Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 31, 13:04)
O kas yra "lavonai" ir kas tiesiog žmogaus praeitis? Jūs su vyru niekad nesat kalbėjęsi tarkime apie savo vaikystę, apie žmones, kokius yra tekę gyvenime sutikti, galų gale, ką tas žmogus anksčiau gyvenime veikė, kokių pomėgių turėjo ir t.t.? Bet štai jei jau su kažkuo draugavo ar net buvo vedęs, tai jau visos kalbos - tabu? Jau knaisiojimasis? Aš manau, kad praeitis labai nemažai pasako apie žmogų ir kai susieina dviejų žmonių keliai, tie du žmonės niekada nebūna kaip baltas popieriaus lapas.

praeitis viena yra pasakoti apie vaikyste ar siaip nutikimus, o manau apie intyme patirti ir elgesi verta ir nutyleti del geresnes ateities..
Atsakyti
Pilnai pritariu, kad nereikia pasakoti, apie buvusia intymia praeiti.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 07 31, 13:26)
praeitis viena yra pasakoti apie vaikyste ar siaip nutikimus, o manau apie intyme patirti ir elgesi verta ir nutyleti del geresnes ateities..

Čia priklauso nuo praeities "kokybės', na kokia ji buvo. Gal ir slėpti nėra ko g.gif
Atsakyti
A... neskaičiau visos temos, tik pavadinimą... O kieno žmonos praeitis turi vyrui trukdyti?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2008 07 31, 13:55)
Čia priklauso nuo praeities "kokybės', na kokia ji buvo. Gal ir slėpti nėra ko g.gif

na jei tavo draugas tau pirmas ir apskritai tai tavo pirmi rimti santykiai, tai cia net ir pasakoti neturesi ka, jau cia ir neina kalba apie nutylejima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 07 31, 14:20)
A... neskaičiau visos temos, tik pavadinimą... O kieno žmonos praeitis turi vyrui trukdyti?

kaimyno lotuliukas.gif
Atsakyti
o kodėl turėtų trukdyt g.gif juk tai praeitis tiek jo, tiek mano cool.gif nebent bandytų ta praeitis į dabartį įlįst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2008 07 31, 08:42)
Nu dėl vyro tai galima nesuprasti, galima nežinoti ar priėmus " stručio poziciją" manyti, kad nežinai.
Bet tema gal aktualesnė jauniems, pradėjusiems lytinį gyvenimą poroje. Tai gali mergina pasakoti, gali nepasakoti - vaikinai supranta, buvo kas ar nebuvo g.gif
Vienas gali prikaišioti, kitas gal priima natūraliai, juk tai praeitis - visaip būna. Dažnai vaikinams patinka "krūtos" merginos, bet gyvenimui dažniausia pasirenka  visai kitokias g.gif

Sakot stručio pozicija...
O kokią turi moralinę teisę žmogus knaisiotis, po kito gyvenimą, nors ir artimo žmogaus. Tiesa, o kam ji man, aš ką statistiką vesiu, kelinta aš tame sąraše, ar dar kas nors panašaus, su tom moteriškėm eiti razborkes daryti, ar dar ką. Ką duoda žmogui asmeniškai, tas žinojimas

Vėlgi supras, nesupras, jis juk ne davatka. Jei žmogus mielas iš tikro, o ne tariami, jis visoks yra geras su audringa praeitimi ir be jos. Jei pradedi blusinėtis narstyti kaulelius tada jau reikia pradėti galvoti, ar tau su tuo žmogumi pakeliui.

Nes labai jau sunku gyventi su šventeiva. Apsaugok mane nuo karo, maro, ir nuo šventeivos, kuris skalauja kito kaulelius.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 31, 13:04)
O kas yra "lavonai" ir kas tiesiog žmogaus praeitis? Jūs su vyru niekad nesat kalbėjęsi tarkime apie savo vaikystę, apie žmones, kokius yra tekę gyvenime sutikti, galų gale, ką tas žmogus anksčiau gyvenime veikė, kokių pomėgių turėjo ir t.t.? Bet štai jei jau su kažkuo draugavo ar net buvo vedęs, tai jau visos kalbos - tabu? Jau knaisiojimasis? Aš manau, kad praeitis labai nemažai pasako apie žmogų ir kai susieina dviejų žmonių keliai, tie du žmonės niekada nebūna kaip baltas popieriaus lapas.

Patikslinsiu: vienas dalykas žinoti svarbius savo antros pusės buvusius ryšius, tiesiog žinoti, kad tai buvo. Visai kas kapstytis, kokios pozos buvo mėgiamiausios ir koks buvo savaitinis grafikas. Arba sugalvoti atlikti lyginamąją jausmų analizę. Tarsi tai būtų pastovi nekintanti konstanta. Kalbu apie tai, kad žmonės užsiciklina ant nereikšmingų iš esmės smulkmenų ir paskui savo fantazijomis patys nuodija sau gyvenimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 01 rugpjūčio 2008 - 21:53
Man praeitis netrukdo, bet manau kad nera reikalo vyrams pasakot apie savo praeiti, nes vyrai anksciau ar veliau tai prikis mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei praeitis itin spalvinga, tai žinoma, nėra ko dūšią lieti. Bet jei vyrui smegenys susisuka vien nuo to fakto, kad jo mylimoji gali turėti praeitį ir net daugiau nei kelis sekso partnerius, tai nieko gero. Mazochizmas su tokiu partneriu. Arba jis gerbia moterį, arba ne.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 08 01, 22:45)
Patikslinsiu: vienas dalykas žinoti svarbius savo antros pusės buvusius ryšius, tiesiog žinoti, kad tai buvo. Visai kas kapstytis, kokios pozos buvo mėgiamiausios ir koks buvo savaitinis grafikas.

O kažko per vidurį tarp šių dviejų kraštutinumų nėra ir būti negali? Apie tokį kapstymąsi aš irgi nekalbėjau, bet pvz. faktas "buvo vedęs/ištekėjusi" manau pats prašosi daugybės klausimų. Ne kamantinėjimo, bet bent jau atviro pokalbio. Lygiai taip pat prašosi ir faktas, kad būta n "nerimtų" ryšių.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 03, 10:46)
Jei praeitis itin spalvinga, tai žinoma, nėra ko dūšią lieti. Bet jei vyrui smegenys susisuka vien nuo to fakto, kad jo mylimoji gali turėti praeitį ir net daugiau nei kelis sekso partnerius, tai nieko gero. Mazochizmas su tokiu partneriu. Arba jis gerbia moterį, arba ne.

Tuomet tereikia, kad tos smegenys susisuktų ne pervėlai.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 08 03, 11:12)
O kažko per vidurį tarp šių dviejų kraštutinumų nėra ir būti negali? Apie tokį kapstymąsi aš irgi nekalbėjau, bet pvz. faktas "buvo vedęs/ištekėjusi" manau pats prašosi daugybės klausimų.

Pvz. kokių klausimų ? Mane asmeniškai domino vienas klausimas: kokios priežastys prievedė prie šeimos iširimo. Kadangi tos priežastys galėjo įtakoti ir mūsų santykius. Visi kiti dalykai, kurie vyko tarp mano vyro ir jo ex, yra judviejų reikalas, judviejų praeitis ir su manimi tai niekaip nesusiję. Mano praeitis tikrai nebuvo audringa smile.gif Bet, tai yra mano asmenininiai išgyvenimai, ir tik aš pati ir galiu nuspręsti, noriu ar nenoriu ką nors apie tai pasakoti, ir kam noriu. Jei aš nuspręsiu ko nors niekam nepasakoti - niekas manęs neprivers to padaryti.

Ir net ne pasitikėjime ar nepasitikėjime reikalas.

Moteryje visada turi slypėti paslapties užuomina wink.gif Kai visos kortos iškart padedamos ant stalo - niekam nebeįdomu žaisti. Žmogiški santykiai - dalykas sudėtingas, daugiareikšmis, daugiaplanis. Dirbtinai iš jų išeliminuoti žaidybinį elementą - neišmintinga wink.gif
Atsakyti