Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 06, 19:57)
PVZ. kaip reaguotų inteligentiško auklėjimo, tvarkingos natūros vyras, jei žmona atvirumo valandėlę prisipažintų, kad: buvo prostitute, vartojo įvairiausius narkotikus, miegojo vienu metu su trim vyrais ir pan. ? Buvo spalvinga praeitis, dabar ji romi, tyra ir be galo nuostabi moteris, nors prie žaizdos dėk.

Pala pala, o kaip ji taip iškart patapo ŽMONA? blink.gif Gal jiedu susipažino savo vestuvių dieną, kad nebuvo laiko anksčiau paatvirauti? g.gif

Kai iš prostitutės tampama romia moterimi, nors prie žaizdos dėk, paprastai nesidrovima papasakoti, kas taip radikaliai pakeitė gyvenimo būdą - juk tai turėtų būti kažkas išties nuostabaus. Ir kurių galų tiek vidinės stiprybės turinčiai moteriai vyras, kuris palūžtų sužinojęs apie jos praeitį?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2008 08 06, 19:09)
Sutuoktinis pasakys tai ką mano esą reikalingu. Atleiskite, ar ką ženkliai pakeis, ir turi reikšmės tolimesniam gyvenime jei jūsų išrinktasis turėjo 1, ar 10 partnerių. Ar dėl to jis yra nevertas meilės... Ir kas per noras knaisiotis.

Kuo čia dėtas noras knaisiotis? doh.gif Aš kalbėjau ne iš to žmogaus pozicijos, kuris neva turėtų teisę iškvosti doh.gif , o to, kuris kažką slepia - manau, kad gyventi šeimoje su tokiomis paslaptimis tikrai nelengva.

O atsakant konkrečiai į Tavo klausimą, žmogus, kuris vieną dieną sako turėjęs 1, o kitą - jau 10 (arba atvirkščiai) visų pirma nevertas pasitikėjimo. (Su meile klausimas subtilesnis, nes kartais ši būna ir akla).
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2008 08 06, 20:06)
Geriausias istorinis pavyzdys Jėzus Kristus ir Marija Magdalena.

stupid.gif Bet plėtotis apie tai būtų, švelniai tariant, ne į temą.
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 08 06, 20:15)
Smalsute, aš forume tikrai nevardinsiu tų priežasčių.
(...)
Gal galėtum pakomentuoti plačiau savo mintį ? Ko aš ten nežinau ? Ir kokios klaidos gali kartotis ? smile.gif

Pati sau prieštarauji - čia Tu nenori nieko vardinti, čia prašai, kad įvertinčiau tai, ko Tu nevardinai. biggrin.gif Aš tikrai nesiūlau naršyti čia judviejų gyvenimo. Man tik keista, kad Tau pasirodė plačiau komentuotina tokia mintis apie klaidų kartojimąsi unsure.gif - ne mano ji, o psichologų.
Atsakyti
Partnerio praeitis...kam ji įdomi?...gyvena šiandie su manim laisva valia...va ateitis...čia neaišku...ir įdomu...
Atsakyti
jei žmonelė parsidavinėdavo už 5 lt stotyje, gal su tokia praeitimi ir nelengva susitaikyti, jei "praeitimi" vadinami keli prtneriai, tai manau normalus vyras nekreips į tai dėmesio. laikai keičiasi, nekaltybė nebemadinga ir nereikalinga.
Atsakyti
aš irgi už tai, kad kuo mažiau knaisiotis praeityje... buvo, buvo, tai juk viskas yra gyvenimo pamokos, kiek partnerių turėjai, kokiu dažnumu ir panašiai...Daug dalykų padarai iųš nepatyrimo, nesuvokimo pasekmių ir dar dėl 1000 priežasčių.
Man pvz labai juokinga atrodo mano draugės situacija, kuomet jos dabartinis partneris, širdies draugas prikiša jai, kad ji jau nebe mergaitė, nors kuomet jie susipažino jis žinojo, kad mergina išsiskyrusi ir turi vaiką. Va ir suprask, ką atskleisti tokiam, ką slėpti... unsure.gif
Atsakyti

Nereikia vienas kitam pasakotis apie savo praeitį, kuo mažiau žinai tuo geriau. Kaip sakoma "Nežinai ir širdies neskauda" smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 05 01, 15:17)
Deja mano vyras gyvena praeitimi,jis dabartimi negyvena. Taip musu santuoka vos nepriskirybos ribos,abiem nervai itemti. Jam mano praeitis labai svarbi,jis niekados nenustos galvoti apie praeiti,beto as jam dar pamelavau tai pasitikejimo netekau. Taip esu jam istikima,vaiku neturi,as vaika praradau,dar neatsigaunu is po netekties. O dar vyras su mano praeitimi ir nepasitikejimu,suprantu,kad nepasitiki manimi.

nereikejo jam tos savo praeities pasakoti. g.gif vyrams is viso nera reikalo visko atvirauti
Atsakyti
Netrukdo maniškiui ta mano praeitis, nors buvo spalvota. Žino, kad pasileidus ir pasiutus buvau. Ale netrukdo. Tik vieną dalykėlį prikiša, ir tai nepiktai, palazdavoja kaip sakant švelniai, tai dėl to, kad Egipte gerai prisilinksminau, sex turizmas beveik smile.gif ir buvo juokingų atsitikimų, kuriuos jam papasakojau.

O kas dėl MB - nu ir man jo praeitis netrukdo, nors ir nebuvo itin spalvinga. Vieną jo ex šiaip žinau, o su kita - bendravau. Šauni ir simpatiška mergina, maloni labai. Normaliai viskas.
Atsakyti
Manau,kad vyrmas žmonų praeitis trukdo tiek kiek mums trukdytų jų ir manau kad tai yra visiškai natūralu,nebent jau esi visiškai ant visko "dėjąs" ir neturi jausmų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2008 08 21, 17:25)
Manau,kad vyrmas žmonų praeitis trukdo tiek kiek mums trukdytų jų ir manau kad tai yra visiškai natūralu,nebent jau esi visiškai ant visko "dėjąs" ir neturi jausmų unsure.gif

Vau, tai taip išeina, kad aš ir mano MB viens ant kito "padėję" ir neturim jausmų - nes viens kito praeitis mums netrukdo. blink.gif blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 08 21, 23:59)
Vau, tai taip išeina, kad aš ir mano MB viens ant kito "padėję" ir neturim jausmų - nes viens kito praeitis mums netrukdo.  blink.gif  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš tai manau,kad netrukdo iki tam tikrų situacijų,nes ankščiau ar vėliau prasidės prikaišiojimai,nebent jūs esat abu super idealūs žmonės bigsmile.gif Pvz mano vyrui mano praeitis nerūpi,man jo taip pat,bet žinau atvejų kai vyras raudonuodavo supažindinęs žmoną su savo draugais kai tie pradėdavo pasakot apie jos meilės nuotykius.Spėk ar ilgai jie išgyveno? g.gif Aišku,kad ne,nes vyras pavargo klausyt kiek visko ji mačius doh.gif Aišku galėjo jis nekreipt dėmesio,bet juk negalima įsakyt širdžiai,kad čia nieko tokio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytte: 21 rugpjūčio 2008 - 23:38
QUOTE(Agnytte @ 2008 08 21, 23:36)
Aš tai manau,kad netrukdo iki tam tikrų situacijų,nes ankščiau ar vėliau prasidės prikaišiojimai,nebent jūs esat abu super idealūs žmonės bigsmile.gif Pvz mano vyrui mano praeitis nerūpi,man jo taip pat,bet žinau atvejų kai vyras raudonuodavo supažindinęs žmoną su savo draugais kai tie pradėdavo pasakot apie jos meilės nuotykius.Spėk ar ilgai jie išgyveno? g.gif Aišku,kad ne,nes vyras pavargo klausyt kiek visko ji mačius doh.gif Aišku galėjo jis nekreipt dėmesio,bet juk negalima įsakyt širdžiai,kad čia nieko tokio unsure.gif

Nu tai stuobrys o ne vyras tada reiškias. Jei jam praeitis svarbiau nei dabartis ir ateitis. O draugeliai irgi "geri" toje situacijoje. O vyras - nu stuobrys - galėjo užkišti tuos draugelius gi.
O mes nesam idealūs, toli gražu. Bet praeitimi negyvenam. Koks skirtumas kas buvo iki jo arba manęs?
Atsakyti
Nuo žmogaus priklauso kaip jis priima kito žmogaus praeitį, vienam tai vissiškai nereikšmingas dalykas, o kitam tai begalo svarbu... Pati turbūt esu prie pastarųjų, buvo laikas, kai nepakėliau minčių apie vyro praeitį, apie tuos daiktus vis iškylančius iš jo ankstesnių gyvenimo periodų, savo durnu elgesiu skaudinau jį ir kankinau save, aišku tik laikas viską sustatė į vietas ir pokalbiai su vyru. Praeitį ir palikau praeičiai, išmokau kurt ateitį, kad ir kokia "nervatriofkė" buvau, kaip ir kaip ten viskas buvo, supratau, kad aš esu dabar, o jis šalia, kad dabar yra gera, kad praeities šmėklos nublanksta prieš mūsų kuriamą ateitį. wub.gif
Atsakyti