Na, manau, kad 4-5 liniuotes jau tikrai per daug...
QUOTE(Frinja @ 2007 08 19, 21:54)
Na jei neturi vaikų, tai arba rašai, kada juos planuoji, arba išvis nieko nerašai. Bet gyvūnėlius už vaikus laikyti tai man žiauru, kai kurie tiek pamišę dėl gyvūnų, kad jau net nenormalu. Ypač tai, kad ne kokiam šunų forume registruojas, o apie vaikus ir šeimyninį gyvenimą
Būtent, forumas ir apskritai visas puslapis yra apie vaikus, tai prie ko čia šunys
QUOTE(RasaK @ 2007 08 26, 12:09)
Būtent, forumas ir apskritai visas puslapis yra apie vaikus, tai prie ko čia šunys
Na šiaip forumas yra ne tik apie vaikus, ir čia labai daug dar ne mamų
O dėl šunų tai sutinku - nelabai man suprantama, kai paraše 3 liniuotės su šunų informacija
QUOTE(Drusia @ 2007 08 26, 14:28)
Na šiaip forumas yra ne tik apie vaikus, ir čia labai daug dar ne mamų
O dėl šunų tai sutinku - nelabai man suprantama, kai paraše 3 liniuotės su šunų informacija
Na jeigu, tai yra "supermama", tai gal vis dėlto pirmiausiai apie vaikus
QUOTE(RasaK @ 2007 08 26, 15:49)
o jeigu aš dar ne mama, tai reiškias man nereikėjo čia jungtis juk čia "supermama"
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 26, 18:13)
o jeigu aš dar ne mama, tai reiškias man nereikėjo čia jungtis juk čia "supermama"
Jai randi čia įdomios info., tai kodėl ne, ale vietoj vaikų gyvūnų vardų nerašai
QUOTE(RasaK @ 2007 08 26, 13:49)
Tik pagal pavadinimą sprendi
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 26, 16:13)
Aha
Man asmeniškai nepatinka, kad mano parašą nukirto, o kitų mano dažnių pašnekovių - ne. Jei kertat parašus tai kirskit visiems. O tai gaunasi, kad aš kažkokia NELAIMINGOJI čia.
QUOTE(Drusia @ 2007 08 26, 20:08)
Nu matyt likau nesuprasta, ale ką gi darysi
QUOTE(RasaK @ 2007 08 26, 15:49)
Gal ir pirmiausiai, bet tuo neapsiriboja, paziurek kiek visokiu temu nuo A iki Z, tikrai nesusijusiu su vaikais
QUOTE(VUL @ 2007 08 17, 21:26)
O kaip jums čia? Tikra šuniukų mama .
QUOTE(Shindila @ 2007 08 19, 23:03)
As niekada nieko neplanuoju nesamone butu rasyti kada vaikus planuoji, ir liniuotes nera skirtos tam kad TIK vaikus rasyti ir kas sako kad gyvunelius uz vaikus laiko, gal tiesiog as neturedama vaiku, auginu savo suni, ir ka,? nuodeme? juk dar karta kartoju- nera parasyta kad liniuotes tik vaikam skaiciuoti
QUOTE(Frinja @ 2007 08 20, 00:23)
aš ne apie liniuotes kalbėjau, apie tuos, kurie po avataru, kur aiškiai parašyta "primas VAIKAS" ir t.t. šunų vardus įrašo.
Pacios sau nepriestaraukit
Kaip leis det liniuociu tiek kiek turiu sunu, nereikes i vaiku vieta rasyt tad
O siaip tai ziuriu Jus kaip tikros Moterys- neduok valgyt, duok papletkint arba kam "ikasti"
SEKMES skundziant , kad tik Jums nuo to geriau butu