Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo dalyvių parašai

Nu aš pastebėjau vieną dalyką, kad kai kurių dalyvių parašai yra laaaabai ilgi. doh.gif Labai apsunina žinučių skaitymą. unsure.gif Gal galima būtų riboti iki tam tikro ilgio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 04 29, 21:39)
Nu aš pastebėjau vieną dalyką, kad kai kurių dalyvių parašai yra laaaabai ilgi.  doh.gif Labai apsunina žinučių skaitymą.  unsure.gif Gal galima būtų riboti iki tam tikro ilgio  blush2.gif

parašus nebūtina skaityti mirksiukas.gif Kai kada parašuose - labai svarbi info, kuri turi savo paskirtį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 04 29, 21:39)
Nu aš pastebėjau vieną dalyką, kad kai kurių dalyvių parašai yra laaaabai ilgi.  doh.gif Labai apsunina žinučių skaitymą.  unsure.gif Gal galima būtų riboti iki tam tikro ilgio  blush2.gif

blink.gif Parasuose sudeti patys svarbiausi gyvenimo ivykiai , tikrai ju riboti nereika. o jei tau rezia aki tai isviso tos zinutes neskaityk biggrin.gif Kaip pasiulimas? smile.gif
Atsakyti
As buvau gavus ispejima nuo vienos moderatores del paraso, kad ilgas ir t.t. Paklausiau-pratryniau biggrin.gif
Paskui kai pamaciau, kad pas daugeli parasai didesni nei mano blink.gif vel uzdejau smile.gif
Atsakyti
Man parašai netrukdo ax.gif , o ir gražiau atrodo pati žinutė biggrin.gif
Atsakyti
Ir man parasai visai netrukdo thumbup.gif
Atsakyti
unsure.gif nežinau kaip šiame forume, bet daugelyje forumų tokie dalykai yra ribojami. Įdomu būtų išgirsti ir administratorių nuomonę
Atsakyti
Man tai gražiau kuklesni parašai,bet čia skonio reikalas.Nesuprantu tik bardako,kai visko daug prikrauta blink.gif Dar keistai atrodo,kai rašo vaikučio svorį kas mėnesį ,gal čia mamytės jaudinasi ir bijo pamiršt kiek priaugo jų atžalėlė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniškai parašai nepatinka iš viso, velniam jie reikalingi? pati užsidėjau tik dėl to, kad sakė - konkursas. Lietuviškai, mol, rašykite smile.gif tai va ir pasrašiau dėl to... Ir šiaip kad perspėčiau kai kuriuos piliečius. Na, jei žmogus kartais nežino, su kuo pešasi, tai va į avatarą pažiūri, į parašą, ir aiškiau palieka biggrin.gif Bet ne visi skaito dry.gif

O kitų parašai - nei jie man trukdo, nei padeda. Šiaip aš gal ir nesidėčiau visų įmanomų datų kaip liniuočių, na nuo vestuvių metinių iki visų šeimos narių gimtadienių įskaitant uošvienės pusseserę - bet jei žmogui svarbu, negali gi uždraust laugh.gif
Atsakyti
Kai kuriu parasai tikrai per ilgi
Atsakyti
Gal ir derėtų šiek tiek ribot, gerai, kai skoningai sukurtas parašas, bet yra tokių košių-makalošių per pusė ekrano, kad doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
jei kam nepatinka gi yra galimybe nusistatyti savo nustatymuose, kad nematytum parasu is vis ax.gif
Bet jei norisi matyti tik neilgus tai cia problema g.gif man irgi keistai atrodo tie svorio rasymai doh.gif Man tai neidomus tokie parasai schmoll.gif jie tik pacioms mamytems idomus ax.gif bet juk galima ta puikiai surasyti i vaiko knyga tongue.gif

Taip pat kartais nervuoja nestukiu sarasai parasuose doh.gif Juk galima naujokes tik rasytis ir tai horizontaliai istisai, o ne is naujos eilutes kiekviena doh.gif nu zodziu ...
Atsakyti