Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

o man Dalbaros foto truputį per daug gėlyčių, nors pačios gėlytės gražesnės, rodos kad pats vaikas būtų nupiešęs, na tokios šiltesnės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 21:58)
Sveikos

prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau  verysad.gif Prašau pasakykit ko trūksta, ko per daug  unsure.gif  (aišku jau nebenuimsi kad ir per daug) nu vienu žodžiu laukiu komentarų  unsure.gif
user posted image
user posted image

user posted image

tik jau nieko nedaryk, jei nenori sugadinti-- retai kada pamatai skoninga, spalvom suderinta, neperkrauta vaizda thumbup.gif
Atsakyti
aš kažkaip irgi kuo daugiau žiūriu tuo labaiua taip ir patinka.
Atsakyti
aciuks.gif

ai sugalvojau nieko nedarysiu kol kas, jeigu ką paskui tapetą užklijuosiu jei labai sieną vaikai nudrąskys doh.gif

kokios spalvos kilimą patarsit g.gif
Atsakyti
Man labai patinga Dallbaros vaiku kambarys thumbup.gif Ir gelytes visai gerai ziurisi, ir kad neperkrautas kambarys labai sauniai atrodo rolleyes.gif Lengvas, sauletas ir vasariskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 04, 12:18)
Dar nuomonių  unsure.gif

Man labei patiko kambaris,labei svesu ir tvarkingai (mazei tu spinteliu) thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(agente009 @ 2008 06 03, 10:33)
Daugiavaikėms ir ne tik  mirksiukas.gif
user posted image user posted image

Nezinou,no man tai nevienas ne pridusos doh.gif perdoug visko:ir spalvos per riskos ir man tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 06 07, 12:13)
Man labei patiko kambaris,labei svesu ir tvarkingai (mazei tu spinteliu) thumbup.gif
Papildyta:

Nezinou,no man tai nevienas ne pridusos  doh.gif perdoug visko:ir spalvos per riskos ir man tai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

na manau vaikams tai tokie patiktų, ir spalvos ir kad babakų visokių pilna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 06, 14:07)
aciuks.gif

ai sugalvojau nieko nedarysiu kol kas, jeigu ką paskui tapetą užklijuosiu jei labai sieną vaikai nudrąskys  doh.gif

kokios spalvos kilimą patarsit  g.gif

žinau tik,kad žalios spalvos kilimo nebetiesčiau,manau per daug žalumos būtų,gal ieškočiau gelsvų,oranžinių atspalvių g.gif

http://public.fotki.com/ritka68/ -paveikslai vaikų kambariui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritka68: 07 birželio 2008 - 19:59
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 06, 14:07)
aciuks.gif

ai sugalvojau nieko nedarysiu kol kas, jeigu ką paskui tapetą užklijuosiu jei labai sieną vaikai nudrąskys  doh.gif

Pritariu,daryt jau nieko nebereik - labai grazus kambariukas wub.gif O,del kilimo g.gif ....gal kazkokios spalvytes,kaip raudonos gelytes(nebutinai visas tokios spalvos,bet kad tokios spalvos detaliu butu) rolleyes.gif Zodziu,kambarys vaikuciams - good.gif ...tikrai tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 06, 12:07)
aciuks.gif

as kilima imciau koki svelnios spalvytes, koki manau gelsva, arba kaip sake svelnu nerysku oranzini
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 06 07, 23:48)
as kilima imciau koki svelnios spalvytes, koki manau gelsva, arba kaip sake svelnu nerysku oranzini

apie kilimą gali daug prisisvajoti,bet labai sunku rasti pirkti vaikų kambariui gražų ir linksmą kilimą
http://public.fotki.com/ritka68/ -paveikslai vaikų kambariui
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 06 07, 13:13)
Nezinou,no man tai nevienas ne pridusos  doh.gif perdoug visko:ir spalvos per riskos ir man tai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Tai pakeisk spalvas į tinkamas, apimk detalę, kuri tau patinka, pvz., spintelę, stalą ar lovos formą - ir susikursi savo mylimus namučius - čia gi tik idėjos, ot tai atsiliepimai vietoj ačiū... doh.gif kritikuoti gali visi, o padaryti, surasti... g.gif
Atsakyti