Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

Idomu, kaip temos autorei sekasi? g.gif Gal jau issikyre ir vel susitaike, o pakui vel issiskyre blink.gif As niekaip nesuprantu, ko tu buni su juo, jei jis tave zemina, pastoviai prikaisioja tavo praeiti.Man tai toks vyras butu nereikalingas, jei nesugeba manes priimti tokios kokia buvau ...Tu juk negali nieko pakeisti, kas buvo tas...Kazkoks nenormalus jisai.
O as issilaksciau ir dabar patenkinta esu biggrin.gif Mano MB irgi klausinejo kiek ir ko buvo.Pasakiau, jei jam taip idomu, tai tegu pats ir skaiciuoja biggrin.gif As skaiciu pameciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaPerla22: 18 balandžio 2008 - 18:56
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 18, 15:37)

Kad moteris issilakstytu jai reikia 5-10. antras skaicius mano manymu jau byloja apie laisva elgesi
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 19, 02:23)
Kad moteris issilakstytu jai reikia 5-10. antras skaicius mano manymu jau byloja apie laisva elgesi

sakyčiau, ne viską tiems vyrams sakyti reikia mirksiukas.gif jei pasakysi ex'ų skaičių, ar nuo to kam nors pagerės? ax.gif
Atsakyti
Nors perskaiciau viska iki galo , nieko nesupratau doh.gif Merginai reikia pagalbos ir net labai . Siaip man taip pasirode (gal persiziegnot reiktu) kad mergina turejo kazkokiu problemu savo seimoj todel ir uzsikabino uz vyresnio , kuris kaip jai dabar atrodo yra visas jos gyvenimas, todel ir i Tikejimo zodi iniko. Nes vienam poste pati pasake, kad draugiu niekad neturejo , o tik Baznycioj ju atrado. Manau padetis kol kas be iseities, o iseitis atsiras tik tada kai pati to nores jei nores
Atsakyti
Vyrui pradeda trukdyti žmonos praeitis, kai norima prie ko nors prikibti. Bet tą pačią frazę galima taikyti ir moteriai. Tai žmogiška.

Visada galvojau, kad nereikia viską pasakotis. Buvo laikotarpis, kai su vyru gyvenome atskirai, išsiskyrėme. Žinodama jo temperamentą ir pajėgumą neesu naivi, kad galvočiau, jog jis visus 3 metus vien maldomis gyveno. Greičiausiai jis linksminosi su man gerai pažįstamomis moterimis. Esu jam labai dėkinga, kad jis man nesipasakojo, o aš jo ir neklausinėjau, kam man tai, aš jį priėmiau tokį koks jis yra.

Žinoma, atsiranda geradarių, kurios bando atskleisti man tiesą, bet aš visada atsakau: - Ačiū, koks skirtumas, bet galiausiai jis grįžo pas manę, ir myli tik manę.
Atsakyti
zinau tik viena, jie labai geruciai ir linksmi kai nori daugiau apie zmona suzinoti, apie jos praeiti, na o progai pasitaikius ima ir prikaisioja, ypatingai tai liecia seksualinius santykius praeityje.
kartais ju nesuprasi, jie nori kad zmona butu tikra kekse lovoje, kad patiktu daugumai ir visi jam pavydetu!o kai pradeda tai pastebeti, kai papasakoji kokia buvai anksciau patrakusi, jam tai sukelia fantazijas ir greitai perauga i pavyda ir priekaistus. o gal tik reikia tinkamai pasakot viska?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 28, 13:25)
zinau tik viena, jie labai geruciai ir linksmi kai nori daugiau apie zmona suzinoti, apie jos praeiti, na o progai pasitaikius ima ir prikaisioja, ypatingai tai liecia seksualinius  santykius praeityje.
kartais ju nesuprasi, jie nori kad zmona butu tikra kekse lovoje, kad patiktu daugumai ir visi jam pavydetu!o kai pradeda tai pastebeti, kai papasakoji kokia buvai anksciau patrakusi, jam tai sukelia fantazijas ir greitai perauga i pavyda ir priekaistus. o gal tik reikia tinkamai pasakot viska?

user posted image

aha drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif super!!! thumbup.gif tookie silti ir issisiepe, zaismingai pesantys is taves visokias istorijeles, o po to...ogogogo kas ten pas juos smegeninese pradeda virti,vos ne tu jau i zmonas nelabai tinki! g.gif labai sutinku, viskas taip pat.
Atsakyti
Maniškis viską žino,aš irgi žinau apie jį-niekam netrukdo,gal net labiau padeda suprasti vienam kitą... smile.gif
Atsakyti
Gailėjausi, kad papasakojau, nes buvo nekart prikišęs.
Atsakyti
Niekada savo praeities nepasakojau ir jo neklausiau.Ne su praeitim gyvensim.Kas buvo tai buvo ir prazuvo.
Atsakyti
na maniskiu tai ne jam tai neaktualu jam svarbu dabartis o ne praeitis
Atsakyti
mano draugas tai irgi pats pasake, kad nieko apie mano praeiti zinot nenori. net detaliu. ir jei snekantis kalba i ta puse pakrypsta - praso sustot.
kai paklausiau, kodel taip, pasake, kad yra su manim dabar, o kas buvo - tas buvo, bet jam tai nerupi ir jis zinot to nenori.
Atsakyti