Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

QUOTE(Dumblas @ 2008 12 18, 13:41)
Jeigu suzinociau kad manoji  yra kazkada turejusi homoseksualiu santykiu, tai negalvodamas tokia palikciau.

lotuliukas.gif , geras, nepykite, bet manau, kad butu kvaila mylima zmogu palikti vien del kazkada krestu kvailysciu, zinoma, nebent buna pasekmes, kurias jaucia ir antra puse, taciau ir su "pasekmemis" zmones susitaiko. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
man idomi vyro praeitis ax.gif bet jis nepasakoja.siaip mano poziuris toks-kas iki manes buvo-prazuvo,juk nelogiska kelti kazkokius konfliktus del to kas buvo iki taves.
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2008 12 12, 22:37)
Mano vyrui mano praeitis netrukdo, nes jos nezino. Bet jei suzinotu fear.gif ....tai manau kiltu 3-ias pasaulinis karas...Geriau tegul taip ir lieka smile.gif Ech ta jaunyste lotuliukas.gif  doh.gif

O ką tokio padarei? Žmogų nužudei ar išprievartavai ką nors (kaip čia kažkas praeitame puslapyje retoriškai jau klausė)?
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2008 12 19, 09:30)
O ką tokio padarei? Žmogų nužudei ar išprievartavai ką nors (kaip čia kažkas praeitame puslapyje retoriškai jau klausė)?

Kai kuriuos savo seksualinius nuotykius net paciai nemalonu prisiminti unsure.gif Ir tuomet, kol dar nebuvom pazystami, ir tada, kai jau draugavom...
Atsakyti
Pas mus buvo taip: kadangi jis prašė, o man žema savam žmogui į akis žiūrint meluoti, papasakojau, kas ir kaip. Tada pareiškė: "geriau būtum pamelavus" biggrin.gif aš pasakiau, jei nenori žinot, tegu neklausia, nes klaikiai jaučiuos jam meluodama smile.gif dar pasakiau, jog taip elgiausi būdama jauna, kvaila, netikėjau meile ir nežinojau kad sutiksiu žmogų, kuriam norėsiu būt ištikima smile.gif juo labiau kad manasis ir pats nešventas, tačiau stengiamės gražiai sugyventi, o ne gilintis į tai, ką darėme vienas kito nepažinodami. O jam esu pasakius taip - jei neklausiu, vadinasi, nesu pasiruošus žinot, tačiau jei paklausiu - nemeluok smile.gif man melas - gražių santykių priešas, jau geriau išvis neliesti skaudžių temų.
Atsakyti
aš nieko labai jau baisaus nesu padarius (jis irgi), tai visai be baimės viens kitam pasakojam. jei sužinočiau,kad tam tikrus dalykus melavo, vertinčiau pagal situaciją. bet čia tik tuo atveju,jei jis pats ateitų ir pasakytų viską. kitų žmonių istorijom netikėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2008 12 19, 22:38)
Kai kuriuos savo seksualinius nuotykius net paciai nemalonu prisiminti unsure.gif Ir tuomet, kol dar nebuvom pazystami, ir tada, kai jau draugavom...

Na, nebent pačiai nemalonu... Tada ir kalbėti apie tai nesinori.
Atsakyti
trukdytu tuo atveju ,jei kaskas is pasaliniu kaska plepetu apie tai
manau kad tada tikrai trukdytu ...
Atsakyti
Merginos ir moterys, skaitau ir ngl patiketi... ka jus cia visos diskutuojat... ne i baznycia jai reikia eiti ir ne biblija nagryneti kurioje niekas neaisku... tegul geriau panele stoja i kokia politine partija, tai ir veiklos ras ir pazystamu, gal dar gyvenime is to karjera padarys... o cia verkia kazkoki paranoika seni apsikabinus... daugelis moteru ir merginu praranda vaikus ir isgyvena, ne viena gyvenime tokia netekti isgyvenai...
sekmes tau gyvenime!!!
Atsakyti
kaip kuriam vyrui manau man pvz vyro praeitis neduoda gyventi
Atsakyti
na man asmeniskai netrukdo ..bet cia kaip kam..bet nesuprantu kaip gali trukdyti juk praeitis ir yra praeitis...svarbu dabar i sonus neitu
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 04 30, 21:11)
Mes su vyru nesugyvename,nes jam skaudu,kad as pries ji gyvenau laisva gyvenima. O jis,visai kitoks-nei nuotikiavo, nei duko.
Mano vyras man buvo 11. Megdavau vienos nakties nuotykius,o su kai kuriais,(is tu nuotikiniu) rimtai norejos draugauti,bet neiseidavo buti istikimai.
daba esame vede ir esu istikima.Nors del to kaip praeity gyvenau,daba labai skaudu yra prisiminti ta praeity. sad.gif

gal jam pavydu kad jis nesugebejo turet patirties,jis nemoka priimt taves tokios kokia esi ir baudžia uz tavo praeiti o tai nera teisinga
Atsakyti