Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

oi DainaM net nzn ar kada nors busiu mama. Tikrai nemanau,nes mes ir taip
daznai pykstames.
Tai svajoniu tikrai nebeturiu. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 10 18, 20:50)
oi DainaM net nzn ar kada nors busiu mama. Tikrai nemanau,nes mes ir taip
daznai pykstames.
Tai svajoniu tikrai nebeturiu. sad.gif

Suprantu... Mes kol apsišlifavom ir pykomės... Bet žinai, man svarbiausia buvo dukrytė - visad sakiau, kad ir kas nutiktų, neliksiu viena, nes turiu Gabiją ir ji man diždžiausia gyvenimo dovana smile.gif Kol buvau netekėjus, neturėjau net draugo, sakydavau - kad ir kas bus, bet vaiką turėsiu, kad ir netekėjus... Tad gal ir tau taip bus-jei labai nori vaikučio, jei tau atneš gyvenimo prasmę-spjauk ant vyrų ir būk laiminga mama smile.gif
Atsakyti
Neperskaičiau visos temos, tai iš anksto atsiprašau jei į pievas pavarysiu, bet viskas man čia nelabai normalu atrodo. Įsitempė diedas jauną mergičką į sektą ir dar bando įrodyt kokia ji bloga...Teko pažint tikrai mielą moterytę, kurią šie sektantai davedė iki savižudybės. Mėgsta jie medžiot problematiškas asmenybes...
Atsakyti
DainaM taip as vaikelio tai noriu,nes kai praradau vaikeli labai isgyvenu del to.
Niekaip negaliu atsigauti,kad netekau vaikelio. O as jo taip laukiau.
Bet mano vyras nenori daba vaiku,nes musu santykiai labai ne kokiai.
As kartais noriu numirti. Mano gyvenimas toks sudetingas.
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 10 19, 11:33)
DainaM taip as vaikelio tai noriu,nes kai praradau vaikeli labai isgyvenu del to.
Niekaip negaliu atsigauti,kad netekau vaikelio. O as jo taip laukiau.
Bet mano vyras nenori daba vaiku,nes musu santykiai labai ne kokiai.
As kartais noriu numirti. Mano gyvenimas toks sudetingas.

Žinau, kartais taip būna, atrodo pasaulio pabaiga, man irgi buvo toks periodas, viskas slydo iš po kojų (neminėsiu, kas tai buvo, bet situacija labai sudėtinga)... Ėjo laikas, dabar atrodo, kad taip net nebuvo - patikėk, laikas gydo žaizdas, tikėkis, ir tau taip bus.
Atsakyti
žinot ką merginos,
aš labai nenoriu konors įžeisti, bet man mile lt atrodo kad butu nu kaip čia švelniau išsireiškus, nu ne visai pilno protelio. 20 ties metų pana normali tai abejoju kad šitaip rašytų. man 20 metų, nu nesakau kad aš genijus ten koks bet nu....
žodžiu mile lt, jei vis dėl to aš klydau, ir vis dėl to esi normali ir protinga pana, tai nuoširdžiai patariu: mesk ta savo vyrą. mesk bažnyčią. tau bus tik geriau. tkie despotai diedai ir sektos prie gero neprives. tik taip sugriaus gyvenimą, normaliai gyvent tiesiog nebegalėsi.
rašei kad jau bandei žudytis kai skyreisi ar pykaisi su vyru: jau iš to galiu pasakyt kad tavo psichika šiek tiek pakrikusi arba depresijos tokia jau nelengva forma sergi.

nebusiu naivi, neisitikiu kad temos autore kažką keis, nu bet...viltis durniu motina, o aš kartais būnu vilties dukra verysad.gif

Atsakyti
Simulcika o jei sunku be to vyro gyventi,ka tada daryti. Beto as ji labai myliu.
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 10 30, 09:13)
Simulcika  o jei sunku be to vyro gyventi,ka tada daryti. Beto as ji labai myliu.

mile lt, vyru yra pilna zinok.
ir daug geresniu, ir daug supratingesniu. meile dar ne viskas. o tokia meile kaip pas tave tai isvis kosmaras. pasityciojimas is meiles.
tavo atveju labiau mylek save o ne ta dieda su kuriuo gyveni. meile sau turi buti pirmiausioj vietoj. o tu su juo budama save sutrypti leidi.
nu ir kas kad sunku be jo gyventi? pabus sunku keleta menesiu, nu metus maksimum. paskui viskas praeis ir gyvensi is naujo. su daug geresniu vyru.
isvis nesuvokiu, kam tu tekejai tokia jauna uz tiek daug metu vyresnio? a?
mano patarimas butu tau kad skirkis, mesk ta sekta ar koki ten velnia kur iklimpus esi, pradek mokytis jei nesimokai arba susirask darba. zinok saves vertinimas iskart isaugs ir visai kitokius vyrus traukt pradesi. o ne toki pedofila vos ne.
prasau nepykti jei kas nepatiks mano mintyse, bet as kitokia but nemoku ir zodziu i vata nevynioju. sakau ka galvoju ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Simulcika tekejau uz jo nes mylejau as ji ir daba myliu labai. Jis man reikalingas yra negaliu be jo gyventi.
Beto depresija man yra tikrai ne del to,kad mano vyras kabinejas del mano praeities,o todel kad isgyvenu vaikelio netekti,ir gan stipriai isgyvenu,penktadieni suejo metai,kai mes vede esame ir kai vaikelio netekau.
O zudziaus todel,kad mes su vyru susipykome ir mes skiremes,todel norejau nusizudyti,atsiduriau ligonineja.
O ta baznycia tikrai nera sekta ir jis manes nevercia eiti,as pati einu nes man patinka ta baznycia ir ten geru zmoniu sutikau,viena tokia draugia susiradau,nes as neturejau draugiu.
As negaliu be savo vyro gyventi,jis man reikalingas yra,as ji myliu.
Atsakyti
SVEIKOS VISOS AS SIAM FORUME NAUJOKE BET NORECIAU NEDRASIAI PASISAKYTI.LABAI UZJAUCIU DEL LELIUKO BET JOKIU BUDU NEBANDYK PASTOTI KOL NEISSPRESIT PROBLEMU SU VYRU NES NUO NERVUKU GALI DAR VIENAS PERSILEIDIMAS IVYKT,O TADA DAR NEDUOK DIEVE DEPRESIJA KOKIA[NELINKIU]
Atsakyti
Aš manau, kad Simulcika labai daug kuo teisi..... Velniop tą vyrą, tokį asilą, rasi ir geresnį. Aš kažkada irgi buvau įsimylėjus iki ausų, kentėjau eilę metų, kai paliko, bet po kurio laiko sutikau žmogų, kurio dėka aš supratau, kad kankintis buvo visai neverta, kad pasauly yra gerų žmonių. Mano kankinimasis buvo be reikalo, nevertas to žmogaus, nes tas žmogus paprasčiausias NIEKAS.... Išsiskirtum, būtų tau sunku, bet laikui bėgant rastum kitą žmogų šimtąkart geresnį negu dabartinis ir suprastum, kad be reikalo tiek kentėjai.............
Atsakyti
Tikrai daznas dalykas, kai meilei ir sveikam protui trukdo praeitis. Bet jei myli vienas kita, turi vienas kitu ir pasitiketi... mirksiukas.gif
Atsakyti