Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip, iki kada, kuom kerpat vaikams nagus? - 2

QUOTE(dije @ 2008 12 21, 13:17)
Na miegančiai mažei negaliu- tuoj kuičiasi, verčiasi. Kerpam abu su tėčiu- jis laiko, aš kerpu.  blush2.gif  Nepadeda nei dainavimai, nei žaidimai- va tik tėtis jei laiko- tada leidžiasi, ramiai pasėdi kažkiek.

Maniskis tai reikia isteriskai, irgi niekas nepadeda doh.gif
Atsakyti
Aš dukrytę pasisodinu ant kelių ir kalbindama kerpu, būna, kad supyksta, nesileidžia, bet vis kalbinu, rodau pirštukus, niu ir nukerpu po truputi ax.gif
Papildyta:
O kai buvo dar visai mažytė tai kirpdavau miegančiai biggrin.gif
Atsakyti
Pirmosiomis savaitėmis nagučius kirpdavo tėtis, kol aš maitindavau. Vėliau trumpam įjungdavau TV, kai spoksodavo į ekraną galėjau kirpti. ax.gif O dabar kažkaip nereikia ir televizoriaus. Žiūri įdėmiai, ką darau ir tiek.
Atsakyti
as kerpu mieganciai, tai jokiu problemu - pora minuciu ir sutvarkyta
Atsakyti
Su abiem neturėjau ir iki šiol neturiu jokių problemų thumbup.gif Pasisodinu ir nukerpu, kai dar gulėjo, tai irgi be problemų mirksiukas.gif Dabar mažylei netgi patinka, nes labai jau mėgsta viską tyrinėti wub.gif
Atsakyti
Buvo tarpas, kai nenorėjo kirptis. dabar jau susitariam. Pasakau, kokie negražūs nagiukai, ilgi, purvini, tai sutinka kirptis biggrin.gif
Atsakyti
daba mazutei 3men...tai kai uzmieg arba valgo tada ir kerpu doh.gif
Atsakyti
Mazai kirpau mieganciai, dabar - virs metuku jau, kerpu per TV reklama rolleyes.gif
Atsakyti
rankų pirštus tai dar dar susitvarkom,o kojų-kai miega ir tai tik su pirštinėm
Atsakyti
As visad kerpu kai uzmiega 4u.gif
Atsakyti
tik miegančiam. kitaip nesileidžia schmoll.gif
Atsakyti
na kol dar mažytė tai nagučių kirpimas vyksta tik miegančiai ax.gif kitaip turbūt ir rankas nukarpyčiau hihihi.gif nes neįmanoma vietoj nulaikyti nei kojų nei rankų bigsmile.gif
Atsakyti