Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip, iki kada, kuom kerpat vaikams nagus? - 2

kerpu kai miega,nes jokiu budu neduoda savo nagiuku ax.gif
Atsakyti
kai tik gimusi buvo, tai miegant kirpdavau, o kai suejo keli men, tai miegant neiseina, nes tuoj prabunda. tai dabar kai buna pavalgiusi ir nepikta, bekalbinant kazkaip bandome kirptis. aisku tai didele kancia, o ir dar taip daznai reikia juos kirpti...........
Atsakyti
o, mano tai žino ką darysiu ir kas bus, jinai atidžiai stebi kaip aš kerpu, bet kaip visada 9-10 nagučiams jau kantrybės nebeužtenka biggrin.gif
Atsakyti
mūsiškei tai turi būt koncertas aplinkui, visi turi linksmint lotuliukas.gif tai tada kažkaip pavyksta, seniau nagų kirpimui įjungdavau televizorių, bet dabar jau neprisigauna taip lengvai schmoll.gif
Atsakyti
manieji tai leidziasi kerpant nagucius jie stebi ir sako kaip grazu dabarkokie grazus pirsciukai o mazais juokiasi nes jam atrodo kad kutena biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip neturim problemu su naguciu kirpimu. Jam tiesiog idomu stebeti.Na rankyte reikia tvirciau laikyti, bet apsieinam be zyzimu smile.gif
Atsakyti
manajam 1,5 metų, tai pasiimu rankytę ar kojytę ir kai nukerpu nagiuką sakau ČIK ČIK lotuliukas.gif tada jam linksma ir duodą kitą kad ČIK ČIK pasakyčiau thumbup.gif
Atsakyti
Mes nagucius kerpam kai uzmiegam nakciai ax.gif kazkaip nepabunda, aisku pakrutina kojyte ar rankyte pajutes saltas zirklutes,bet neatsibunda ax.gif o nemiegant tai neisivaizduoju kaip reiktu tai padaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Rankų nagus kerpamės su pykčiais, o kojų tik kai miega, nes nulaikyti neįmanoma doh.gif
Atsakyti
Nagu karpymas patiketas teveliui, nes jo ir kantrybe ir rankos stipresnes. lotuliukas.gif O mazasis tuo metu rauda lyg jam ne nagus o pirstus kirptu. Nepadeda mamos ir seses rengiami vaidinimai demesiui atkreipti, jokie zaislai, zodziu niekas. Is pradziu niekaip nesuprasdama ko jis taip verkia, galvodavau, kad gal vyras kur ikirpo i odele ar pan, bet nieko panasaus. Taip ir nesuprantu kodel tokios raudos. doh.gif
Atsakyti
Mes kerpam nagus tik ,kai miega. smile.gif Kitaip neduoda kirpti
Atsakyti
Ranku nagucius kerpame jau sedami ramus ir labai greit nusikerpam bet koju nagus tenka kirpti man bet vyrui laikyti sunu nes nesiduoda ir ka bedarytum,spardosi ir saukia,,, mirksiukas.gif
Atsakyti