Idomu, kaip temos autorei sekasi? Gal jau issikyre ir vel susitaike, o pakui vel issiskyre As niekaip nesuprantu, ko tu buni su juo, jei jis tave zemina, pastoviai prikaisioja tavo praeiti.Man tai toks vyras butu nereikalingas, jei nesugeba manes priimti tokios kokia buvau ...Tu juk negali nieko pakeisti, kas buvo tas...Kazkoks nenormalus jisai.
O as issilaksciau ir dabar patenkinta esu Mano MB irgi klausinejo kiek ir ko buvo.Pasakiau, jei jam taip idomu, tai tegu pats ir skaiciuoja As skaiciu pameciau
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 18, 15:37)
Bravo
Kad moteris issilakstytu jai reikia 5-10. antras skaicius mano manymu jau byloja apie laisva elgesi
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 19, 02:23)
Kad moteris issilakstytu jai reikia 5-10. antras skaicius mano manymu jau byloja apie laisva elgesi
sakyčiau, ne viską tiems vyrams sakyti reikia jei pasakysi ex'ų skaičių, ar nuo to kam nors pagerės?
Nors perskaiciau viska iki galo , nieko nesupratau Merginai reikia pagalbos ir net labai . Siaip man taip pasirode (gal persiziegnot reiktu) kad mergina turejo kazkokiu problemu savo seimoj todel ir uzsikabino uz vyresnio , kuris kaip jai dabar atrodo yra visas jos gyvenimas, todel ir i Tikejimo zodi iniko. Nes vienam poste pati pasake, kad draugiu niekad neturejo , o tik Baznycioj ju atrado. Manau padetis kol kas be iseities, o iseitis atsiras tik tada kai pati to nores jei nores
Vyrui pradeda trukdyti žmonos praeitis, kai norima prie ko nors prikibti. Bet tą pačią frazę galima taikyti ir moteriai. Tai žmogiška.
Visada galvojau, kad nereikia viską pasakotis. Buvo laikotarpis, kai su vyru gyvenome atskirai, išsiskyrėme. Žinodama jo temperamentą ir pajėgumą neesu naivi, kad galvočiau, jog jis visus 3 metus vien maldomis gyveno. Greičiausiai jis linksminosi su man gerai pažįstamomis moterimis. Esu jam labai dėkinga, kad jis man nesipasakojo, o aš jo ir neklausinėjau, kam man tai, aš jį priėmiau tokį koks jis yra.
Žinoma, atsiranda geradarių, kurios bando atskleisti man tiesą, bet aš visada atsakau: - Ačiū, koks skirtumas, bet galiausiai jis grįžo pas manę, ir myli tik manę.
Visada galvojau, kad nereikia viską pasakotis. Buvo laikotarpis, kai su vyru gyvenome atskirai, išsiskyrėme. Žinodama jo temperamentą ir pajėgumą neesu naivi, kad galvočiau, jog jis visus 3 metus vien maldomis gyveno. Greičiausiai jis linksminosi su man gerai pažįstamomis moterimis. Esu jam labai dėkinga, kad jis man nesipasakojo, o aš jo ir neklausinėjau, kam man tai, aš jį priėmiau tokį koks jis yra.
Žinoma, atsiranda geradarių, kurios bando atskleisti man tiesą, bet aš visada atsakau: - Ačiū, koks skirtumas, bet galiausiai jis grįžo pas manę, ir myli tik manę.
zinau tik viena, jie labai geruciai ir linksmi kai nori daugiau apie zmona suzinoti, apie jos praeiti, na o progai pasitaikius ima ir prikaisioja, ypatingai tai liecia seksualinius santykius praeityje.
kartais ju nesuprasi, jie nori kad zmona butu tikra kekse lovoje, kad patiktu daugumai ir visi jam pavydetu!o kai pradeda tai pastebeti, kai papasakoji kokia buvai anksciau patrakusi, jam tai sukelia fantazijas ir greitai perauga i pavyda ir priekaistus. o gal tik reikia tinkamai pasakot viska?
kartais ju nesuprasi, jie nori kad zmona butu tikra kekse lovoje, kad patiktu daugumai ir visi jam pavydetu!o kai pradeda tai pastebeti, kai papasakoji kokia buvai anksciau patrakusi, jam tai sukelia fantazijas ir greitai perauga i pavyda ir priekaistus. o gal tik reikia tinkamai pasakot viska?
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 28, 13:25)
zinau tik viena, jie labai geruciai ir linksmi kai nori daugiau apie zmona suzinoti, apie jos praeiti, na o progai pasitaikius ima ir prikaisioja, ypatingai tai liecia seksualinius santykius praeityje.
aha super!!! tookie silti ir issisiepe, zaismingai pesantys is taves visokias istorijeles, o po to...ogogogo kas ten pas juos smegeninese pradeda virti,vos ne tu jau i zmonas nelabai tinki! labai sutinku, viskas taip pat.
Niekada savo praeities nepasakojau ir jo neklausiau.Ne su praeitim gyvensim.Kas buvo tai buvo ir prazuvo.
na maniskiu tai ne jam tai neaktualu jam svarbu dabartis o ne praeitis