QUOTE(Meida @ 2007 09 09, 17:50)
Nu košmaras,ne kitaip
Jums aiškinama,kad liniuočių gausybė prailgina puslapio užkrovimo laiką,ištampo puslapius ir t.t.,o ne todėl,kad kažkam jūsų liniuotė nepatinka.Todėl,kaip jau rašė Rita,reikia turėti saiką. Turėti liniuotes leidžiama,tik reikia turėt proto ir nenusigrybaut (nėštukės sugeba susidėti ir po dvi liniuotes- kam to reikia?? Dantys iškrito,dantys sudygo,atsisėdo,atsistojo ir t.t.). O jei norit visų dėdžių ir tetų gimtadienius pasižymėti liniuotėmis,tai dėkit jas ant desktopo ir galėsit grožėtis iki negalėjimo
Dar karta pasikartosiu, kad mano parasas matomas tik man aktualioj temoj,o ten niekas nepriestarauja ar yra pas mane liniuote ar ne
O del nestukiu, jau nemazai cia yra, kad negali susilaukti, turi problemu, todel kiekvienas, kad ir pirstelejimas yra joms brangus, nes tai juk stebuklas, o kodel tuo dziaugsmu ir stebuklu nepasidalinti su kitomis? Juk tai kaip stimulas nenuleisti ranku ir bandyti
Jei ka, tai cia mano nuomone, o del liniuociu nesuprantu koks gali buti kompas, jeigu jos trukdo uzkrauti puslapi, kazkaip nepazistu nei vienos, kuriai tai trukdo. Bet tai irgi mano nuomone, kaip ir kiekvienas turim savo