QUOTE(Shindila @ 2007 08 09, 16:08)
Busiu skundike siai
QUOTE(VUL @ 2007 08 17, 20:26)
O kaip jums čia? Tikra šuniukų mama
.
Klausyk Shindila, jau uzknisai juodai, jei nenori paraso, tai ir nedek, bet nevaryk ant kitu, tikrai netavo reikalas koks mano parasas, kur reikia as parasa rodau, kur nereikia nerodau, veidmainiskumas siais laikais nelabai tinka.
Kol bus sunu arba apskritai faunos temos, tai ir bus liniuotes ir visa kita kas miela sunu augintojoms!!! Juk mes nekalbam jusu temose, kur kalbat apie savo vaikus, tai bukit malonios ir nepeikit gyvunu augintoju, jeigu dar nesusiduret su tuo, tai geriau tada patylekit. Man pvz, mano suo yra kaip vaikas, as ji taip pat myliu, lepinu ir t.t. todel noriu tureti jo liniuote, kad matyciau kaip ji auga ir t.t. tureciau daugiau deciau visu, nes VISI VIENODAI SVARBUS, bet as juk nerasau ten kur vaikai, rasau kur galima apie savo "kudikius" pasidalinti su kitomis gyvunu augintojomis ir myletojomis, tai yra FAUNOS skiltyje. Kai turesiu vaika, tai dalyvausiu pas vaikus. Bet bukit mielos ir gerbkit moteris, kurios myli gyvunus, juk visas gyvenimas nesisuka vien tik apie vaikus
O kam nepatinka, tiesiog neziurekit ir neskaitykit tu parasu.