Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 6

QUOTE(a79 @ 2008 05 30, 22:54)
Miargos, gelbėkit  doh.gif
Šiandien užklausėm savo didžiojo (4 m.), kokį jis įsivaizduoja savo kambarį, tai apart n spalvų, buvo užsakymas ant sienos arba žmogus - voras, arba vėžliukai nindzės  doh.gif DAbar jau tik apie tai ir kliedi  doh.gif
GAl matėt kur foto tapetą tokia tematika? Margi tapetai su smulkiais paveiksliukais, kaip kad būna su meškiukais ar dar kokiais žąsiukais netinka  doh.gif Neužsidėsim pliuso vaikio akyse su tokiu sprendimu  blush2.gif GAl įmanoma iš kur nors parsisiųst?

Zmogaus voro dekoraciju pas mus yra...turetu ir LT buti g.gif
Va kokias radau Target.com
Didelis zmogus voras ant sienos
user posted image

"Wall barder"
user posted image

Netgi sviestuvas
user posted image

Cia visa kolekcija
Spider man
Papildyta:
As tai savo mazajam(3 metu) dabar irengineju kambari "Safari" tematika- svelnios(gelsvos, zalsvos spalvos), afrikos zveriukai...Mano berneliai masinom kazkaip nesidomi per daug ax.gif Daugiau dinozaurai, drakonai ir zverys patinka. Na viduriniui dar Karibu piratu periodas uzplaukes, bet nezadu pagal herojus kambariu daryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 gegužės 2008 - 23:29
tas zmogaus voro tapetas kaip trimatis atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
aš tai užuolaidų su žmogum voru mačiau tik, maniškis tai mašinyčių fanas, reikės kabint mašinuotas išsišiepusias iš kokio ten filmuko- ieškojau užuoladų svetainei kartu su juo- tai įsikibo ir liepė pirkt su mašinytėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 05 30, 23:54)
Šiandien užklausėm savo didžiojo (4 m.), kokį jis įsivaizduoja savo kambarį, tai apart n spalvų, buvo užsakymas ant sienos arba žmogus - voras, arba vėžliukai nindzės  doh.gif DAbar jau tik apie tai ir kliedi  doh.gif

Man regis JYSK'e mačiau patalynę su žmogum-voru, tai būtų dar geresnis variantas - atsibodus nereikės remonto daryti, užteks ir patalynės su mylimu herojumi, vistiek dažniausiai vaikai tik pasitaiso antklodę.
Atsakyti
Sveikutės, mamos! 4u.gif

Patarkit, kaip projektuoti naujame name kambarį/kambarius vaikams? Tarkim, kaip apgyvendinti 4 vaikus? Du kambariai kiekvienai porelei vaikiukų? Ar vienas didelis kambarys žaidimams, o kitas - miegui (su dviem dviaukštėm lovytėm)? Kaip pas jus yra?
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 06 03, 00:20)
Sveikutės, mamos!  4u.gif

Patarkit, kaip projektuoti naujame name kambarį/kambarius vaikams? Tarkim, kaip apgyvendinti 4 vaikus? Du kambariai kiekvienai porelei vaikiukų? Ar vienas didelis kambarys žaidimams, o kitas - miegui (su dviem dviaukštėm lovytėm)? Kaip pas jus yra?

As pati ta dilema sprendziu...Pas mane 3 vaikai, tai du vyresneliai gyvena viename, gana neblogo dydzio kamabryje(telpa dvi atskiros lovos(ne dviaukste), dvi lentynos zaislams ir knygoms, du rasomi stalai, rubu komoda, rubu spinta yra sienoj...). Trecias vaikas gyvena atskirai savame kamabryje, bet posakis "gyvena" netinka biggrin.gif nes jis praktiskai tik miegoti ten eina, o zaidzia vistiek pagrinde pas vyresnius brolius kambaryje. Tai ir mastau dabar- gal vyresneliu miegamaji perkelti i kiek mazesni atliekama kambari, kuris dabar ofisas/sveciu kambarys, o didiji berniuku kambari padaryti bendru zaidimu kambariu visiems ir jei reikia sveciu kambariu(pastatyciau sofa lova). Tik va savo ofisa tokiu budu prarasciau... g.gif
Patareja ne kokia is manes...jei visi 4 vienos lyties pas tave, tai gal daryciau miegamaji ir atskirai zaidimu kambari g.gif O jei 2 berniukai, 2 mergaites, tai atskirciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 03 birželio 2008 - 06:33
Daugiavaikėms ir ne tik mirksiukas.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
agente009 gražių čia paveiksliukų radai thumbup.gif
bet kai pažiūri juos, tai matosi kad tos dviaukštės lovytės stovi keturkampiuose ir gan dideliuose kambariuose, o pvz. aš dabar patalpinčiau į dukrytės pailgą kambarį tokią tai iš viso traukinys gautusi doh.gif
Atsakyti
Tai va, kad kambarių formos kartis neleidžia įsisiūbuot fantazijai... verysad.gif Pas mus irgi vienas vaikų kambarys kaip vagonas, 6x2,50, sukis kaip nori... doh.gif Irgi reikės kaip reikalas galvą palaužyti doh.gif na ką nors sumąstysim mirksiukas.gif
Dar neblogų idėjų galima nusignybti ikea'jos paauglių kambariuose - pavartykit čia: http://www.ikea.com/...es/rooms/youth/
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 05 31, 00:54)
GAl matėt kur foto tapetą tokia tematika? Margi tapetai su smulkiais paveiksliukais, kaip kad būna su meškiukais ar dar kokiais žąsiukais netinka  doh.gif Neužsidėsim pliuso vaikio akyse su tokiu sprendimu  blush2.gif GAl įmanoma iš kur nors parsisiųst?

Labukas, pas mane buvo situacija su RATAIS -prisiunčiau rūbų: pižamų, maikučių, kelnių, striukę-viskas ratų tematika, paveiksliukai ant sienos RATAI-žaibas ir bruolis, pataliukai su žaibu,net darželį apklijuota spintelė žaibo lipdukais. O dabar susižavėjo žmogum voru ir nors plyšk-nesideda rūbų su žaibu, nors filmuką tebežiūri (visa šeima , net močiutė, kuri tik retsykiais užeina, moka žodžius). Ir nežinau ką su tais visais rūbais reik daryti doh.gif
Tai gi nenusileisk , a taip, a taip, pliusas bus neilgam smile.gif nedekoruok brangiai kainuojančiais , bet trumpalaikiais , užteks akcentų. Na mano tokia nuomonė. Vilniuj tai mačiau BIGE parduotuvę kur nemažai visokių dalykėlių su filmukų herojais.
Atsakyti
Sveikos,
irgi planuojam įrengti vaikams kambarį... ir ieškau informacijos apie vaikų kambario apšvietimą. Aišku, bus pagrindinė lempa kambario vidury, dar stalinės lemputės... Lova ko gero bus dviaukštė, nes nesinorisi užgriozdinti kambario, o ir kamabrio aukštis virš 3m.
Niekaip nesugalvoju, kaip išspręsti "naktinės lempos" klausimą... ta prasme, kad prieš užmiegant įjungti blankiai, o kai užmigs, - išjungti, nevaikštant per kambarį... ir ar pakaks tiek šviesos...
Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėt patirtimi... smile.gif
Atsakyti
Sveikos

prašau patarimo. Išpiešė man gėles bet ne tokias kokių norėjau verysad.gif Prašau pasakykit ko trūksta, ko per daug unsure.gif (aišku jau nebenuimsi kad ir per daug) nu vienu žodžiu laukiu komentarų unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 03 birželio 2008 - 20:59