Agnyte, o kaip netrukdys ta praeitis, jei žmona negali patylėti ir nuolat apie ją primena
maniskis tai kartais pabamba, nes pries ji turejau dvi rimtas draugystes - su vienu draugavau 5 metus, is ju puse metu gyvenom kartu, su kitu draugavau 3,5 metu is ju metus kartu gyvenom, o as pas ji pirma rimta meile ir jis, matai, su nieko pries mane negyveno, tai as tipo "su patirtim" bet as sakau, kad ta patirtis dabar leidzia mums graziai sugyvent, nes butume du bambukai santykiuose, o dabar tik vienas nu dar sakau tu mano vienintelis mylimiausias nuostabiausias ir t.t. tai atsileidzia!
QUOTE(mile_lt @ 2005 04 30, 21:11)
Mes su vyru nesugyvename,nes jam skaudu,kad as pries ji gyvenau laisva gyvenima. O jis,visai kitoks-nei nuotikiavo, nei duko.
Mano vyras man buvo 11. Megdavau vienos nakties nuotykius,o su kai kuriais,(is tu nuotikiniu) rimtai norejos draugauti,bet neiseidavo buti istikimai.
daba esame vede ir esu istikima.Nors del to kaip praeity gyvenau,daba labai skaudu yra prisiminti ta praeity.
Mano vyras man buvo 11. Megdavau vienos nakties nuotykius,o su kai kuriais,(is tu nuotikiniu) rimtai norejos draugauti,bet neiseidavo buti istikimai.
daba esame vede ir esu istikima.Nors del to kaip praeity gyvenau,daba labai skaudu yra prisiminti ta praeity.
isvis kam sakyti kelintas kelinta, sakoma kad moteriai buna pirmas o visi kiti antri nereikejo sakyti tokio dalyko
Mano vyrui uzteko suzinot, kad jis buvo nepirmas ir uzteko. Daugiau nieko nenori zinot ir prase, kad nepasakociau. Juokais tik pasako jei buciau viska apie tave zinojes tai mes turbut nebutume apsizenyje. Kaip suprantu su tuo jam labai sunku susitakyt
QUOTE(AURELYTE @ 2008 08 25, 13:51)
isvis kam sakyti kelintas kelinta, sakoma kad moteriai buna pirmas o visi kiti antri nereikejo sakyti tokio dalyko
o taip,as tokia klaida padariau ir sakykim atsiemiau uz tai..NEGALIMA VYRUI TAIP SAKYTI..mergaites
QUOTE(Gerberda @ 2008 10 13, 15:54)
Mano vyrui uzteko suzinot, kad jis buvo nepirmas ir uzteko. Daugiau nieko nenori zinot ir prase, kad nepasakociau. Juokais tik pasako jei buciau viska apie tave zinojes tai mes turbut nebutume apsizenyje. Kaip suprantu su tuo jam labai sunku susitakyt
Nu siaubas, o jei zmones susitinka, abiem po koki 27-30 metu, ir bum ne pirmas... absurdas nu, tiesiog yra kaip yra, kas ten zino, gal ne tie pasitaike. Tai nereiskia, kad svaistai save i kaire i desine..
QUOTE(Ragany @ 2008 10 13, 16:53)
Nu siaubas, o jei zmones susitinka, abiem po koki 27-30 metu, ir bum ne pirmas... absurdas nu, tiesiog yra kaip yra, kas ten zino, gal ne tie pasitaike. Tai nereiskia, kad svaistai save i kaire i desine..
Nesakau, kad jam tai tragedija, viskas juokai, kad tikriausiai butume nesusituoke ir pan. bet viena kart pasisnekejom ir daugiau sutarem nesneket
Kuo mažiau vyrui apie savo praeitį pasakoji, tuo lengviau paskui abiem gyventi būna
As ir uz tai,kad geriau nesakyti arba pameluoti,nes vyrai labai pavydus As savajam nepagalvojus apie pasekmes pripasakojau visokiu dalyku,tai iki siol kartais jis man ta primena Nors is tikruju as beveik sventuole pries jo visokius nuotykius,bet jis to nesupranta
Geriau kartais patyleti
Geriau kartais patyleti
Manau, kuo mažiau vyras/draugas žinos apie savo žmonos/draugės praeitį, tuo bus geriau ir ramiau... nes jei žinos viską, visada atsiras galimybė sakyti: "O tu su tuo darei tą ar aną"
Sveikos mergaites,
Draugaujam jau 4 metus ir beveik 6 menesius...Kuo toliau tuo labiau mano draugas bijo, kad as jam kazkada buvau neistikima...As jam saku, kad to niekda nebuvo (o tai tiesa), kad visada jam buvau istikima ir net neziuredavau i kita puse nes jis mano gyvenime ir as ji myliu...
Bet jis vis nepasitiki ir sako, o gal tu myledama nuejai pas kita tik vienai nakciai...Zinau, kad jis mane myli, bet tas nepasitikejimas mane jau "zudo"...tiek laiko esame kartu, o jis mane "kaltina" neistikimybe...
Nebezinau ka ir galvoti...ruosiames eiti gyventi kartu, pats stengiasi ir daro viska, kad kuo greiciau butume kartu...bet vis jo mintyse atsargumas, kad galbut as buvau jam neistikima...
As visada jam sakau...tai ko buni su manim jei galvoji, kad buvau neistikima...sako , nes myliu...zodziu pasaka be galo...Kaip irodyti zmogui,kad visada buvau jam istikima??? Zinau tik viena, kad neistikimybe bet kada galima irodyti...o kaip irodyti tai ko nepadarei...
Prasau jusu patarimo
Draugaujam jau 4 metus ir beveik 6 menesius...Kuo toliau tuo labiau mano draugas bijo, kad as jam kazkada buvau neistikima...As jam saku, kad to niekda nebuvo (o tai tiesa), kad visada jam buvau istikima ir net neziuredavau i kita puse nes jis mano gyvenime ir as ji myliu...
Bet jis vis nepasitiki ir sako, o gal tu myledama nuejai pas kita tik vienai nakciai...Zinau, kad jis mane myli, bet tas nepasitikejimas mane jau "zudo"...tiek laiko esame kartu, o jis mane "kaltina" neistikimybe...
Nebezinau ka ir galvoti...ruosiames eiti gyventi kartu, pats stengiasi ir daro viska, kad kuo greiciau butume kartu...bet vis jo mintyse atsargumas, kad galbut as buvau jam neistikima...
As visada jam sakau...tai ko buni su manim jei galvoji, kad buvau neistikima...sako , nes myliu...zodziu pasaka be galo...Kaip irodyti zmogui,kad visada buvau jam istikima??? Zinau tik viena, kad neistikimybe bet kada galima irodyti...o kaip irodyti tai ko nepadarei...
Prasau jusu patarimo
QUOTE(amazonke @ 2008 10 30, 10:13)
Sveikos mergaites,
kas čia per nesąmonės
darbe visi trys vyrai kaip vienas pasakė, kad jis pats buvo neištikimas - taip kaip sako tau - "myledama nuėjai pas kitą tik vienai nakciai", taip ir buvo pats padaręs