nesu advokate, bet irgi zmogus.. neisivaizduoju jei man reiktu tiek visko perskaityti.. nebent visai netureciau ka veikti.. o beje del parasu pacios mamytes turetu susiprasti, kad maloniau skaityti puslapi kai jo nereikia stumdyti i sonus, o tik i virsu ir i apacia..
nesu advokate, bet irgi zmogus.. neisivaizduoju jei man reiktu tiek visko perskaityti.. nebent visai netureciau ka veikti.. o beje del parasu pacios mamytes turetu susiprasti, kad maloniau skaityti puslapi kai jo nereikia stumdyti i sonus, o tik i virsu ir i apacia..
jei kam nepatinka gi yra galimybe nusistatyti savo nustatymuose, kad nematytum parasu is vis
Bet jei norisi matyti tik neilgus tai cia problema man irgi keistai atrodo tie svorio rasymai Man tai neidomus tokie parasai jie tik pacioms mamytems idomus bet juk galima ta puikiai surasyti i vaiko knyga
Taip pat kartais nervuoja nestukiu sarasai parasuose Juk galima naujokes tik rasytis ir tai horizontaliai istisai, o ne is naujos eilutes kiekviena nu zodziu ...
na taip pritariu.. tiesiog jei jau baisiai smulkiau ka nors paraso (tam kad moderatoriai nepastebetu) tai ir as nepastebiu bet yra tokiu, kur dideliu sriftu paraso "UZSAKOME IS ...". tada jau baisu
na taip pritariu.. tiesiog jei jau baisiai smulkiau ka nors paraso (tam kad moderatoriai nepastebetu) tai ir as nepastebiu bet yra tokiu, kur dideliu sriftu paraso "UZSAKOME IS ...". tada jau baisu