Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

arba nesakyti nieko arba pasakoti viska ir susitaikyti su gresianciomis pasekmemis...juk ne visos ir esame tiek jau daug prigrieshijusios kad negalima ne pasipasakoti
Atsakyti
Sudetingas klausimas g.gif buna tokiu praeiciu,kur nesinori paskot,bet jei suzino,tai paskui prikaisioja arba nebesusitaiko su ta mintim ir palieka...taip kad situaciju yra begales g.gif O siaip geriau nieko nepasakot... ax.gif kuo maziau zino tuo maziau ir nervinas biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis galvoja, kad turėjau daug vyrų prieš jį biggrin.gif Nežinau iš kur tokios mintys, bet jei jis žinotų, kiek buvo, tai nemanau, kad tai turėtų įtakos mūsų santykiams. O tai, kad praeitis "išlįs", tai nesuprantu, kodėl ta praeitis turi kažkur lįsti, kas čia tokio, kiek tų vyrų ar moterų buvo, nu žmogaus gi nenužudei po to, kai su juo pasimylėjai?
Atsakyti
as savo vyrui pasakiau ,kad tu dziaukis kad as atsilaksciau pries tave,nes neaisku kas butu dabar. blush-anim-cl.gif2:Kaip pagalvojus maniskis negalejo labai ir sakotis jis buvo issiskyres, pats ne angeliukas g.gif ner ko ir noret buvo mergaites ax.gif blush2.gif aisku vyrams noretusi ,kad jie butu visada vieninteliai doh.gif O be to koks kieno reikalas kas buvo praeity,kiekvienas su savo praeitim g.gif
nu ne angel.gif gi mes visi blush2.gif
Papildyta:
tiesa ,o vyrai ka kitokie jie dar su didesnem patirim ir praeitim doh.gif g.gif vienas kitas kuris jau toks geras ,be praeities ,bent jau man pasitaike g.gif blush2.gif
Atsakyti
vienas protingas zmogus yra pasakes - vyras turi zinoti arba viska arba nieko smile.gif
o siaip tai parasytoje istorijoje as matau viena-vyras turbut pyksta ne tiek del praeities , kiek del melavimo.....ir ji tikrai galima suprasti
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 04 30, 22:11)
Mes su vyru nesugyvename,nes jam skaudu,kad as pries ji gyvenau laisva gyvenima. O jis,visai kitoks-nei nuotikiavo, nei duko.
Mano vyras man buvo 11. Megdavau vienos nakties nuotykius,o su kai kuriais,(is tu nuotikiniu) rimtai norejos draugauti,bet neiseidavo buti istikimai.
daba esame vede ir esu istikima.Nors del to kaip praeity gyvenau,daba labai skaudu yra prisiminti ta praeity. sad.gif

Čia viskas priklauso nuo žmogaus vertybių ir įsitikinimų. Aš buvau panašesnė į tave, o mano vyras į tavo vyrą. Anksčiau dėl to labai bardavomės, nes jam sunku pamiršti mano praeitį.
Kvailiausia ką padariau, kad jam papasakojau. Antrą kartą tokios klaidos nedaryčiau. Bet dabar yra kaip yra. Bet tikrai nemaniau, kad aš darau kažką tai blogo. Nesakau, kad gyvenau palaidą gyvenimą, tiesiog mėgdavau linksmintis (seksas su kuo daugiau vaikinų nebuvo mano moto), o jis tokio gyvenimo negyveno ir už tai mane smerkė. Nors kai mes susipažinom, jis tikrai nebuvo nekaltas bernelis...
Tiesiog smerkė mane už mano laisvesnes nei jo pažiūras unsure.gif
Atsakyti
Mano katinas buvo pasileidėlis...matau daug kačių su tokiu plėmu ant šono,kaip pas jį...veterinorius+kastracija...daba manęs jo praeitis visiškai nejaudina...
Atsakyti
Mano padetis kartais primena temos autores... Jis irgi viska nori zinoti kas kaip ir kodel.. nes pats iki manes nieko neturejo..
Atsakyti
sveikos. siaip esu saziningas zmogus, bandziau draugui pasakoti apie praeiti, bet nors ir valdydavos, matydavau, kad tas pasakojimas jam jokiu teigiamu emociju nesukelia biggrin.gif
manau jis turi zinoti bendrais bruozais , o kazka, del ko gailimes, pasimokem, klydom, manau daugelis turime. uztenka paciom isvadas padaryt.
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 04 30, 18:11)
Mes su vyru nesugyvename,nes jam skaudu,kad as pries ji gyvenau laisva gyvenima. O jis,visai kitoks-nei nuotikiavo, nei duko.
Mano vyras man buvo 11. Megdavau vienos nakties nuotykius,o su kai kuriais,(is tu nuotikiniu) rimtai norejos draugauti,bet neiseidavo buti istikimai.
daba esame vede ir esu istikima.Nors del to kaip praeity gyvenau,daba labai skaudu yra prisiminti ta praeity. sad.gif

Nu nezinau g.gif

Juk kiekvienas is musu norime issidukti pries surimtejant. Nieko tame blogo nematau.

Nesuprantu, kodel tavo vyras jauciasi iskaudintas. Juk visdelto vede tave. Tai,vadinasi, kad tavo tie naktiniai nuotykiai labai jau taip netrukde jam pasipirsti. Tai ko cia dabar tau prikaisioti kai jau gyvenate vedybini gyvenima unsure.gif
Atsakyti
labai jau kompleksuotas atrodo tas vyras. dar suprantama, kad nusivylė jeigu norėjo ten vos ne skaisčią mergelę vest, o gavo "visko paragavusią". bet kad nori ją "dasivyt" -- matyt pavydi jai tų audringų naktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 11 27, 16:54)
labai jau kompleksuotas atrodo tas vyras. dar suprantama, kad nusivylė jeigu norėjo ten vos ne skaisčią mergelę vest, o gavo "visko paragavusią". bet kad nori ją "dasivyt" -- matyt pavydi jai tų audringų naktų  g.gif

aj, niu gi visko buna.. mes tai su vyru vis bandom vienas is kito ispest senu laiku nuotykius, bet kartais net juokinga pasidaro, kaip atsargiai vienas kitam kazka pasakojam biggrin.gif temos autorei siulyciau, neissiduot, jei norit issaugot jusu santuoka, tiesiog pasakokit ne visas detales - to turetu uztekt ;]
Atsakyti