Taigi: 12. Asmeninis parašas. Dalyvio parašas vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių);
arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Papildyta:
QUOTE(amri13 @ 2007 07 03, 18:08)
o as tai is tu, kurioms parasai patinka
ir pacios va toks nemazas, bet keisti nieko nezadu. cia mano leliukas, mano stebukliukas, ir parasa isidejau tikrai ne del to, kad neatsiminsiu, kada jo gimtadienis. yra ir didesniu ir beprasmiskesniu, bet jie visvien visoms vienodai brangus, taigi....
o juokingiausia man cia skaitant buvo, kad mamyte, kuri taip jau kritikuoja parasinukes, pati isidejus dvieju vaikuciu liniuotes, kai tuo tarpu galima viena, su dvieju vaikuciu amziumi. taigi, issiravekim pirma savo darzeli, o paskui akmenelius i kitu metykime
as cia draugiskai jei ka
O va čia taisyklės apie jūsų foto: 12. Asmeninis parašas. Dalyvio parašas vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (
maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Jūsų foto įdėta yra 250X250
Tai gal tikrai pirma savo darželį išsiravėkim
Jei tavo namuose nėra katės. TAI KĄ TU MYLI?