Sveikos. Mes vizitus pradėjome nuo Starzdienės berods. Bet vaikui tada apie metukus tebuvo ir tikrinomės profilaktiškai. Trejų metų pakliuvom pas Šidlauskaitę. Na, tiek mums blogai nebuvo, kaip čia daugeliui, bet vis tiek tuoj pat nusprednžiau vaiką vesti privačiai ir užtrukti daug trumpiau nei klinikose pas panelę Šidlauskaitę. Įlašinus į akis ir pralaukus tą pusvalandį pasirodė, kad dar ne taip greit pateksim į kabibetą. Iš vis išsikankinom kone 3 val.

Tai dar buvo ne viskas, nes pasidarę tyrimus su kompiuteriu centre nebespėjom grįžti į klinikas. Žodžiu, kitą rytą viskas iš naujo...
Šidlauskaitė sudarė pasipūtusio, netaktiško žmogaus įspūdį. Tada dar aš pati nemokėjau ką nors atgal atsakyt. Dabar jei būtų tai pastabą gydytojai tikrai pasakyčiau

Brolienė yra vaikus vedusi pas ją, tai įspūdžiai ne kokie.
Tada mes pradėjom lankytis pas nuostabią gydytoją Merkelytę

, tik labai gaila, kad sunku pas ją patekti. Kartą negavus talono užsiregistravom pas Ričkuvienę, dirbančią toje pačioje "Regoje" Dvaro g. Taip pat maloni ir švelni gydytoja. Mano berniukui jau 6 metai ir esu patenkinta. "Regoje" mokam 40 lt.
Aš pati dėl akinių ir kontaktinių lęšių lankausi Arbočių optikoje pas gydytoją Kirdeikienę. Apie ją taip pat kuo geriausi atsiliepimai.