Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

mile lt!

labas.. nezhinau net nuo ko pradeti? galima pasakyti tiek daug.. visupirma mes visos linkime Tau mesti ta baznycia.. ir pasidometi kitais tikejimais.. pvz budizmu, induizmu, konfucijumi.. paklausk saves kas ira dievas? zhmogus, ar jausmas ar tikejimas? "tarnauti baznyciai" kaip Tu minejej, pabandyk suvokti ka tai reiskia? baznyciai reikia tarnu? kas cia per nesamone? LANKYTI BAZNYCIA? skamba kaip lankyti mokykla kuri ira privaloma. As asmeniskai i baznycia nevaikstau.. nes tikiu kad jej tiki gali tiketi ir lovoi ir tualete ir masinoi ir darbe.. Ta baznycia kuria Tu lankai tikrai skamba kaip sekta. o kai esi sektoi, tai sunku suprast turbut kad esi sektoi.smile.gif geriau nueik i biblioteka, ir pasiimk knygu apie filosofija, psichologija, budizma, santykius.. tikrai igysi daugiau supratimo ir nuovokumo ir proto negu eidama i kazhkokia biblijos mokykla? ka ten mokina? kad Ieva suvalge oboli ir padare didziausia nuodeme ir dabar mes visi mirtingi? gal tavo vyras tuo ir tiki. musu patarimai ira tushti nes Tu ju neklausai. acikelk viena diena nuo sofos ir pradek skaityti knygas.. nes asmeniskai tai man neatrodo kad Tu esi baigusi mokykla. nenoriu Taves izeisti, noriu tik padeti, tad sakau kad Tau tikrai truksta proto, tikrai truksta Tavo nuomones. paziurek romantiska filma, paskaityk romana.. pamatysi kokie santykiai turi buti su vyru, igausi nauju ideju. Jej jau tikime dievu .. tai tegul dievas galvoja ka jam su Tavimi daryti, o vyras tegul pasilaiko savo priekaistus sau, jis nedievas ir ne tetis kad Tave teistu. Jus su vyru neesate partnerei, pas jus nera nuoshirdumo. jus pykstates nes abudu nenorite buti kartu ( Tu kadanors suprasi kad nenori), o susitaikote tik delto nes nera ka veikti, ir Tu esi prisirisusi prie jo. Skamba taip lig jis pastoviai Tave ishvarineja ish namu kai Tu jam nusibosti, o kai neranda su kuo pasidulkinti ir namai pripilneja neshvariu kojiniu ir trusiku turbut tada kviecia Tave. Ash taipat turejau daugiau nuotikiu nei mano draugas, ir pradzhioje jam melavau. Subrendes vyras itai tik numos ranka ir priims Tave kokia esi. Savo draugui papasakojau apie savo praeity 100 kartu ir tikrai nesulaukiau smerkiamo zhvilgsnio. mano draugas tik jauciasi arciau manes nes zino viska apie mane ir as apie ji. Panasiai turetu ir Tavo vyras jaustis. Tu pas psixologa nuejej netuo reikalu, reikejo eiti ir pakalbeti su psichologu kaip labiau pasitiketi savim, ir kaip tapti stipresne. Labiausiai tai reiketu eiti pas psichologa Tavo vyrui. As tikrraaaaaaaai padariau blogesniu dalyku nei Tu, bet mano draugas yra supratingas ir subrendes vyras, ir nori mane saugoti o ne teisti ir priekaistauti, todel Jis NIEKADA man neprimena mano klaidu kekviena diena ar kekviena karta kai musu draugysteje pakyla ytampa. Tavo vyras tikrai Taves nemyli, arba jis nemoka ishviso myleti, jejgu kekviena diena jis ieshko priezasciu Tau pakenkti, Tau papriekaistauti, Tave smerkti. Vienas kita mylintys zhmones nori vienas kitam padeti perzhengti savo klaidas, o neapsisukti ir kershtauti. Jeigu vienas ish sutuoktiniu padarete klaida, tai kitas sutuoktinis tikrai visko nepagerins jej atkartos kito klaidas. Beje viskas kas buvo, buvo priesh Tau ishtekant uzh jo, tegul jis susitaiko arba Tu tepk slides, nes jis tikrai NIEKO NIEKO negali pakeisti. kad ir ka jis Tau sakytu, Tave teistu, smerktu , izeidinetu, jis niekada nepakeis praeities, kas buvo tas buvo ir niekada neisnyks. net jej Tavo vyras permiegos su 50 shliuriu, Tau jis vistiek bus 11. Galbut ir vaikelis nepavyko todel kad Tavo vyras tikrai nera jo vertas. Mylintis zhmogus pasirupintu Tavimi, ypac po vaikelio netekties. Tikras vyras yra shvelnus ir rupestingas nesvarbu jej shiandien Tu neplovei indu ir tingejej visa diena. Musu patarimai yra tushti jejgu Tu ju neklausai, tad pagailek musu ir baik shita tema nes mes jau visos kartojames, taipat ir Tu. Jeigu nori pakeisti savo vyra, turi ir pati pasikeisti, jej tik bumbesi ir prisimsi kalte visa sau, tai shitaip Tu pateisinsi vyra ir skatinsi ji elgtis kiauliskai dar labiau.

pavargau:) siandien kazhkaip nesiraso.
Atsakyti
Labas PEJE, kad zinotum kaip as esu isimylejus i savo vyra,negaliu be jo gyventi,as noriu isaugoti musu santuoka ir tikiuos,kad viskas susitvarkys. Labai to noriu.
Ta baznycia nera sekta,as ten gerai jauciuosi,ten sutikau viena tokia draugia,kuria galiu pasitiketi.
Zinau,kad tarp musu su vyro buvo daug ko,bet vis tikiuosi,kad mes issaugosime santuoka,as to noriu is visos sirdies,man jo labai reikia. Esu baigusi 10 klasiu. mano vyras irgi ejo i ta pacia baznycia,kur as daba einu.
Atsakyti
Bandžiau perskaityti visą temą ir man susidarė toks įspūdis, kad tavo vyras yra kažkuo tave labai "užkerėjes". Žinoma netiesiogine prasme.
Aš suprantu tą begalinę meilę jam, bet niekaip negliu pateisinti jo veiksmų. Jeigu jis taip šaltai žiūri į vaikelio praradimą, tavo bandymą nusižudyti ir taip taliau, tai ar vertas jis tavo tokios meilės. Nesakau, kad skirkis, bet gerai pasverk ar verta tiek save paniekinti ir ar bus iš to kam nors naudos. Kaip tu žadi nugyventi su juo gyvenimą? O reiks gyventi ko gero ne vienus metus ir kęsti tą nesamonę. Pagalvok apie vaikučius, kurių galbūt susilauksite. Ką jiems teks iškęsti, jeigu jų tėvai pastoviai vienas kitu nepasitikės. Tai bus košmaras. Tu pasmerksi ne tik save kentėti, bet ir savo vaikus. Pagalvok ar verta.
Meilė yra tikrai gražus dalykas, kai ji abipusė. Ji duoda žmogui sparnus. Tik tikrai ji turi būti wub.gif
Būk stipri ir dar karta gerai pagalvok dėl ko taip aukojies arba tu dar kažką nutyli, kas tarp Jūsų įvyko. Gal yra kokia kita to nepasitikėjimo priežastis. g.gif
Atsakyti
stėlė kad as negaliu gyventi be savo vyro,as ji labai myliu ir man reikia jo. As viska istversiu,kad tik butumeme laimingi,noriu musu santuoka issaugoti,labai to noriu. smile.gif Mes ir patys numanom,kad reiktu issiskirti,bet abu negalime issiskirti,mes mylime vienas kita ir norime issaugoti musu santuoka. Zinau,kad daug ko buvo musu gyvenime,bet labai tikiuosi,kad mes santuoka issaugosime.
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 11 23, 10:34)
stėlė  kad as negaliu gyventi be savo vyro,as ji labai myliu ir man reikia jo. As viska istversiu,kad tik butumeme laimingi,noriu musu santuoka issaugoti,labai to noriu. smile.gif Mes ir patys numanom,kad reiktu issiskirti,bet abu negalime issiskirti,mes mylime vienas kita ir norime issaugoti musu santuoka. Zinau,kad daug ko buvo musu gyvenime,bet labai tikiuosi,kad mes santuoka issaugosime.

Aš viską ištversiu, aš pakentėsiu, aš pasikankinsiu, aš busiu kilimėlis po jo kojom, AŠ AŠ AŠ. O tai jis kur??? Klausyk, mergaite, rizikuoju kad gausiu įspėjimą iš moderatorių už tokį pasisakymą, bet ar tu pati skaitai ką parašei? Ar kaip čia buvo minėta, neturi kas tau gerai ispiria į užpakalį ir pastato į realią padėtį. Man labai gaila dėl tavo vaikučio, bet gal jau užtenka tau savo gyvenimą gadinti? Jis ką, vienintelis vyras žemėje? O tu neturi ką daugiau veikti tik gadinti sau nervus ir likusį gyvenimą budama tokioje situacijoje? Ar tau tiesiog patinka save kankinti ir paskui čia verkti kaip tau blogai. Jei patinka pirmyn,tik nemanau kad turėtum tikėtis nerealios užuojautos. O jei nesugalvoji kuo užsiimti, eik mokintis. Pati minėjai,kad baigei 10 klasiu. Gal laikas pratęsti, gal ir mąstymas i vėžes nors truputi grįž, o tai dabar abejoju jo egzistavimu g.gif
Žodžiu, dviejų žmonių santykiuose ir reikalingi abu žmonės. Jei problemas sau užsikrauna tik vienas tai velniam kitas reikalingas. Pagalvok.
Atsakyti
Vyrui gal ir nemaisys ta praeitis, jei tu pati pasistengsi ja uzmirsti.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 11 23, 12:34)
stėlė  kad as negaliu gyventi be savo vyro,as ji labai myliu ir man reikia jo. As viska istversiu,kad tik butumeme laimingi,noriu musu santuoka issaugoti,labai to noriu. smile.gif Mes ir patys numanom,kad reiktu issiskirti,bet abu negalime issiskirti,mes mylime vienas kita ir norime issaugoti musu santuoka. Zinau,kad daug ko buvo musu gyvenime,bet labai tikiuosi,kad mes santuoka issaugosime.

mile lt,
Gerai, tu nori, kad mes tave suprastume, kad tu jį myli.Okei, bet iš kur tu garantuota, kad jis tave taip pat labai myli? Taip ir aš myliu savo vyrą, mes tikrai gerai gyvename, tačiau niekada jis nesikniso mano praeityje ir aš jo. Mes vienas apie kitą daug žinome tačiau niekada to neprikišame viens kitam, nes ištikrųjų vienas kitą mylime.
Kaip galima numanyti, kad reikia skirtis ir tuo pačiu mylėti. Kažkaip nelabai suprantama. schmoll.gif Gal pagyvenkit atskirai kažkiek laiko ir pabandykit suprasti ar tikrai ta meilė yra realus dalykas Jūsų gyvenime. Gal tai susižavėjimas. Ir tikrai pabandyk pradėti mokintis. Tai turėtu tau padėti, tada pajausi savo vertę. Kai tu keitei vaikinus, gi buvai kitokia, savim pasitikinti, kuodabar visai net nekvepia. Pradėk gyventi kitaip ir gyvenimas pasikeis, o jei esi ir tikinti tai dievas tau padės jį sudėlioti, taip kaip tu labai norėsi. Nereikia aukotis taip kaip tu bandai, jei jis myli tai bus tavo, o jei ne, tai nebuvo lemta. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikinimas as tai bandziau pamirsti savo praeiti,bet vyras man vis pramindavo ir teise mane,bet pats irgi nera sventas,nors ir is kersto dare,bet vistiek nepateisinimas,as jam neprikaistaujuk.
Bet deja jis man visada primena.
Atsakyti
stėlė tai kad mes ne viena karta buvome issiskyre laikinai,bet as isitikinau kad as ji myliu,na jis irgi sako,kad myli ir labiau uz mane,na cia jo tokiai zodziai. Tai kad man labai sunku issiskirti su juo,man sunku labai.

Atsakyti
As tau nuosirdziai linkiu kuo greiciau issiskirti su juo! Ir zinai kodel..? Todel,kad mano pirmoji meile ir pirmasis vyras mano gyvenime buvo toks ,kaip tavasis,tik skirtumas buvo tas,kad jis mane mergaite paeme,o veliau terorizavo,kad netureciau minciu issiskirt.Sake,kad dabar as jau busiu k****,jei jis papasakos kam nors,o pats priedo man prikaisiojo,kad jis man ne pirmas(nebuvo kraujo 1k.)!!! Veliau pradejo mane dauzyt,kaip obuoli,ejo per mergas ir priedo stengesi,kad as su jomis susipazinciau(kad pavydeciau).Viena karta uzejau,kada jis buvo su viena mergina lovoje ir trenkiau jam per veida,o jis man -is kojos i galva! Ta diena as irgi bandziau zudytis,pjoviausi venas,atvaziavo daktarai is "durnyno"iskviesti jo sesers,bet,aciu Dievui,pamate situacija suprato,kas yra!
Geriau ir tabletes,kad nusizudyciau ir atrode,kad daugiau nieko nemylesiu(o ir smegenys gerokai praplautos buvo),bet atradau jegu savyje ir supratau,kad visa tai prives tik mane prie galo...
Panasu i tave,tik,kad man 15 buvo,kada su juo susidejau!!! O 18,kada jau nebebuvau su juo!
Buvau praradus pasitikejima zmonemis ir pati savimi,bet atejo laikas ir viskas pasikeite,o tas SIUKSLE ir liko toks pats-girdejau apie ji.
Mano vyrui reikejo labai ilgo laiko,kad as ji pamilciau,nors ir nuo TO daug metu praejo,bet dabar as esu tikrai labai laiminga,nes turiu zmogu,kuris del manes aukojasi,mane ant ranku nesioja,o ne spardo ir zemina!Jis zino absoliuciai viska apie mane,nes isklojau viska,nenoredama prie jo prisiristi(norejau,kad pamirstu mane,suzinojes praeiti),bet jis man vis kartojo(bepasakojant)-"AS TAVE MYLIU!" Dabar ir as jam galiu atsakyti tuo paciu ir zinau,kad nebusiu nuvilta! Gyvenam mes jau sesti metai kartu.
Linkiu ir tau,kad akeles atsivertu,kad pamatytum viska is salies!
O kudykiui,matyt tikrai nelemta gimti buvo-gal tai buvo zenklas tau-atsimerk! Tas vaikelis kada nors pas tave sugriz,kada busi laiminga ir mylima!
Ir nepasitikek aklai naujom DRAUGEM,jos kartais buna blogiau uz priesus...
Sekmes tau ateity!

Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 11 25, 05:37)
stėlė  tai kad mes ne viena karta buvome issiskyre laikinai,bet as isitikinau kad as ji myliu,na jis irgi sako,kad myli ir labiau uz mane,na cia jo tokiai zodziai. Tai kad man labai sunku issiskirti su juo,man sunku labai.

mile lt,
Gerai, niekaip nesuprantu, jei taip mylite vienas kitą, tai kur ta problema slypi. Taip negali būti. Su meile žaisti negalima. Kur tas Jūsų gyvenimo siūlas veda?
Niekaip negaliu suprasti.
Ir išviso kokie gali būti kerštai ir jų iš tavo pusės neprikišimai. Jei jis taip žaidžia, tai tikraitaip kaiptu rašai nemyli. Meilė ne žaislas ir su ja žaisti nereikia. Ji gali Jus nubausti. Jei mylit, tai pabandykit iš atminčių išbraukti kas praeitis. Gyvenkit šia diena, nes praeitis tik dulkės, o ateitis miražas. Šiandien yra šiandien. Linkiu Jums surasti džiaugsmą su šia diena. Susikibkit rankom ir dar kartą pabandykit, ojei neišeis, sustokit ir padėkit tašką.
Atsakyti
stėlė tai as ir noreciu pamirsti viska,gal ir man pavyks atleisti,bet kad jis net neketina viska uzmirsti,jis visada kalba apie mano praeiti,ir neketina uzmirsti. Kartais net jis mane spaudzia kas buvo pries kelius metus.Net kai buna darbe jis vien apie mano praeiti kalba. labai sunku. As jam tikrai nekersijau,jis cia man kersijo ir nori dar kersiti.
Atsakyti