Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

Sveikos bičiulės,
Negaliu sakyti,kad vyras nepadėjo. Tik retkarčiais reikėdavo priminti, jog turi ir kitų įsipareigojimų, nei po darbo žiūrėti televizorių. O kai vaikutis paaugo, pradėjo šliaužioti, tai vyras labiau pradėjo domėtis ir užsiimti. Šiuo metu abiejų maloniausias užsiėmimas - pasivaikščiojimas. thumbup.gif
Atsakyti
Musu tetis diena thumbup.gif Ne tik su vaiku padeda, bet ir namus padeda sutvarkyt, tik kad nakti nesikelia prie mazosios tai man nepatinka.... Manoji labai blogai miega, kad bent viena nakti per savaite duotu man pamiegoti.... Suprantu, vyras eina i darba, bet ir as nesedziu: tai su vaiku, tai namu ruosa, tai mokslai, vis begu ir begu. Kazkokia skundale pasijauciau hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
Ech,tie vyrai doh.gif Na as savo vyro privalumu nevardinsiu,su pirmu vaiku jam irgi daug ko reikejo ismokti,bet jam kazkaip nuo pat pradziu buvo begalinis susidomejimas naujagymiu ir rupinomes abu per puse.Manau vyras vaiku dometis turi nuo pat gimimo,o ne tada kai jis paauks ,prades vaiksciot ar kalbeti .Risys uzsimezga nuo pat pirmu dienu ir tai bene svarbiausias dalykas 4u.gif
Atsakyti
na maniskis tai pradzioj mazai su vaikuciu laiko praleisdavo..vis teisinosi, kad dar mazas labai ir jis nesusitvarko, bet as sakau, jei ir toliau taip tai ir nesusitvarkys niekad, reik bandyti.. maziukui jau beveik trys menesiai.
vienas dar nebuvo pasilikes, bet vakare jis uzsiima su maziuku, o as tvarkausi ka man reik, nes diena nera kada...visa laika skiriu vaikuciui...
paruost misinuka moka, pamperi pakeist tik teoriskai zino kaip, nes praktikos neturi.. tikiuosi jau greitu laiku pasiliks su mazium dviese ir isleis mane gasrtoliu biggrin.gif
Atsakyti
Na dabar kaip ir problemos nebera nuo tada kai gime antras vaikas ir as po 6men isejau i darba o priestai kai gime pirmagime tai buvo ziauru labai sirgau tiesiog beproto pvz po 2sav kai gime dukra man pasidare mastitas temperatura40.5 o mano brangusis eina su draugais krepsini zaisti blink.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nu tie vyrai tai triniti.gif fool.gif gun_rifle.gif
Musu tetis tai visur dalyvavo ir padejo nuo pat gimimo ax.gif o del tu kurie vaiko i rankas neima iki 7 metu, tai man ju gaila, akivaizdu kad ir ju tevai taip su jais vaikystej elgesi . moterys laikykites 4u.gif
Atsakyti
Aišku, kad galiu patvirtit visuomenės nuomonė apie vyrus. Taip, jie tinginiai, todėl mano vyras visur lyderiauja, jei kur nors pamato kokios gydytojas, kad guli su dukra tėvelis, bet ar ne taip turėtų būti, kad vienas su kitu keistųsi? g.gif

viskam savas laikas, manau vyrai subręsta tam, ar sąmoningai tam ruošiasi, arba tinginiauja ir bėga nuo tėvystės siaurąja prasme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 04 28, 16:37)
Ech,tie vyrai doh.gif Na as savo vyro privalumu nevardinsiu,su pirmu vaiku jam irgi daug ko reikejo ismokti,bet jam kazkaip nuo pat pradziu buvo begalinis  susidomejimas naujagymiu ir rupinomes abu per puse.Manau vyras vaiku dometis turi nuo pat gimimo,o ne tada kai jis paauks ,prades vaiksciot ar kalbeti .Risys uzsimezga nuo pat pirmu dienu ir tai bene svarbiausias dalykas 4u.gif

visiskai sutinku,mano manymu taip pat vyras turi ddaug laiko su vaiku praleisti,jei yra galimybes aisku.Dauguma vyru taip pat nori vaiku,tai reikia ne tik juos "padaryti",bet ir su jais uzsiimti.Mano vyras daug praleidzia su vaiku,savaitgaliais leidzia pamiegoti,eina pasivaikscioti,kiekviena diena parejes is darbo zaidzia su juo,ir man yra tada lengviau,nebunu daug pervargusi ir irzli.O ir pora kartu buvo isleides su draugemis pasilinksminti,ar apsipirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 05 05, 08:20)
Aišku, kad galiu patvirtit visuomenės nuomonė apie vyrus. Taip, jie tinginiai, todėl mano vyras visur lyderiauja, jei kur nors pamato kokios gydytojas, kad guli su dukra tėvelis, bet ar ne taip turėtų būti, kad vienas su kitu keistųsi?  g.gif

viskam savas laikas, manau vyrai subręsta tam, ar sąmoningai tam ruošiasi, arba tinginiauja ir bėga nuo tėvystės siaurąja prasme  rolleyes.gif

Nuo senų senovės buvo priimta, kad vaikai ir puodai- grynai moterų reikalas, tad dabar tėvelis, nuoširdžiai ir lygiavertiškai su žmona besirūpinantis savo vaikais kelia nuostabą ir kone šventą pagarbą. Prisipažinsiu, simpatizuoju ir aš tokiems tėveliams. Bet ar ne nuo to jie išpuiksta, kad moterims visa tai- savaime suprantamas dalykas, už kurį nė gero žodžio pasakyti nebūtina, o vyrams- žygdarbis?
Kas kita, teko matyti ir naudojimosi tuo. Kai tėvas nuoširdžiai rūpinasi vaikais, o žmonai tie vaikai, kaip čia švelniau pasakius, nelabai ir rūpi. Ir aiškina tuo, jog ne tik moteris turi būti vaikų vergė. Bet gal ir persistengt nereikia?
Atsakyti
Na as uz tai, kad teciai prisiimtu taip pat dalele rupescio. Nes tikrai, pavargstama nuo visko, kai rupinasi vien mama, o ir sunus rankinuku patampa, nes tecio nepripazysta, kai retai uzsiima.
nzn kas musu teveliui atmerke akis, bet jau kelinta diena, vis su sunum zaidzia ir migdo, ir pamaitina. g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sleon @ 2008 04 28, 17:12)
Sveikos bičiulės,
Negaliu sakyti,kad vyras nepadėjo. Tik retkarčiais reikėdavo priminti, jog turi ir kitų įsipareigojimų, nei po darbo žiūrėti televizorių. O kai vaikutis paaugo, pradėjo šliaužioti, tai vyras labiau pradėjo domėtis ir užsiimti. Šiuo metu abiejų maloniausias užsiėmimas - pasivaikščiojimas. thumbup.gif

pas mus ta pati situacija thumbup.gif
dabar per kiekviena laisvadieni eina kartu i lauka pasivaiksciot, kartais ir mane paima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pas mus dar nera kritiska situacija, bet nesu patenkinta. Viena karta jau buvau palikusi dviese abu, tai ir pamperi pakeite (po to dar gyresi, kad sakiau, kai reikes ir padarysiu) biggrin.gif , bet su vaikeliu mielai pabuna kai ramus, kai sypsosi, kai pakalbini, o kai verkia is kart mama saukia verysad.gif , net nepasistengia nuraminti. Dar buna sedint prie kompo jam jei vaikas uzsibliauna, nes as noriu apsitvarkyti, tai palieku ji verkti, tai jis atbega susinervines kodel as nenuraminu vaiko, dar vos manes nekaltina, bet pats neateis ir nepabus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet as su juo apie tai nesikalbu todel ir yra tokia beda, man kai susikaupia tada viska isreziu biggrin.gif , gal ir blogai darau, nes tik pati ir kenciu del to. ax.gif
Atsakyti