Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

QUOTE(mile_lt @ 2005 11 25, 11:28)
stėlė  tai as ir noreciu pamirsti viska,gal ir man pavyks atleisti,bet kad jis net neketina viska uzmirsti,jis visada kalba apie mano praeiti,ir neketina uzmirsti. Kartais net jis mane spaudzia kas buvo pries kelius metus.Net kai buna darbe jis vien apie mano praeiti kalba. labai sunku. As jam tikrai nekersijau,jis cia man kersijo ir nori dar kersiti.

Tai apie kokią meilę tada kalbi??? doh.gif
Atsakyti
Nu ką, perskaičiau visą temą, nes nenorėjau "nusigrybauti" pasisakydama tongue.gif
Bet dabar tik dar labiau "susivėliau" blink.gif
Kažkokia nesąmonė tavo, mile_lt, gyvenimas unsure.gif
Nepyk, bet kadangi pati prašei, kad savo nuomonę išsakytume, tai ir sakau. Tiesiai šviesiai, nepatinka - neskaityk 4u.gif

Vienintelis dalykas dėl ko užjaučiu tave, tai vaikelio netektis. Laikykis, gal tiesiog jam dar buvo nelaikas 4u.gif

Ir tu, ir tavo vyras esat kažkokie tai sadomazochistai doh.gif Jis pasitenkina apie tavo praeitį galvodamas, o tu dėl jos pergyvendama, ir vyrui "kojas bučiuodama". Nežinau ar apie tokį gyvenimą nuo vaikystės svajojai, ar čia tik dabar sugalvojai, kad su tokiu žmogum (paranojiku) laiminga gali būti blink.gif O gal tau laimės nereikia g.gif Kažkokia nesąmonė nuolat save graužti dėl to kas buvo.
Žinok, tavo vyras niekada nepasikeis, nes kiek suprantu, jis ir NENORI keistis, jam taip PATOGU visas savo nesąmones tavo praeitimi teisinti doh.gif
Matau, kad protingi patarimai tavęs neveikia, kartoji tą patį per tą patį "aš jį myliu". Na ir kas? Ką tu tuo nori pasakyti? Kad viskas meile pateisinama? Jei tave dar ir mušt, daužyt pradės, negi dėl to irgi tavo praeitis kalta?

Galėčiau dar daug rašyti, bet bijau, kad ir mano žodžiai tavęs nepasieks, tai gal ir neverta... Tik prisimink, kad Tavo gyvenimas yra Tavo rankose, ir kol Tu pati nesuprasi, kad galima gyventi ir geriau, būti laimingesnei, tol tas gyvenimas ir nepagerės, ir jokie bandymai nusižudyti, jokios bažnyčios nepadės mirksiukas.gif

P.S.: Mano praeitis įtariu tikrai spalvingesnė nei tavo blush2.gif , bet mano vyras niekada neklausė, nesigilino ir nepriekaištavo dėl nieko. Ir kad ir kaip aš jį mylėčiau, bet tokių nesąmonių jam neleisčiau ir neatleisčiau. Jau geriau viena su skaudančia širdim, nei dviese su nuolatiniais priekaištais, barniais ir absurdiškais reikalavimais.

Bet kokiu atveju, stiprybės Tau, renkantis ir gyvenant SAVO gyvenimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 11 25, 13:28)
stėlė  tai as ir noreciu pamirsti viska,gal ir man pavyks atleisti,bet kad jis net neketina viska uzmirsti,jis visada kalba apie mano praeiti,ir neketina uzmirsti. Kartais net jis mane spaudzia kas buvo pries kelius metus.Net kai buna darbe jis vien apie mano praeiti kalba. labai sunku. As jam tikrai nekersijau,jis cia man kersijo ir nori dar kersiti.

mile lt,

Kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad tave tikrai kažkas turi ištraukti iš tų nesamonių. Nes kiek suprantu, tu apakinta ta meile ir ta kančia ir deja tu jau pati ko gero nebesugebi "atsiverti, nusivalyti " rūką nuo akių. Žinok gyvenimas nuostabus ir be kančios ir priekaištų. Tu patikėk visų mūsų forumiečių žodžiais. Tai ne priekaištai tau, bet nuoširdūs patarimai. Pradėk gyventi, gyventi pilnąja ta žodžio prasme. 4u.gif
Atsakyti
As su savishkiu niekad nesu kalbejusi apie praeity: mano ar jo... Mano nuomone labai paprasta tuo klausimu - kai susipazhysti su zhmogum, tu tarsi pradedi nauja etapa. As savishky pamilau toky koky as ta karta sutikau. Ir praeitis neturi tam reikshmes. Praeitis tik padare tokiu zhmogumi, koky as ir pamilau.
Mile lt... Sunku ka ir patarti, nes nemanau kad paklausysi... Tau reikia begti nuo tokio zhmogaus!!! Ir tikrai man nedashyla apie kokia meile tu kalbi? Man anaiptol tai nepanashu y meile... ax.gif
Atsakyti
mile lt jau rasiau tau anksciau,bet pamaciusi kad tu vel verksleni del savo vyro-paranoiko,neistveriau,tiesiog kraujas verda!!!Tu jau puse metu verki kad tavo vyras gyvena praeitim-tai paklausyk cia daugeliu ir mesk ta vyra lauk,kartu mesk ta sekta(nu niekaip neitikinsi manes kad tai ne sekta),pradek gyvenyma is naujo jai is tiesu nori gyventi geriau arba kitaip.Jai jums patinka toks sadomazohizmas-prie to dar ir mylite vienas kita kaip tu rasai(as tokios meiles nesuprantu,bet tai jau kiekvienam savo)nustok verkslianti ir susitaikyk kad visa gyvenima girdesi is vyro tik priekaistus o laikui begant busi vietoj zodzio mieloji bus k***** .
P.S.nuosirdziai uzjauciu del vaikelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo November: 25 lapkričio 2005 - 17:55
... ojejgu butu vaikelis gimes?
jis nebutu gyvenes laimingoi seimoi.. jej ishvis jus mile su vyru galima vadinti seima. Pagalvok jejgu susilauksi dar vieno vaikelio, ar noretum kad jis augtu tarp tokios situacijos? manai jam butu sveika? manai jis butu laimingas? manai Tavo vyras ji ismokytu myleti? Manai vaikelis butu geras vyras, imdamas pavyzdzius is Tavo vyro? ( jej tai berniukas.) o jej butu mergaite, isirinktu toki pati stuobri, durna, nesubrendeli, pasileidusi vyra kaip ir Tavo. Nustok jaustis auka ir perimk reikalus biski i savo rankas. Nes jej givensi su juo tai dar neviena karta bandysi zhudytis. Mile Tu net NEISIVAIZDUOJI kas yra MEILE. Tu net neesi arti jos. Meile buvo galbut ka jautei savo vaikelui, bet ka Tu jauti savo vyrui, ir ka jis Tau jaucia, tai tikrai nera meile. Jeigu jums sunku isiskirti, ir buti atskirai, tai dar nereiskia kad taip jauciates nes mylit vienas kita. Tai reiskia kad esate priprate, prisirise viens prie kito. Pas jus nera nei laselio meiles, tad nustok cia verkti kad oi kaip mes mylime vienas kita. Tau visi forumieciai sako, kad jis Taves nemyli, ir Tu vistiek savo. Paklausyk patyrusiu, ishsilavinusiu zhmoniu o ne savo krieno vyro. Vaikelis gimes i jusu " seima" ishmoktu kad neishtikimybe, tai sheimos dalis, ir kad priekaishtai tai kasdienybe, ir kad tevelis nesiskaito su mama, o mama nieko apie tai nedaro, tai turbut taip visi givena, ir turbut tai gyvenimo dalis kuria man reikes patirti. Noretum to?
Atsakyti
PEJE as tikrai nenoriu,kad vaikas gimtu tokioje seimoje. Tai kad as nepasirystu skirtis su vyru,man per sunku. Bet gal nuo siandiena ir pradesime ruostis skyribom.
Atsakyti
ruostis nereikia.. kaip ir mesti rukyti.. reikia mesti iskart ir tuojpat, nes kitaip neiseis.
Atsakyti
Mano nuomone, kuo maziau zino
apie praeiti tuo geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mile_lt @ 2005 11 25, 23:09)
PEJE  as tikrai nenoriu,kad vaikas gimtu tokioje seimoje. Tai kad as nepasirystu skirtis su vyru,man  per sunku. Bet gal nuo siandiena ir pradesime ruostis skyribom.

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif Žinok tikrai geras sprendimas. Jei tikrai tave myli, tai gal po skyrybų paskelbimo supras ko netenka. O jei ne, tai nebuvo vertas tavo kančios. Būk laiminga ir nekaltink savęs už praeiti. Jaunystėje mes visi pridarome daug klaidų. Bet gi mes tada būname jauni, pašėlę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau ar bus jums idomi vyriska nuomone apie kalbejima apie praeiti ir ju pasekmes.
Man tai neturi reiksmes merginos praeitis ir padetis.
Svarbiausia kad butu sazininga sau ir man.Nutylejimas praeities vistiek kazkada islys ir tai man sukeltu itarimu ir nepasitikejima tuo zmogumi.
Atsakyti
sutinku su geru tečiu.. tokie dalykai bet kada gali išlysti ir taip sugriauti pasitikėjimą vienas kitu.. kaip sakoma melo kojos tumpos.. o pasitikėjimą užsitarnauti yra be galo sunku..
tongue.gif
Atsakyti