QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 06, 19:57)
PVZ. kaip reaguotų inteligentiško auklėjimo, tvarkingos natūros vyras, jei žmona atvirumo valandėlę prisipažintų, kad: buvo prostitute, vartojo įvairiausius narkotikus, miegojo vienu metu su trim vyrais ir pan. ? Buvo spalvinga praeitis, dabar ji romi, tyra ir be galo nuostabi moteris, nors prie žaizdos dėk.
Pala pala, o kaip ji taip iškart patapo ŽMONA? Gal jiedu susipažino savo vestuvių dieną, kad nebuvo laiko anksčiau paatvirauti?
Kai iš prostitutės tampama romia moterimi, nors prie žaizdos dėk, paprastai nesidrovima papasakoti, kas taip radikaliai pakeitė gyvenimo būdą - juk tai turėtų būti kažkas išties nuostabaus. Ir kurių galų tiek vidinės stiprybės turinčiai moteriai vyras, kuris palūžtų sužinojęs apie jos praeitį?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2008 08 06, 19:09)
Sutuoktinis pasakys tai ką mano esą reikalingu. Atleiskite, ar ką ženkliai pakeis, ir turi reikšmės tolimesniam gyvenime jei jūsų išrinktasis turėjo 1, ar 10 partnerių. Ar dėl to jis yra nevertas meilės... Ir kas per noras knaisiotis.
Kuo čia dėtas noras knaisiotis? Aš kalbėjau ne iš to žmogaus pozicijos, kuris neva turėtų teisę iškvosti , o to, kuris kažką slepia - manau, kad gyventi šeimoje su tokiomis paslaptimis tikrai nelengva.
O atsakant konkrečiai į Tavo klausimą, žmogus, kuris vieną dieną sako turėjęs 1, o kitą - jau 10 (arba atvirkščiai) visų pirma nevertas pasitikėjimo. (Su meile klausimas subtilesnis, nes kartais ši būna ir akla).
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2008 08 06, 20:06)
Geriausias istorinis pavyzdys Jėzus Kristus ir Marija Magdalena.
Bet plėtotis apie tai būtų, švelniai tariant, ne į temą.
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 08 06, 20:15)
Smalsute, aš forume tikrai nevardinsiu tų priežasčių.
(...)
Gal galėtum pakomentuoti plačiau savo mintį ? Ko aš ten nežinau ? Ir kokios klaidos gali kartotis ?
(...)
Gal galėtum pakomentuoti plačiau savo mintį ? Ko aš ten nežinau ? Ir kokios klaidos gali kartotis ?
Pati sau prieštarauji - čia Tu nenori nieko vardinti, čia prašai, kad įvertinčiau tai, ko Tu nevardinai. Aš tikrai nesiūlau naršyti čia judviejų gyvenimo. Man tik keista, kad Tau pasirodė plačiau komentuotina tokia mintis apie klaidų kartojimąsi - ne mano ji, o psichologų.