QUOTE(kate0 @ 2005 04 29, 21:39)
Nu aš pastebėjau vieną dalyką, kad kai kurių dalyvių parašai yra laaaabai ilgi. Labai apsunina žinučių skaitymą. Gal galima būtų riboti iki tam tikro ilgio
parašus nebūtina skaityti Kai kada parašuose - labai svarbi info, kuri turi savo paskirtį
QUOTE(kate0 @ 2005 04 29, 21:39)
Nu aš pastebėjau vieną dalyką, kad kai kurių dalyvių parašai yra laaaabai ilgi. Labai apsunina žinučių skaitymą. Gal galima būtų riboti iki tam tikro ilgio
Parasuose sudeti patys svarbiausi gyvenimo ivykiai , tikrai ju riboti nereika. o jei tau rezia aki tai isviso tos zinutes neskaityk Kaip pasiulimas?
As buvau gavus ispejima nuo vienos moderatores del paraso, kad ilgas ir t.t. Paklausiau-pratryniau
Paskui kai pamaciau, kad pas daugeli parasai didesni nei mano vel uzdejau
Paskui kai pamaciau, kad pas daugeli parasai didesni nei mano vel uzdejau
Man parašai netrukdo , o ir gražiau atrodo pati žinutė
Ir man parasai visai netrukdo
Man tai gražiau kuklesni parašai,bet čia skonio reikalas.Nesuprantu tik bardako,kai visko daug prikrauta Dar keistai atrodo,kai rašo vaikučio svorį kas mėnesį ,gal čia mamytės jaudinasi ir bijo pamiršt kiek priaugo jų atžalėlė
Man asmeniškai parašai nepatinka iš viso, velniam jie reikalingi? pati užsidėjau tik dėl to, kad sakė - konkursas. Lietuviškai, mol, rašykite tai va ir pasrašiau dėl to... Ir šiaip kad perspėčiau kai kuriuos piliečius. Na, jei žmogus kartais nežino, su kuo pešasi, tai va į avatarą pažiūri, į parašą, ir aiškiau palieka Bet ne visi skaito
O kitų parašai - nei jie man trukdo, nei padeda. Šiaip aš gal ir nesidėčiau visų įmanomų datų kaip liniuočių, na nuo vestuvių metinių iki visų šeimos narių gimtadienių įskaitant uošvienės pusseserę - bet jei žmogui svarbu, negali gi uždraust
O kitų parašai - nei jie man trukdo, nei padeda. Šiaip aš gal ir nesidėčiau visų įmanomų datų kaip liniuočių, na nuo vestuvių metinių iki visų šeimos narių gimtadienių įskaitant uošvienės pusseserę - bet jei žmogui svarbu, negali gi uždraust
Kai kuriu parasai tikrai per ilgi
Gal ir derėtų šiek tiek ribot, gerai, kai skoningai sukurtas parašas, bet yra tokių košių-makalošių per pusė ekrano, kad
jei kam nepatinka gi yra galimybe nusistatyti savo nustatymuose, kad nematytum parasu is vis
Bet jei norisi matyti tik neilgus tai cia problema man irgi keistai atrodo tie svorio rasymai Man tai neidomus tokie parasai jie tik pacioms mamytems idomus bet juk galima ta puikiai surasyti i vaiko knyga
Taip pat kartais nervuoja nestukiu sarasai parasuose Juk galima naujokes tik rasytis ir tai horizontaliai istisai, o ne is naujos eilutes kiekviena nu zodziu ...
Bet jei norisi matyti tik neilgus tai cia problema man irgi keistai atrodo tie svorio rasymai Man tai neidomus tokie parasai jie tik pacioms mamytems idomus bet juk galima ta puikiai surasyti i vaiko knyga
Taip pat kartais nervuoja nestukiu sarasai parasuose Juk galima naujokes tik rasytis ir tai horizontaliai istisai, o ne is naujos eilutes kiekviena nu zodziu ...