QUOTE(mile_lt @ 2005 08 27, 11:24)
Gal ir teisi esi Undinelle,kad neturetu rupeti. Mes issiskyreme vakar.
Dar su ta "bažnyčia" būtų gerai išsiskirti, gal nuovoka namo grįžtų..
Reaktyvinė sraigė tikrai su baznycia neissikirciau,man ten patinka,as jauciuosi ten labai gerai,turiu pazystamu neblogu,beto siandiena gavau atsakyma,kad mane priima i biblijos mokykla,nuo rugsejo 2 dienos,del to labai dziaugiuosi.
Su vyru susitaikiau irgi del to dziaugiuosi,daba tik reikia kad sveikatos pasitaisytu tai is viso buciau laiminga.
Su vyru susitaikiau irgi del to dziaugiuosi,daba tik reikia kad sveikatos pasitaisytu tai is viso buciau laiminga.
QUOTE(mile_lt @ 2005 08 29, 13:21)
Reaktyvinė sraigė tikrai su baznycia neissikirciau,man ten patinka,as jauciuosi ten labai gerai,turiu pazystamu neblogu,beto siandiena gavau atsakyma,kad mane priima i biblijos mokykla,nuo rugsejo 2 dienos,del to labai dziaugiuosi.
Sveika, mile_lt...
Visu pirma sveikinu istojus i Biblijos mokykla.
Tikiuosi, jog ten pasidesi gerus pamatus savo gyvenimui. Zinai, kaip parasyta: "Jis (tikintis zmogus) panasus i nama statanti zmogu, kuris giliai iskase zeme ir padejo pamatus ant uolos. Uzejus potvyniui, srove atsimuse i ta nama, bet neistenge jo pajudinti, nes buvo pastatytas ant uolos..."
Musu gyvenime yra ir bus ivairiausiu veju, audru ir potvyniu, taciau jei pamatas stiprus, tuomet ir namas isstoves...
Beje, mile_lt, siulyciau uzeiti i dar viena foruma - Mamu klubo forumas: http://www.btz.lt/fo...s/index.php?c=7
Sekmes.
Maniškiui netrukdo, nes nėra dėl ko jam pavydėt ar ko man gėdytis
perskaiciau visa tema ir zinot nieko nesuprantu kazkokie baznycios fanates sapaliojimai ir tiek kiekvienam poste vyras gailisi mes skirsimes as labai gailiuosi nu parasei viena karta ir uztenka kam karto kas kart o toks jausmas susidaro kad pries tai normali mergina buvai ale sutikai vyra kuris nutempe i "Tikejimo zodi" ir dabar kalbi ne savo zodziais... Ir man tokios sektos nepriimtos nes jos is zmoniu pinigus traukia
Mile.lt, rašei į forumą tam, kad išgirstum kitų nuomones, sulauktum pagalbos, patarimų - tai perskaityk visą temą ir pamatysi, ką mes visos tau siūlome- kuo greičiau ištrūkti iš tokio despoto vyro rankų. Sakai, kad myli, bet kodėl turi mylėti kentėdama? Kiekvieną dieną girdint tuos prikaišiojimus, tikrai tau stogas nuvažiuos, pati nepajausi, kaip nukrisi į bedugnę... Sakei, susituokei su vyru dėl to, kad pastojai. Kad ir kaip sunku ir gaila prisiminti, bet pripažink, kad praradus kūdikį, dingo ir santuokos priežastis...
Šiaip tu man atrodai kažkokia apsvaigusi, paveikta gal tos naujos bažnyčios, gal vyro, ne sava...
Paklausyk mūsų, iš šono situacija geriau matosi. Bėk nuo vyro, paleisk jį.. ir rasi savo laimę kitur-tu dar tokia jauna.
Šiaip tu man atrodai kažkokia apsvaigusi, paveikta gal tos naujos bažnyčios, gal vyro, ne sava...
Paklausyk mūsų, iš šono situacija geriau matosi. Bėk nuo vyro, paleisk jį.. ir rasi savo laimę kitur-tu dar tokia jauna.
Nu daba musu santykiai zymiai geresni,daba nebesipykstame,sutareme.Taip as rasiau i sita foruma,kad isgirsciau kitu nuomone,kad gal kas nors galetu patarti.
Taip asvaikelio netekau,ivyko persileidimas,daba del to isgyvenu,nors ir praejo jau 11 menesiu,bet neatsigaunu is po to netekimo. Labai isgyvenu del to. As vyra labai myliu ir as stengiuosi isgelbeti musu santuoka,as negaliu bne vyro gyventi,jis man labai reikalingas. As noriu su juo gerai sutarti,kad musu santykiai butu geri,kad nesipyktumeme.
O ta baznycia labai faina,ten susiradau keleta draugiu,kurios paguodzia mane,kai netekau vaikelio. As niekada neturejau geru draugiu,nors visa laika norejau susirasti gera draugia kuria galeciau pasikliauti. Pradejau eiti i biblijos mokykla,man labai smagu,padeda uzsimirsti,kad netekau vaikelio.
Taip asvaikelio netekau,ivyko persileidimas,daba del to isgyvenu,nors ir praejo jau 11 menesiu,bet neatsigaunu is po to netekimo. Labai isgyvenu del to. As vyra labai myliu ir as stengiuosi isgelbeti musu santuoka,as negaliu bne vyro gyventi,jis man labai reikalingas. As noriu su juo gerai sutarti,kad musu santykiai butu geri,kad nesipyktumeme.
O ta baznycia labai faina,ten susiradau keleta draugiu,kurios paguodzia mane,kai netekau vaikelio. As niekada neturejau geru draugiu,nors visa laika norejau susirasti gera draugia kuria galeciau pasikliauti. Pradejau eiti i biblijos mokykla,man labai smagu,padeda uzsimirsti,kad netekau vaikelio.
Laba,
na as ir trumpai noriu issakyti nuomone... Tiksliau galbut trumpai papasakoti apie savo gyvenima. Esam vede beveik metai, aisq, iki dabartinio mano vyro buvo visko, gal tiek daug ir nebuvo, bet jis man tikrai buvo ne pirmas... Taciau maniskis niekada nieko neprikaisiojo, nesmerke, jam tai, kas buvo iki jo - nesvarbu, svarbu yra dabartis.
Na matai, ne visi vyrai vienodi, ne visos moterys vienodos. Gaila, kad tavo vyras ne toks kaip manasis, kam gyventi praeitimi? Del vaikelio nepergyvenk! Tikiuosi tikrai dar busi laiminga, turesi savo dideli dziaugsmuka!!!
na as ir trumpai noriu issakyti nuomone... Tiksliau galbut trumpai papasakoti apie savo gyvenima. Esam vede beveik metai, aisq, iki dabartinio mano vyro buvo visko, gal tiek daug ir nebuvo, bet jis man tikrai buvo ne pirmas... Taciau maniskis niekada nieko neprikaisiojo, nesmerke, jam tai, kas buvo iki jo - nesvarbu, svarbu yra dabartis.
Na matai, ne visi vyrai vienodi, ne visos moterys vienodos. Gaila, kad tavo vyras ne toks kaip manasis, kam gyventi praeitimi? Del vaikelio nepergyvenk! Tikiuosi tikrai dar busi laiminga, turesi savo dideli dziaugsmuka!!!
QUOTE(laukine @ 2005 07 29, 17:00)
na aš irgi laikyčiausi tos nuomonės,kad nieko nepasakot. bet, lietuva ant tiek mažas kaimas yra, tai nusprendžiau pati papasakot kad žinotų, negu kada nors po penkių-šešių metų sužinotų iš kitų lūpų, kad vat tada ir tada jinai ten su tuo ir su tuo barškinosi. lietuviai juk tokie , kad ant dūšios lengviau pasidaro, kai kam nors išeina sugadint ką nors.
nusipeizėjau čia, gal biški, bet maniškis apie mane viską žino, nors tikrai jam ir man širdutė mažiau gal skaudėtų jeigu nežinotų (iki tam tikro laiko)
nusipeizėjau čia, gal biški, bet maniškis apie mane viską žino, nors tikrai jam ir man širdutė mažiau gal skaudėtų jeigu nežinotų (iki tam tikro laiko)
o kaip jus manot ta nuomone, kad vyrui reikia nekaltutes kandidates zmonos, o ne patyrusios meiluzes, yra teisinga?? .... kurios jiems reik?
QUOTE(mei @ 2005 09 18, 00:35)
o kaip jus manot ta nuomone, kad vyrui reikia nekaltutes kandidates zmonos, o ne patyrusios meiluzes, yra teisinga?? .... kurios jiems reik?
Oi, cia jau turbut nuo vyro priklauso... Vieni nori, kad butu labiau patyrusi, kiti - ne. Nors gal didesnioji dalis nori nekaltuciu mergaiciukiu....