Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

Man regis jau geriau iš vis nebūčiau nieko pasakojusi. Jei dabar galėčiau pakeisti kažką, tai būčiau sakiusi, kad praeitis yra praeitis, ir taškas. Galvok ką nori, nieko nepasakosiu. Nu kam reikia to g.gif Kad paskui prisimintų, graužtų?
Atsakyti
QUOTE(Jonna @ 2008 04 18, 04:14)
Man regis jau geriau iš vis nebūčiau nieko pasakojusi. Jei dabar galėčiau pakeisti kažką, tai būčiau sakiusi, kad praeitis yra praeitis, ir taškas. Galvok ką nori, nieko nepasakosiu. Nu kam reikia to  g.gif  Kad paskui prisimintų, graužtų?

oo, Jus taip pat peleda?? smile.gif o kodel, pvz., negalit pasakyt SB, kad tiesiog pagrazinot, na ne taip viskas buvo, arba norejote taip patikrinti jo reakcija - na, gal kiek keistai, bet moterims tai budinga.. m?
Atsakyti
Miargos, a kokio velnio jūs tiems savo vaikinams viską iki smulkmenų pasakojat? blink.gif Nu papasakoti bendrais bruožais galima, ilgesnes draugystes paminėti ir psio. Kam tos smulkmenos? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasare @ 2005 05 01, 15:32)
Jus išgelbės tik nuoširdūs pokalbis ... Pabandyk jam paaiškinti, kad praeitis liko praeityje, o dabar - tu esi su juo wub.gif , tuo, kuriuo seniai seniai ieškojai mirksiukas.gif Jei jis protingas vyras - tikrai supras... Padaryk jam kokią malonią staigmeną, nustebink, nusivežk kur nors, pvz i mielą viešbutuką, gamtą ar kur sugalvosi smile.gif ax.gif
Bet kam tu jam viską pasakojai? g.gif Moteriškės šiaip vadovaujasi tokiu principu: kas ne pirmas, tas antras tongue.gif Tada ramu cool.gif

Pritariu, jei nori kad santykiai nesibaigtų, pasikalbėk su juo labai nuoširdžiai. Kitaip jis užgrauš save ir vieną dieną išeis. Jei to neužglaistysit abu kartu, skaudės abiems ilgai. Kaip vyras galiu pasakyti, kad sužinojęs tokį skaičių turėjus žmoną irgi nešokinėčiau iš džiaugsmo. Natūralu, kad dėl per ilgą laiką susiformavusių stereotipų moteris, turėjusi daug partnerių, laikoma laisvo elgesio. O tavo vyras gal ir susitaikytų su praeitim, bet jis nėra tikras (garantuoju), kad tu "išsilakstei'.
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 04 30, 19:11)
Mes su vyru nesugyvename,nes jam skaudu,kad as pries ji gyvenau laisva gyvenima. O jis,visai kitoks-nei nuotikiavo, nei duko.
Mano vyras man buvo 11. Megdavau vienos nakties nuotykius,o su kai kuriais,(is tu nuotikiniu) rimtai norejos draugauti,bet neiseidavo buti istikimai.
daba esame vede ir esu istikima.Nors del to kaip praeity gyvenau,daba labai skaudu yra prisiminti ta praeity. sad.gif

siaip vyrui paaiskink kad negyventu praeitim o ziuretu i ateity,juk tai kas buvo pries ji tai BUVO ir nepasikartos jei tu ji myli..
o del tavo praeities tai nematau tame niekoblogo-norejai issidukti,tai padarei,o jei jis to poreikio nejaute tai cia gi jo bedos g.gif
Atsakyti
pasakysiu štai ką, nu i durni tie diedai stupid.gif
NESVARBU KAS BUVO PIRMAS, SVARBU KAS YRA PASKUTINIS
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 04 18, 13:08)
pasakysiu štai ką, nu i durni tie diedai  stupid.gif
NESVARBU KAS BUVO PIRMAS, SVARBU KAS YRA PASKUTINIS

Man labai nepatinka, kai kuri nors moteriškė išlenda ir skalija lyg pažinotų visą vyrų giminę. Kalbant apie protinius sugebėjimus, leiskit paklausti, kada buvo atlikti moksliniai tyrimai nustatantys diedai ar bobos durnesni?
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 18, 13:26)
Man labai nepatinka, kai kuri nors moteriškė išlenda ir skalija lyg pažinotų visą vyrų giminę. Kalbant apie protinius sugebėjimus, leiskit paklausti, kada buvo atlikti moksliniai tyrimai nustatantys diedai ar bobos durnesni?

Tai vat kai kalba eis apie protinius sugebėjimus, tai tada ir aiškinsimės kokie tyrimai kam buvo padaryti mirksiukas.gif
durni klausimai kyla nepriklausomai nuo intelekto lygio. taip jau yra
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 04 18, 14:23)
Tai vat kai kalba eis apie protinius sugebėjimus, tai tada ir aiškinsimės kokie tyrimai kam buvo padaryti  mirksiukas.gif
durni klausimai kyla nepriklausomai nuo intelekto lygio. taip jau yra

o žodžiu "durni" ką apibūdinai? lyg ir "diedus"
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 18, 14:42)
o žodžiu "durni" ką apibūdinai? lyg ir "diedus"

JaunasTėti, nugi viskas čia paprasta mano akim žiūrint biggrin.gif Visi diedai - durni biggrin.gif Bobos - taip pat biggrin.gif A vat apie vyrus ir moteris taip vienareikšmiškai pasakyti negalima 4u.gif Čia jau platesnių tyrimų reikia cool.gif
Atsakyti
lygiai tą patį pasakyčiau priešingoje situacijoje: durnos tos bobos, nesvarbu kas buvo pirma, svarbu kas yra paskutinė.
smile.gif
mano supratimu normaliuose vyro ir moters santykiuose panašaus turinio priekaištų, nuoskaudų ar pykčių nebūna. O jei jau atsiranda... tada..nenoriu kartotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 04 18, 14:44)
JaunasTėti, nugi viskas čia paprasta mano akim žiūrint biggrin.gif Visi diedai - durni biggrin.gif Bobos - taip pat biggrin.gif A vat apie vyrus ir moteris taip vienareikšmiškai pasakyti negalima 4u.gif Čia jau platesnių tyrimų reikia cool.gif

Bravo wink.gif
Atsakyti