apimk detalę, kuri tau patinka, pvz., spintelę, stalą ar lovos formą - ir susikursi savo mylimus namučius - čia gi tik idėjos, ot tai atsiliepimai vietoj ačiū... kritikuoti gali visi, o padaryti, surasti...