Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

Tai kad as pati negaliu pamirsti tai kas buvo,beto ir vyras primena vos ne kiekviena diena. Del to ir pykstames.
Kazko nemanau,kad musu santuoka ilgai gyvuos,beto ir nujauciu ta.
Bus labai skaudu jei mes issiskirsime,as ji myliu ir visada mylesiu.
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 06 18, 20:55)
Tai kad as pati negaliu pamirsti tai kas buvo,beto ir vyras primena vos ne kiekviena diena. Del to ir pykstames.
Kazko nemanau,kad musu santuoka ilgai gyvuos,beto ir nujauciu ta.
Bus labai skaudu jei mes issiskirsime,as ji myliu ir visada mylesiu.

Sverbiausia, kad vienas kitą gerbtumėte - jei gerbsit - neprikaišiosit praeities vienas kitam, džiaugsitės kiekviena diena, neskaudinsit vienas kito.
Atsakyti
Tiesa sakant kai buvome issiskyre 2 savaitem,biski santykiai pagerejo,nebesipykstame. Nors ir vyras biski prikaisioja,bet as ji suprantu.
Atsakyti
mile_lt padarei didelę klaidą pasakydama apie savo praeities intymų gyvenimą. NIEKADA NEGALIMA VAIKINUI TO PASAKOTI! Kai maniškis paklausia kiek turėjau visada nusijuokiu ir atsakau:"Tu pirmas ir paskutinis". Jis puikiai žino, kad tai melas, bet toks atsakymas paglosto jo savimeilę smile.gif Kiekvieno žmogaus praeitis yra jo asmeninis reikalas (čia tik mano nuomonė). Tais atsiminimais gali pasidalinti tik pati - prisimindama su kuriuo buvo gera, su kuriuo nelabai. Na aš nuleidžiu rankas itr tikrai neturiu ką patarti. Tik daviau barti biggrin.gif
Atsakyti
Tavo vyras tikrai paranojikas , jei tu jam esi ištikima . jei jis nori išsaugoti šeimą , kam jis pila druska ant ugnies . praeitis liks praeitimi . jei esat tokie jau tikintys tai turit vienas kitam atleisti .Dievulis visiems atleido ir tai pačiai Magdelenai . Jei jis tau šito neatlies , neverta būti kartu . kam gadintis nervus tu esi jauna . o tavo vyras antrą kartą vedęs . Irgi ne toks jau šventuolis . Pažadėkite vienas kitam , kad jai atleisit vienas kitam . Daugiau to neprisiminsit niekados ir niekados neprikaišiosit vienas kitam dėl praeities . Nors butumete labai susipykę . ir kurkite ateity kartu galvokite apie ateity kartu .Ir nesigrežiokite atgal niekados .

sekmės
Atsakyti
QUOTE(lotuke @ 2005 07 04, 10:53)
mile_lt padarei didelę klaidą pasakydama apie savo praeities intymų gyvenimą. NIEKADA NEGALIMA VAIKINUI TO PASAKOTI! Kai maniškis paklausia kiek turėjau visada nusijuokiu ir atsakau:"Tu pirmas ir paskutinis". Jis puikiai žino, kad tai melas, bet toks atsakymas paglosto jo savimeilę  smile.gif  Kiekvieno žmogaus praeitis yra jo asmeninis reikalas (čia tik mano nuomonė). Tais atsiminimais gali pasidalinti tik pati - prisimindama su kuriuo buvo gera,  su kuriuo nelabai. Na aš nuleidžiu rankas itr tikrai neturiu ką patarti. Tik daviau barti  biggrin.gif

na aš irgi laikyčiausi tos nuomonės,kad nieko nepasakot. bet, lietuva ant tiek mažas kaimas yra, tai nusprendžiau pati papasakot kad žinotų, negu kada nors po penkių-šešių metų sužinotų iš kitų lūpų, kad vat tada ir tada jinai ten su tuo ir su tuo barškinosi. lietuviai juk tokie , kad ant dūšios lengviau pasidaro, kai kam nors išeina sugadint ką nors.

nusipeizėjau čia, gal biški, bet maniškis apie mane viską žino, nors tikrai jam ir man širdutė mažiau gal skaudėtų jeigu nežinotų (iki tam tikro laiko)
Atsakyti
Sveiki,
tai ka man reikejo daryti,jis pats po biski isiaiskina apie mano praeity. Tai kad as gal ir pamirsciau ir noriu,bet mano vyras vos nekiekviena diena man ja primina ir prikaisioja,nors as ji suprantu,bet skaudu,kad jis noretu kitokios zmonos,beto ir jei butu proga ir butu kita panele,jis isimyletu ir paliktu mane,yra man sakes.
Bijau del to,ir kartais kila panikos priepolis buna.Abu nesijauciame laimingi,pykstames vienas su kitu.
Atsakyti
as tai taves, mile, nesuprantu. kam tau toks vyras, kuris tave kasdien eda? tu nepavargai dar pyktis su juo? aishkintis? as tai manau, kad jei tu pati maziau reaguotum i ji, tai ir jis apsiramintu. o beje, jis vaiksto su tavim i ta baznycia? nes ten gi pas jus reikia laikytis dievisku tiesu, tai jis kaip ir nelabai ju laikosi, jei tave eda kasdien.
Atsakyti
As ji myliu ir labai. Daba jau dau geriau sutareme mes nesipykstame. Daba daug geriau sutareme.
Mano vyras i baznycia ne daznai eina. Bet jis lanke ta baznycia kur as daba einu.
Atsakyti
Mile, o tu draugiu geru neturi, kad tau smegenis i vieta atstatytu? Nes perskaicius tema matau vargse uzglusinta mergaite, o dar ir i sekta nusinesusia, vienas vargas zodziu g.gif
Atsakyti
Ne neturiu. Na ta baznycia nera sekta, labai faina baznycia.
Atsakyti
As manau, kad normaliam vyrui, kaip ir normaliai zmonai, vienas kito praeitis neturetu kliudyti. Nors deja, daznai buna atvirksciai... sad.gif
Atsakyti