Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip, iki kada, kuom kerpat vaikams nagus? - 2

As taip pat karpau, kai miega, nes kitu atveju reikia tecio pagalbos, nes mazylis baisiai muistosi, bando istraukti rankyti.
Atsakyti
As nagelius karpau kai buna ka tik pavalges, tuomet buna ramiausias, toks apsunkes nuo maisto tai nelabai ir muistosi biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergaitei labai greitai auga naguciai (7.5 men). Turiu kirpti kasdien, o kadangi tai amzinas karas, nedavimas ir t.t., tai karpau kaip papuola... kur papuola.. Nors po kelis nagelius. Man beliko zirklutes po kaklu pasirisus nesiotis... Tai tetis linksmina ( ypac kai ismaudom ir naguciai minksti), tai siaip gera nuotaika pataikau, zodziu stebiui ir gaudau progas.. Va perskaiciau del kirpimo pavalgius... reiks pabandyt.

juokas juokais, bet mums tai nemaza problema. Veiduka susibraizo, net akytes buvo pazeidusi.. ir lyg nesu uzgavusi nei karto, kad bijotu.. ji siaip irzli, jai nepatinka kai ka nors darai, net kokia svelniausia procedura... Zaisk, kutenk, gerai, vos tik su slapia silta slapia vatyte palieti veiduka, viskas ... traukites!
Tie leliukai.... tongue.gif
Atsakyti
as karpydavau mieganciam ,bet dabar jau kazkodel jam juokas ima kaip karpau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sunkiai, labai sunkiai, kai matau kad beveik nepabudus tai ir kerpu, kai vystau, čekšt vieną, čekšt kitą, po truputį po truputį
Atsakyti
neturim bėdų su tuo. tėtis kalbina, o aš nukarpau
Atsakyti
maniskiui kirpau iki metuku kol miegojo o dabar jau kerpu taip, nieko duoda smile.gif
Atsakyti
Dar nuo pirmojo sūnaus yra tokia tradicija,maudynės,paskui ausyčių valymas,plaukučių šukavimas,nagų karpymas,tiek rankų,tiek kojų,...ir paskui švarūs,kvepiantys varom į lovą... būna prieštaravimų,bet aš dėl tvarkos,švaros vaikams kategoriška. smile.gif . Ir vaikai taip įprato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 04 15, 17:07)
Dar nuo pirmojo sūnaus yra tokia tradicija,maudynės,paskui ausyčių valymas,plaukučių šukavimas,nagų karpymas,tiek rankų,tiek kojų,...ir paskui švarūs,kvepiantys varom į lovą... būna prieštaravimų,bet aš dėl tvarkos,švaros vaikams kategoriška. smile.gif . Ir vaikai taip įprato mirksiukas.gif

Va,labai gerai pasakyta,ir pas mus taspats.Nagiukus karpytis jojios problemos,nuo gimimo karpau jam paciam matant ir jau igudau la greitai,kad tunku apie puse minutes biggrin.gif
Atsakyti
na mano 1.5 metu dukryte irgi nera labai suzaveta nagu kirpimo procedura schmoll.gif na bet as tai puikiai padarau per reklamas thumbup.gif geriausias budas norint nukirpti naguciu ar isvalyti nosyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu mazyliui pusantru metuku,ir naguciu neduoda isvis kirpti.Tai as pasisodinu pries kriaukle,atsuku vandenuka (gali visa diena su vandeniu zaisti),jis su viena rankyte zaidzia,o as tuo tarpu kerpu kitos rankytes nagucius.Po kol kas kitaip neiseina schmoll.gif .
Atsakyti
nuo pat mazumes pasisodinu ant keliu ir apkarpau nagucius. Iprastas jau dalykas, jokiu pykciu ir priestaravimu
Atsakyti