QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 05 08, 22:06)
Labiau nenormalu yra spręsti kas ir KODĖL rinkosi net nemačius žmogaus akyse Jei jam tokios patiktų tai gal dabar džiaugtųsi vėl tokią radęs o ne rodytų nepasitikėjimą
Nuo kada vyrai renkasi nepatinkančias moteris? Tai, žinoma, rinkosi patinkančias. Jeigu tokios nepatiktų, pataikytų gal ant vienos, ir nesigautų jokios tendencijos rinktis "paleistuves". Tiesiog yra vyrai, kurie ieško "pasileidusių", kad patenkintų savo seksualinius poreikius, o paskui, kai jau nori rimtų santykių, ieško "švarių", mat anos "nešvarios". O pats švarus, negerbdamas moterų, su kuriomis pats kūrėsi santykius? Abejoju. Aišku, galima sakyti kad aš nepažįstu žmogaus ir negaliu kalbėti. Galbūt. Bet tam tikrų savybių derinys kalba jo nenaudai: pavydas, perdėtos baimės ir paties jo seksualinė patirtis. Manau, tikrai pirma vyrukui reikia perstatyti kai ką galvoje ir širdyje, vietoj to, kad kamuotų sutinkamas moteris.
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 05 08, 22:06)
Prie ko čia vyro teismas? Jei neturi ko slėpt ir pati nori tai ir pasakoji, o jei savo buvusius žygdarbius nutylėt norisi tai tada tikrai jau lauk teismo, kai iš kitur apie juos vyras sužinos, nes nekaltų nieks prieš teismą nestato
Jeigu žmogui gresia pasmerkimas ir paniekinimas pasakius kažkurias intymaus gyvenimo detales, tai yra teismas. Ir jokia sveiko proto moteris tokiam žmogui nesipasakos, nes jis paprasčiausiai nemoka to bent jau neutraliai priimti. Geriausia tiesiog palikti žmogų, ir tiek. Žinoma, nebent moteris visiškai neturėjo intymios patirties, net su savimi.
Kitas dalykas, žmonės skirtingai suvokia privačią erdvę, intymumą (plačiąja prasme), ir nepasakoja apie savo intymų gyvenimą ne todėl, kad kažkas "palaido", o todėl, kad tai yra jo privatumo ribos. Jos yra skirtingos, ir tikrai nėra taip,kad "jei myli, turi nebūti privačios erdvės". Tiesiog tam tikrus dalykus darome už uždarų durų, ir nematau tame nieko blogo. Pvz., man visada būdavo keista, kaip žmonės gali trukdyti vienas kitą, sėdėdami tualete. Bet yra žmonių kurie šnekasi atsidarę duris, kai tuo tarpu vienas jų atlikinėja savo veikalus. Man nesuvokiama. Jiems - taigi natūralu ir nieko gėdingo.