Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

QUOTE(Zlatica @ 2008 05 06, 10:13)
mano draugas tai irgi pats pasake, kad nieko apie mano praeiti zinot nenori. net detaliu. ir jei snekantis kalba i ta puse pakrypsta - praso sustot.
kai paklausiau, kodel taip, pasake, kad yra su manim dabar, o kas buvo - tas buvo, bet jam tai nerupi ir jis zinot to nenori.

Nu kaip apie mano vyra butu parasyta thumbup.gif Jam irgi visiskai neidomu kas buvo anksciau. Kartais ir norisi man papasakoti, o jis nukreipia tema ax.gif Jis irgi sako, kad man gerai su tavim dabar ir psio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dimetra @ 2008 04 18, 07:55)
oo, Jus taip pat peleda?? smile.gif o kodel, pvz., negalit pasakyt SB, kad tiesiog pagrazinot, na ne taip viskas buvo, arba norejote taip patikrinti jo reakcija - na, gal kiek keistai, bet moterims tai budinga.. m?

Aha pelėda biggrin.gif Ech, net nežinau, buvo man tokių minčių, beje, aš nepasakojau jam kažkokių smulkmenų ar panašiai, nėra ir ko labai pasakoti, bet žinau kad jam nėra tas malonu.. Tiesiog mano skaičius visai nedidelis - 1. bet jam vistiek nemalonu tai. O dabar po 5 metų pasakyti, žinai, aš tada tave apgavau, tu man pirmas... nu kažkaip neįtikėtina sad.gif
Atsakyti
Trukdo..
Atsakyti
Vyrai per silpni, susitvarkyti su zinia, del moters praeities, todel patariu nei vienai nesidalinti savo praeitim, apie vyrus, ir tuo paciu neigilinti i jo praeiti. Manau svarbiausia kas yra CIA ir DABAR
Atsakyti
niekada nieko nėra prikišęs biggrin.gif
Atsakyti
tikrai trukdo g.gif , geriau nutylėti kai ką, nei paskui vis klausytis prikaišiojimų mirksiukas.gif
Atsakyti
niekada netrukdė, niekada neko neprikišo... nu nebent ta praeitis dabartin lipt imtų unsure.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 04 18, 14:44)
JaunasTėti, nugi viskas čia paprasta mano akim žiūrint biggrin.gif Visi diedai - durni biggrin.gif Bobos - taip pat biggrin.gif A vat apie vyrus ir moteris taip vienareikšmiškai pasakyti negalima 4u.gif Čia jau platesnių tyrimų reikia cool.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 04 20, 21:39)
Vyrui pradeda trukdyti žmonos praeitis, kai norima prie ko nors prikibti. Bet tą pačią frazę galima taikyti ir moteriai. Tai žmogiška.

Visada galvojau, kad nereikia viską pasakotis. Buvo laikotarpis, kai su vyru gyvenome atskirai, išsiskyrėme. Žinodama jo temperamentą ir pajėgumą neesu naivi, kad galvočiau, jog jis visus 3 metus vien maldomis gyveno. Greičiausiai jis linksminosi su man gerai pažįstamomis moterimis. Esu jam labai dėkinga, kad jis man nesipasakojo, o aš jo ir neklausinėjau, kam man tai, aš jį priėmiau tokį koks jis yra.

Žinoma, atsiranda geradarių, kurios bando atskleisti man tiesą, bet aš visada atsakau: - Ačiū, koks skirtumas, bet galiausiai jis grįžo pas manę, ir myli tik manę.

Nu dėl vyro tai galima nesuprasti, galima nežinoti ar priėmus " stručio poziciją" manyti, kad nežinai.
Bet tema gal aktualesnė jauniems, pradėjusiems lytinį gyvenimą poroje. Tai gali mergina pasakoti, gali nepasakoti - vaikinai supranta, buvo kas ar nebuvo g.gif
Vienas gali prikaišioti, kitas gal priima natūraliai, juk tai praeitis - visaip būna. Dažnai vaikinams patinka "krūtos" merginos, bet gyvenimui dažniausia pasirenka visai kitokias g.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kuriems galams knaisiotis po praeitį ? Kam iškasinėti tuos lavonus? Ką tas pakeis? Ką duos naudingo ? Negi nėra svarbesnių dalykų dabar, šiandien ?

Nei aš nesiknisau po vyro intymią praeitį, nei jis po mano. Iš esmės man pakako oficialių faktų žinojimo. Jam, turbūt, irgi.
Atsakyti
mano vaikinas neklausineja apie praeiti,nes pats pasake,kad geriau man nezinot,nes kitaip negales negalvot apie tai.as jo taip pat neklausineju..esu tos pacios nuomones kam tai zinot..juk tai jau praeitis.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 07 31, 10:01)
Nesuprantu, kuriems galams knaisiotis po praeitį ? Kam iškasinėti tuos lavonus? Ką tas pakeis? Ką duos naudingo ? Negi nėra svarbesnių dalykų dabar, šiandien ?

O kas yra "lavonai" ir kas tiesiog žmogaus praeitis? Jūs su vyru niekad nesat kalbėjęsi tarkime apie savo vaikystę, apie žmones, kokius yra tekę gyvenime sutikti, galų gale, ką tas žmogus anksčiau gyvenime veikė, kokių pomėgių turėjo ir t.t.? Bet štai jei jau su kažkuo draugavo ar net buvo vedęs, tai jau visos kalbos - tabu? Jau knaisiojimasis? Aš manau, kad praeitis labai nemažai pasako apie žmogų ir kai susieina dviejų žmonių keliai, tie du žmonės niekada nebūna kaip baltas popieriaus lapas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 31 liepos 2008 - 12:05