Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip, iki kada, kuom kerpat vaikams nagus? - 2

Mažajam kerpant rankyčių ir kojyčių nagučius namo stogas kilnojasi nuo rėkimo ir būnant namo kieme garsas kaip iš tiesioginio koncerto lotuliukas.gif
Bet aš prie to jau pripratau ir nesinervuoju. Tyliai neišeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringasaud @ 2008 07 14, 18:30)

neringasaud, 14 Lie 2008 - 18:30, parašė:

neringasaud, 14 Lie 2008 - 18:30, parašė:

Mažajam kerpant rankyčių ir kojyčių nagučius namo stogas kilnojasi nuo rėkimo ir būnant namo kieme garsas kaip iš  tiesioginio koncerto lotuliukas.gif

Mažajam kerpant rankyčių ir kojyčių nagučius namo stogas kilnojasi nuo rėkimo ir būnant namo kieme garsas kaip iš  tiesioginio koncerto lotuliukas.gif

Pas mus panasi situacija. Rekimas,isterijos, tevelis laiko vaika-nes as viena niekaip nesusitvarkyciau verysad.gif . Bandziau ir mieganciai kirpti,bet ji nubunda. Nesuprantu kodel ji taip bijosi kirpimo unsure.gif .
Atsakyti
tik mieganciam biggrin.gif nors buvo tarpas kai pats liepe nukarpyt ranku nagus lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif mano vaikas seniau irgi nesileisdavo, o dabar sakau jam -einam tuos BAUBUS kirpt, nu ir eina, ir leidziasi
Atsakyti
Maziulio nagucius kerpu, kai jis miega. Tai pats geriausias budas man 4u.gif
Atsakyti
kol buvo visai leliukas nukirpdavau kai miega.manau daug mamu taip daro su pirmagimiais,nes labai bijo tu naguciu kirpimo ax.gif o dabar(sunui 1,5metukai) kerpu kai jis geria pienuka,tada viena rankyte nukerpu su kita laiko buteliuka,poto kita.taip esu garantuota,kad nesujudes ir nesiblaskys thumbup.gif
Atsakyti
koju nagucius be problemu nukerpu... jam net patinka kai maigau koju pirstukus... na o ranku doh.gif isisodinu i autokedute ir i balkona... bent jau maziau spurda... o seip gan daznai su dilde nudildau... labai patinka kai su dilde dildau ir dar padainuoju cyru cyru simtas vyru... supyksta nebent kai nori padeti dildinti o as neleidziu blush2.gif
Atsakyti
mums del to problemu nekyla jokiu, duoda ir koju ir ranku nagucius nukarpyti ax.gif
Atsakyti
kirpimo pradzioj rami buna, todel stengiuosi kuo greiciau kirpti, o kai jau demesio pritruksta, atsibosta tas procesas, tai pradeda raitytis, sukiotis, nori kazka daryti.Tada pasakoju kazka, kad klausytusi ir visada suveikia, klausosi akis isputus, o as sau kerpu nagucius tongue.gif
Atsakyti
ranku nukirbdavau be vargo.o va su kojom doh.gif paskui vyras pradejo karpyt ko jis ten priburdavo,bet nukirpdavo.dabar as jau pati nukerpu.kiekviena naguti kam nors skiriu pav mociutei,seneliuj, teveliuj tap dalinu kol naguciu nebelieka.kaip jau minejau pirmoj temoj svarbiausia neikirpt kitaip doh.gif
Atsakyti
Mano dukryte dabar kai ugtelejus leidziasi nagus karpyt,bet tik ranku,koju nagus mieganciai karpau.Mazajam tik mieganciam ir tai ne visada pavyksta nukarpyti buna kelis nagucius nukarpau viena diena,kelis kita. smile.gif
Atsakyti
Del to problemu, nekyla jokiu,: duoda ir koju, ir ranku, nagučius nukarpyti thumbup.gif Čia apie mažuosius...
Atsakyti