Nu ką, perskaičiau visą temą, nes nenorėjau "nusigrybauti" pasisakydama
Bet dabar tik dar labiau "susivėliau"
Kažkokia nesąmonė tavo, mile_lt, gyvenimas
Nepyk, bet kadangi pati prašei, kad savo nuomonę išsakytume, tai ir sakau. Tiesiai šviesiai, nepatinka - neskaityk
Vienintelis dalykas dėl ko užjaučiu tave, tai vaikelio netektis. Laikykis, gal tiesiog jam dar buvo nelaikas
Ir tu, ir tavo vyras esat kažkokie tai sadomazochistai
Jis pasitenkina apie tavo praeitį galvodamas, o tu dėl jos pergyvendama, ir vyrui "kojas bučiuodama". Nežinau ar apie tokį gyvenimą nuo vaikystės svajojai, ar čia tik dabar sugalvojai, kad su tokiu žmogum (paranojiku) laiminga gali būti
O gal tau laimės nereikia
Kažkokia nesąmonė nuolat save graužti dėl to kas buvo.
Žinok, tavo vyras niekada nepasikeis, nes kiek suprantu, jis ir NENORI keistis, jam taip PATOGU visas savo nesąmones tavo praeitimi teisinti
Matau, kad protingi patarimai tavęs neveikia, kartoji tą patį per tą patį "aš jį myliu". Na ir kas? Ką tu tuo nori pasakyti? Kad viskas meile pateisinama? Jei tave dar ir mušt, daužyt pradės, negi dėl to irgi tavo praeitis kalta?
Galėčiau dar daug rašyti, bet bijau, kad ir mano žodžiai tavęs nepasieks, tai gal ir neverta... Tik prisimink, kad Tavo gyvenimas yra Tavo rankose, ir kol Tu pati nesuprasi, kad galima gyventi ir geriau, būti laimingesnei, tol tas gyvenimas ir nepagerės, ir jokie bandymai nusižudyti, jokios bažnyčios nepadės
P.S.: Mano praeitis įtariu tikrai spalvingesnė nei tavo
, bet mano vyras niekada neklausė, nesigilino ir nepriekaištavo dėl nieko. Ir kad ir kaip aš jį mylėčiau, bet tokių nesąmonių jam neleisčiau ir neatleisčiau. Jau geriau viena su skaudančia širdim, nei dviese su nuolatiniais priekaištais, barniais ir absurdiškais reikalavimais.
Bet kokiu atveju, stiprybės Tau, renkantis ir gyvenant SAVO gyvenimą
Never argue with an idiot. They drag you down to their level and then beat you with experience!
Whether you think you can, or you think you can't - you're right. ― Henry Ford