Zanetux, o kam tau net 2 neštumo liniuotės?
QUOTE(Upsiukas @ 2005 12 30, 14:21)
Zanetux, o kam tau net 2 neštumo liniuotės?
na cia turbut netycia taip nes anksciau nebuvo
QUOTE(knielita @ 2005 05 02, 12:51)
Man parašai netrukdo , o ir gražiau atrodo pati žinutė
man taip pat netrukdo parašai, o dar gražiau
O mano parašas ir taip nėra ilgas , bet moderatoriai vistiek nutrynė mano vaiko varda Nors pas kurias kitas mamas parašai yradaug ilgesni
Skoningi ir neperkrauti parašai yra gražu. Ir nereikia lygiuotis į tas, kurios nepaiso taisyklių. Prisikiša po 4 liniuotes mamos, dar po paveiksliuką judantį, paskui dejuoja, kad ilgai SM kraunasi Taigi, nešiukšlinkim kieme, kuriam esam
QUOTE(Buriuke @ 2006 01 22, 15:31)
man taip pat netrukdo parašai, o dar gražiau
O mano parašas ir taip nėra ilgas , bet moderatoriai vistiek nutrynė mano vaiko varda Nors pas kurias kitas mamas parašai yradaug ilgesni
kam tau dvi vaiko liniuotes, kurios skaiciuoja ta pati?
QUOTE(gritte @ 2006 02 02, 07:31)
kam tau dvi vaiko liniuotes, kurios skaiciuoja ta pati?
Bet informacija skirtinga
QUOTE(Zaiza @ 2006 02 03, 16:14)
Bet informacija skirtinga
Dieve mane, man čia pats akivaizdžiausias forumo negerbimo pavyzdys
Jeigu jau įsidėjot liniuotę "kiek vaikui metui", nejau taip sunku susiskaičiuot kiek liko iki n-ojo gimtadienio.
QUOTE(vivaflame @ 2005 07 15, 20:53)
QUOTE(PaMeL @ 2005 12 19, 18:11)
QUOTE(Buriuke @ 2006 01 22, 15:31)
juokinga man, kai zmones sausio 1 pradeda skaiciuoti kiek iki kaledu liko ir dar eglute uzsideda.
Kam reikia dvieju liniuociu skaiciuojanciu vieno vaiko amziu ta man irgi mistika.
sviestas sviestuotas, "mums 3 metai ir 2 menesiai, iki 4 gimtadienio liko 10 men." nu sorry bet akivaidzu.
paveiksliukai liniuotese man irgi biski aki rezia, ypac kai jie yra po 2 nuotraukom ir 3 liniuotem.
geros mintys parase visada gerai atrodo.
nestukiu, ovuliaciju, busimu vestuviu liniuotes pateisinu, nes taip ir lengviau bendrauti atitinkamoje temoje, o ir paciam atbuline data skaiciuoti sunku...
jubiliejines liniuotes jau ant ribos, taciau buna labai grazios, tai tada ir as susilydau...
ir kas tiesa tas tiesa... apie zmogaus skoni gali nuspresti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 20, 03:00)
Kam reikia dvieju liniuociu skaiciuojanciu vieno vaiko amziu ta man irgi mistika.
sviestas sviestuotas, "mums 3 metai ir 2 menesiai, iki 4 gimtadienio liko 10 men." nu sorry bet akivaidzu.
tiesa.
ir apskritai, kokia mama gali pamiršti savo vaikų/-o gimtadienį? tokie dalykai nepamirštami, kad ir kiek vaikų turėtum