QUOTE(Lane @ 2008 04 25, 20:44)
Labai įdomu, ar rėkimas yra įprastas žmonių bendravimo būdas ?
Dazniau grieztesniu tonu pasakau,nei rekiu Aisku buna kad ir surekiu kai jau kantrybe issenka
as tai siaip esu taikaus budo,bet jei jau isveda is kantrybes,tada ir balsa pakeliu.taciau tai nera dazna.
Visada galvojau, kad esu taikaus būdo, rami visa kita, kol vaikų nepagimdžiau Išveda jie mane iš kantrybės Nesusilaikau ir aprėkiu
Pas mus seimoj tai vyras yra skardziabalsis ir megejas parekauti. Bet per beveik 6 metus bendro gyvenimo ir as ivaldziau sita mena kartais, kai ipykus uzrekiu, tai mano abu vyrukai greitai isgirsta ir supranta ko is ju noriu
Na anksciau rekdavau itin retais atvejais, gal net nerekdavau, o tiesiog pakeldavau balsa, kai kazkas isvesdavo is pusiausvyros . Taciau atsidurusi visiskai skirtingoje aplinkoje, svetimoje kulturoje, kurioje normalus bendravimo tonas yra kur kas garsesnis nei man buvo iprasta, ismokau ne tik garsiau sneketi (o reiktu sakyti - saukti balsu tam, kad mane isgirstu), bet ir uzstaugti kaip reikalas, kai isveda is kantrybes . Deja, dazniausiai nesusivaldau pries vyra ir vaika
Tenka tenka parėkauti, bet kai stipriai kas nors supykdo. Pvz vakar labai rėkiau ant šuns, nes nusipirkau gražią gėlę, pasodinau ją kieme, o tas bjaurybė nudraskė visus žiedus ir taip vargšelę suniokojo, kad nežinau ar atsigaus, o vyras tik sėdėjo ir žvengė, kaip ant šunio rėkiu, tada pradėjau rėkt ant vyro šiaip tai esu garsiakalbė, tai gal kažkam atrodo kad rėkiu, bet šiaip ištikrųjų rėkiu kai labai kas sunervina ir TIK namie. Neleidžiu sau rėkauti tarp žmonių
mano rekimas dazniausiai tiesiogiai susijes su pms...
Dažniausiai rėkiu ant vaiko, kai išveda iš kantrybės ir normalaus tono negirdi.....
Ant vyro - retai.....
Nors priklauso nuo nuotaikos..........
Ant vyro - retai.....
Nors priklauso nuo nuotaikos..........