man ir patinka paskaityt kitu parasus Kartais koki "ciki" posaka suzinai
QUOTE(biscuit @ 2007 01 26, 14:01)
o as nelabai suprantu kodel nerodo mano paraso ar dvi liniuotes be foto yra daug?
Svaime parašai nerodomi, kai skelbiate žinutę, po žinutės langu yra toks sakinys - Įjungti parašą?, ir toks kvadratėlis, tai reikia ant to kvadratėlio uždėti varnelę, tada parašas atsiras žinutėje.
QUOTE(PaMeL @ 2005 12 19, 18:11)
labai pritariu tavo nuomonei parašo ribojimas būtų idealiausia taip visis turėtų daug mas vienodus parašus ir nebūtu tokio bardelio kad pas mane mažas tavo didelis ir aš tokio noriu
skaičiau temą nuo pradžių, ir ši dalyvė prieš daugiau nei metus rašė, o pasiliko vistiek gremėzdišką parašą... ne visi deja į pastabas reaguoja...
Na skaičiau aš temą, skaičiau skaičiau . . . ir . . . nesupratau kur JŪS matėte bent vieną forumietę su 8 liniuotėm/parašais nesu dar mačiu o beje laikas prisiminti posakį KAS PER DAUG TAS NESVEIKA
QUOTE(Pinke @ 2007 01 29, 11:37)
Na skaičiau aš temą, skaičiau skaičiau . . . ir . . . nesupratau kur JŪS matėte bent vieną forumietę su 8 liniuotėm/parašais nesu dar mačiu o beje laikas prisiminti posakį KAS PER DAUG TAS NESVEIKA
Na, su 8 ar ne su 8, bet tokių, kurių parašai pas mane ant puses ekrano (17") būdavo, tai tikrai mačiau - su nuotraukomis, judančiais paveiksliukais, liniuotėmis ir t.t. ir pan. Tokia bezobrazija
Mergaitės, gal galit man pasakyti, kodėl negaliu ištrinti parašo , noriu palikti tik liniuotę ir joje pakeisti dukrytės foto, o man neleidžia, rašo kažką, kad aš norėjau įkelti internetinę nuorodą, nors nieko nekėliau Paaiškinkit man, bo visai pasimečiau
QUOTE(Frosted @ 2007 01 29, 17:57)
Na, su 8 ar ne su 8, bet tokių, kurių parašai pas mane ant puses ekrano (17") būdavo, tai tikrai mačiau - su nuotraukomis, judančiais paveiksliukais, liniuotėmis ir t.t. ir pan. Tokia bezobrazija
ai vakar vaikščiojau po visus iš eilės forumus ir pastebejau, tikrai, kad kai kurios mamytės po 5 liniutes visokiu paveiksliukų ir t.t. ir pan. prisidėjusios bet pvz. man visiškai neaktuoalu kas kiek priaugo arba numetė ir kiek dar liko numesti na o nuotraukos su vaikučiais, jų amžium kitas reikalas bet jei MES kiekvieną įsimintiną datą, sukaktį minėsim ne tik gyvenime bet ir forume, tai lyniuotėms neužteks vietos juk tų įsimintinų progų gyvenime tiek daug
QUOTE(valiute @ 2007 01 12, 02:02)
O Dieve kas sugalvojo akvariumu laika skaiciuot isprotejimas
Atsprašau, kad trukdau , bet niekaip negaliu mažylio nuotraukytės įdėt,kur rast pavizdį ar paaiškinimą kaip ją įdėti. Išanksto dėkoju