Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(Dalbara @ 2008 06 04, 11:18)
Dar nuomonių  unsure.gif

Mano nuomone sutiktu,kad i viduriukus vaikiuku nuotraukeles ideti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaMO: 04 birželio 2008 - 10:34
QUOTE(Signa... @ 2008 06 04, 09:29)
o man nieko netruksta  schmoll.gif  labai grazu ir lengva,as net viduriuku nepaisyciau  ax.gif

as irgi sutinku drinks_cheers.gif man ir taip labai grazu, manau per daug apkrauta bus jei dar ka nors desit ax.gif
Atsakyti
DALBARA palikčiau kaip yra, man atrodo neapkrautas, jaukus, be to kai vaikai pamėto žaislų, knygų, rūbų kambarys pasispalvoja pats.
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 21:58)
Sveikos
prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau  verysad.gif Prašau pasakykit ko trūksta, ko per daug  unsure.gif  (aišku jau nebenuimsi kad ir per daug) nu vienu žodžiu laukiu komentarų  unsure.gif

Gal ir ne pagal norą gėlytės, bet šitam kambariui jos tinka thumbup.gif O jei jau taip norisi pagyvinti, galima ir vaikų nuotraukytes kabinti, kaip jau merginos siūlė, tik apkirpti apskritimu, kad derėtų. Ir dar žinau pagal save, kad vaikai labai mėgsta piešti ir savo piešinius kabinti, tai irgi galima išrinkti gražiausius, iškirpti gražiausias vietas apskritimu ir į gėlių vidurį įtupdyti. Kad būtų galima keisti, klijuoti foto arba piešinius su dvipusio lipnumo juosta arba ta kanceliarine "kramtoške' (nežinau, kaip ji tiksliai vadinasi) - ir sienos nesigadins, ir pakeisti lengva, vos ne kas savaitę naujas vaizdas ax.gif Ir vaikasms bus stimulas gražiau piešti, patys galės parodas daryti.

QUOTE(*Niki* @ 2008 06 03, 23:40)
Agente, dėkui labai už foto - labai įdomios, gražios! aciuks.gif

Nėra už ką, pati ieškau ko nors įdomaus net išsišiepus, tos pačios problemos kamuoja ax.gif doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Kristuks @ 2008 06 04, 09:02)
Ačiū už patarimą... smile.gif  4u.gif pagalvosim... smile.gif
Papildyta:
Irgi labai gera mintis...  smile.gif tik nežinau, ar neužsižais manieji su junginėjimu - vienam 4,5m, o kitam - 2,5m.... Be to, tokiu atveju, reikia labai tiksliai žinoti lovų vietas, aukštį ir pan...... ar taip?

Na maždaug reikia žinoti, kur lova. Aukštis - pagal pageidavimą, kaip patogiau, kad vaikai pasiektų ištiesę ranką - labai patogu, kai naktį nori į tuoletą ar pan. Užtat šitą sujungtą durys-lova reikia jungti prie silpnesnės lemputės, vakarinės taip sakant, o stipresnė lempa (darbui, vakarojimui, žaidimams) - jungiasi tik prie durų. Kaip čia paprasčiau pasakius - prie durų jungiklis pvz., su 2 klavišais: vienas jungia stiprią lempą, kitas - silpną. O prie lovos vienas jungiklis su vienu klavišu, kuriuo jungiasi tik silpna lemputė. Elektrikai padaro, aš irgi galvos nesuku, kokia ten sistema, tik pasakiau, ko noriu - toliau jų rūpestis. cool.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 04, 10:18)
Dar nuomonių  unsure.gif

biggrin.gif nieko naujo - su gėlytėm gražiau negu be smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 06 04, 15:21)
biggrin.gif nieko naujo - su gėlytėm gražiau negu be smile.gif

tas tai aišku, bet man jos kažkokios g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Raudoną vieną mažutę arba mėlyną nuspalvinčiau pilnai. Ir užtektų. Su foto viduj - gal ir nieko, ber gali būt makalynė margumynė. Nepabandžius - nesužinosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 04, 14:52)
tas tai aišku, bet man jos kažkokios  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Man gelytes grazios tokios kokios yra, stilizuotos, ir, mano nuomone, kazkokie viduriukai jas sugadintu. Bendras vaizdas geras, neperkrautas, be to dar daiktu, zaislu atsiras, o jau ir dabar pakankamai rysku...
Zodziu gelytes thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 21:58)
prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau  verysad.gif Prašau pasakykit ko trūksta, ko per daug  unsure.gif  (aišku jau nebenuimsi kad ir per daug) nu vienu žodžiu laukiu komentarų  unsure.gif
user posted image

O kokių gėlių norėjai? Šiaip visai neblogos šios gėlės. Galima užpildyti mėlynai vieną mažą mėlyną gėlytę (viršuje kairėje), raudonai - mažą raudoną dešinėje pusėje, o viena geltona ir žalia jau yra užpildytos. Pabandyk ant kambario nuotraukos, su piešimo programa, ar patiks rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 06 04, 17:12)
O kokių gėlių norėjai? Šiaip visai neblogos šios gėlės. Galima užpildyti mėlynai vieną mažą mėlyną gėlytę (viršuje kairėje), raudonai - mažą raudoną dešinėje pusėje, o viena geltona ir žalia jau yra užpildytos. Pabandyk ant kambario nuotraukos, su piešimo programa, ar patiks rolleyes.gif.

user posted image

bandžiau dieną žaist g.gif kažkaip nelabai man unsure.gif nei užpieštosa nei uždažytos unsure.gif
Atsakyti
Dalbara Kur dabar įdėjai gėles,tai super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
man tai cia greiciau debeselei nei gelytes ax.gif o tos va dalbaros kur kas jau gyviau ir geliskiau. as ant debeseliu versdama gelytes ideciau po taskiuka ant visu kad tipo viduriukas ir viskas. tada pus aiskiau gelytes ir nereikes nieko perkrauti daugiau, o vietoi taskiuku tai aisku gali bet kada uzdet vaiku foto ir pasiziureti ar tinka g.gif
Atsakyti