Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(Kristuks @ 2008 06 03, 21:24)
ta prasme, kad prieš užmiegant įjungti blankiai,

pas mano vaikus tai ta pagrindine lempa padaryta su tais jungikliais kur reguliuoja sviesa... pasuki stipriau, dega ryskiau.. vakare vos vos pasuki tai vos vos ir ziba... bute buvom toki padare tai ir dabar darem nes tikrai labai pasiteisino thumbup.gif

QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 21:58)
Sveikos

prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau  verysad.gif Prašau

siaip tai visai grazu... bet kazko tikrai truksta g.gif bandziau su paintu viduriukus gelytem papiest.. tai jau linksmiau g.gif net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 06 03, 22:08)
pas mano vaikus tai ta pagrindine lempa padaryta su tais jungikliais kur reguliuoja sviesa... pasuki stipriau, dega ryskiau.. vakare vos vos pasuki tai vos vos ir ziba... bute buvom toki padare tai ir dabar darem nes tikrai labai pasiteisino  thumbup.gif
siaip tai visai grazu... bet kazko tikrai truksta  g.gif  bandziau su paintu viduriukus gelytem papiest.. tai jau linksmiau  g.gif net nezinau  g.gif

bigsmile.gif gal gali parodyt bigsmile.gif ir aš galvoju viduriukus papiešt g.gif
Atsakyti
manau,kad iš tiesų viduriukus gėlių reiktų užpildyti dekaratyviomis linijomis,atkartojančiomis gėlyčių kontūrus ,o tu klaipėdietė,jei taip galėčiau padėti...

http://public.fotki.com/ritka68/ - mano paveikslaičia rasite ir paveikslų vaikų kambariui,gal kas patiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritka68: 03 birželio 2008 - 21:23
QUOTE(Kristuks @ 2008 06 03, 21:24)
...
Niekaip nesugalvoju, kaip išspręsti "naktinės lempos" klausimą... ta prasme, kad prieš užmiegant įjungti blankiai, o kai užmigs, - išjungti, nevaikštant per kambarį... ir ar pakaks tiek šviesos...
Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėt patirtimi... smile.gif

Ir dar galima taip padaryti, kad jungiklis yra ir prie durų, kaip visur, o kitas prie lovos - jie abu įjungia/išjungia tą pačią lempą. Tai galėsi išjungti nevaikščiodama po kambarį (prie durų). Arba vaikas įėjęs įsijungia prie durų, atsigula ir išjungia prie lovos. Jei elektra dar nevedžiota, tai su elektrikais pakalbėk, jie tikrai padarys.
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 20:09)
bigsmile.gif gal gali parodyt  bigsmile.gif ir aš galvoju viduriukus papiešt  g.gif

drinks_cheers.gif Geriausia mintis gėlytėms nupiešti viduriukus,nes dabar atrodo,kaip nedabaigtos smile.gif
Atsakyti
bet manau,nereikia pilnai užtapyti,tada gėlytės praras lengvumą...

http://public.fotki.com/ritka68/ -mano paveikslai
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 20:58)
Sveikos

prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau  verysad.gif Prašau pasakykit ko trūksta, ko per daug  unsure.gif  (aišku jau nebenuimsi kad ir per daug) nu vienu žodžiu laukiu komentarų  unsure.gif
user posted image
user posted image

user posted image

Nu man pirma mintis buvo, kad į tuos viduriukus galima įklijuot kokias linksmas vaikiukų nuotraukytes. Kai vienos atsibos, kitom pakeisit. tik ne į visas, kad perdaug nebūtų, o vieną kitą, bus kaip rėmeliuose ir neturėtų kambario apsunkint.
Čia pirma mintis tokia šovė mirksiukas.gif

Kad ir į tas raudonas g.gif Ir žūrės pažįstami besišypsantys veidukai į kambarį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 03 birželio 2008 - 22:33
QUOTE(californiagirl @ 2008 06 03, 06:32)
As pati ta dilema sprendziu...Pas mane 3 vaikai, tai du vyresneliai gyvena viename, gana neblogo dydzio kamabryje(telpa dvi atskiros lovos(ne dviaukste), dvi lentynos zaislams ir knygoms, du rasomi stalai, rubu komoda, rubu spinta yra sienoj...). Trecias vaikas gyvena atskirai savame kamabryje, bet posakis "gyvena" netinka biggrin.gif  nes jis praktiskai tik miegoti ten eina, o zaidzia vistiek pagrinde pas vyresnius brolius kambaryje. Tai ir mastau dabar- gal vyresneliu miegamaji perkelti i kiek mazesni atliekama kambari, kuris dabar ofisas/sveciu kambarys, o didiji berniuku kambari padaryti bendru zaidimu kambariu visiems ir jei reikia sveciu kambariu(pastatyciau sofa lova). Tik va savo ofisa tokiu budu prarasciau... g.gif
Patareja ne kokia is manes...jei visi 4 vienos lyties pas tave, tai gal daryciau miegamaji ir atskirai zaidimu kambari g.gif O jei 2 berniukai, 2 mergaites, tai atskirciau.

Californiagirl, pas mum trys berniukai bus: du jau yra, o trečias jau pakeliui, o dar planuojam vieną vaikelį, tai neaišku, kokios lyties bus. MB siūlė daryti didelį kambarį visiems trims berniukams, su ta mintimi, kad vėliau atskirtų kiekvienam to kambario ervės pertvaromis, kai vaikai bus paaugę ir kad vienas kitam netrukdytų: tam rektų iš anksto apgalvoti, kur jos turės būti, kad kiekvienam po langą tektų ir pan. Aš suabejojau, ar ir taip bus gerai... g.gif Tačiau iš tavo pasakojimo matyti, kad vis tiek visi vaikai nori būti kartu vienam kabary. Gal paauglystėje jau norės atskirai, o kol kas - tikriausiai geriausia vieną kambarį visiems įrengti?
* * *
Agente, dėkui labai už foto - labai įdomios, gražios! aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 06 03, 21:08)
pas mano vaikus tai ta pagrindine lempa padaryta su tais jungikliais kur reguliuoja sviesa... pasuki stipriau, dega ryskiau.. vakare vos vos pasuki tai vos vos ir ziba... bute buvom toki padare tai ir dabar darem nes tikrai labai pasiteisino  thumbup.gif

Ačiū už patarimą... smile.gif 4u.gif pagalvosim... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agente009 @ 2008 06 03, 21:22)
Ir dar galima taip padaryti, kad jungiklis yra ir prie durų, kaip visur, o kitas prie lovos - jie abu įjungia/išjungia tą pačią lempą. Tai galėsi išjungti nevaikščiodama po kambarį (prie durų). Arba vaikas įėjęs įsijungia prie durų, atsigula ir išjungia prie lovos. Jei elektra dar nevedžiota, tai su elektrikais pakalbėk, jie tikrai padarys.

Irgi labai gera mintis... smile.gif tik nežinau, ar neužsižais manieji su junginėjimu - vienam 4,5m, o kitam - 2,5m.... Be to, tokiu atveju, reikia labai tiksliai žinoti lovų vietas, aukštį ir pan...... ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 03, 21:58)
Sveikos

prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau  verysad.gif Prašau pasakykit ko trūksta, ko per daug  unsure.gif  (aišku jau nebenuimsi kad ir per daug) nu vienu žodžiu laukiu komentarų  unsure.gif
user posted image
user posted image

user posted image

o man nieko netruksta schmoll.gif labai grazu ir lengva,as net viduriuku nepaisyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 04, 00:32)
Nu man pirma mintis buvo, kad į tuos viduriukus galima įklijuot kokias linksmas vaikiukų nuotraukytes. Kai vienos atsibos, kitom pakeisit. tik ne į visas, kad perdaug nebūtų, o vieną kitą, bus kaip rėmeliuose ir neturėtų kambario apsunkint.
Čia pirma mintis tokia šovė  mirksiukas.gif

Kad ir į tas raudonas  g.gif Ir žūrės pažįstami besišypsantys veidukai į kambarį  lotuliukas.gif

visai gera mintis biggrin.gif
O jei jau viduriukus paišysite, tai gal tada ne į visas, o tik į didesnes gėlytes ax.gif Nors man tai ir taip gražu 4u.gif
Atsakyti
Dar nuomonių unsure.gif
Atsakyti