Aš mažiausiai demėsio į parašus kreipiu
O is vis pasiziuriu i parasus, nes idomu kam kiek laiko jau yra.Bandau ieskoti tu kurios gimdys ta pacia diena kaip ir as
QUOTE(inga888 @ 2005 05 10, 20:04)
tad manau kad visiems gerai nebus, o reikia buti tolerantiskiems ir viskas bus gerai
QUOTE(Kleopkriste @ 2005 06 11, 14:26)
Bet tai juk mamyčių forumas, dėl to ir džiaugesi kiekviena savo kūdikio pasiektų rezultatų ir kitiems sukelia džaigsmo.
o aš jums 100% pritariu
Manęs jokie parašai neerzina, o leidžia spręsti apie jų autorių skonį ir saiką
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 20, 08:34)
Manęs jokie parašai neerzina, o leidžia spręsti apie jų autorių skonį ir saiką
Pritariu tavo nuomonei
aš irgi manau kad kai kurie parašai yra per ilgi...kartais dėl jų nematai pačių žinučių...nematau prasmės klijuoti visas įmanomas liniuotes...ir rašyti didžiausiu šriftu...kam rekia pamatys
QUOTE(Rituska @ 2005 06 24, 23:30)
aš irgi manau kad kai kurie parašai yra per ilgi...
Bet pati liniuotę įsidėjus?
O jei tris vaikus turėtum, nesidėtum trijų liniuočių?
Aš pvz. buvau įsidėjus savo abieju mergaičių liniuotes...ne tam, kad kažką kitiem parodyt, o tam, kad pačiai labai smagu kai matai kaip jos po dieną skaičiuoja vaikų amžių. Ko gero, kitom lygiai taip pat smagu matyti skaičiuojamus kitus dalykus. Va Šiaurė skaičiavo kiek laiko be sekso, Rasma kiek dienų liko iki tol, kai ją sveikins Vilniaus meras ir t.t. Man pvz. visai smagu matyti planuojančių pastoti mamyčių ovuliacijos liniuotes, o joms gal ir ne tik smagu, bet ir patogu.
Saviškes liniuotes (jos, beje abi buvo sukurtos vienodos, skyrėsi tik vaikų amžius ) išėmiau, nes jos tai maydavosi, tai išnykdavo...na netvarkingai tokie "pokštai" atrodė ir tiek... Tik tiek
QUOTE(ulija @ 2005 06 09, 13:17)
Pritariu ,rasykit visai grazu ir idomu .Matai su kuo bendrauji .
Gryna teisybė. Va todėl ir aš savo parašą laikau. Kad kas netyčia iš nežinojimo neužsirautų
QUOTE(Noa @ 2005 06 25, 11:08)
Gryna teisybė. Va todėl ir aš savo parašą laikau. Kad kas netyčia iš nežinojimo neužsirautų
Nu kad, Noa, tavo parasas mazas, bet turi didele prasme, o ne atvirksciai.
Jei kam nepatinka parašai - tegul išsijungia. Jei mamytės nori, kad Ju parašuose puikuotusi kokia vaiko metų skaičiuokle- tai šaunu.. Beja, tie parašai, kur būna prikrauta daug informacijos, kartais atrodo tikrai linksmai
jei aš turėčiau 3 vaikus, aš įsidėčiau 3 liniuotes, aš ne apie tai...apart jų dar yra visokausios raidės, paveksliukai, kurie tikrai užima daug vietos ir puslapis ilgai kraunasi...bet tai tik mano nuomonė