QUOTE(Limcamca @ 2007 07 07, 22:44)
Pagal taisykles galima dėti dvi liniuotes, nori savo vaikų amžiaus, nori dar ko nors Nesikabinėk ten kur ne vieta
cha! o ko cia dabar taip jau i sirdi imti? ar as paminejau butent tamsta? ar cia tuo principu, kad "vagie, kepure dega! " o ir mandagumo butu galima pasilaikyti... pvz as Jusu netujinu cia o ir savo poste buvau parasius, kad as cia draugiskai, ir nieko nekritikuoju o ir liezuvi man cia rodyti nebutina - kiekvienas mes ji turim, vat
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 08, 08:25)
O va čia taisyklės apie jūsų foto: 12. Asmeninis parašas. Dalyvio parašas vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Jūsų foto įdėta yra 250X250 Tai gal tikrai pirma savo darželį išsiravėkim
Jūsų foto įdėta yra 250X250 Tai gal tikrai pirma savo darželį išsiravėkim
o as ir parasiau savo poste, kad as esu uz parasus, todel pati turedama dideli, prie kitu ir nesikabineju, vat (kaip ir nesikabinciau prie to, kad kazkas raso LT kalba, arba ne. pati rasau ne LT, nes perinstaliavus kompa ji kazkur sprogo, tai ir tyliu po pernyksciais lapais), ir gerbiu kiekvieno skoni ir grozio supratima.
o savo parasa - savo darzeli - issiravesiu, kai tik sitas atsibos va jau ir dabar norejau tai padaryti, bet neuzkrauna tinklapio manojo.
va taip va. diskusija baigiau, ir daugiau prie jos negristu