Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

Faktas kad ne valsas bet jaunuju sokiu pokiu galima bus pavadinti smile.gif

O jaunieji soka ne kitiems? ax.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikse @ 2008 06 28, 18:53)
Faktas kad ne valsas bet jaunuju sokiu pokiu galima bus pavadinti smile.gif

O jaunieji soka ne kitiems?  ax.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

Manau, kad jaunieji soka vienas su kitu sau savo soki.
Kiti tik stebetojai, ne teisejai, ne komisijos nariai. Sokit tai, kas artima jums, o ne kitiems, tada bus grazu ir miela i tai ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
as pradzioj galvojau, kad galima butu eksprontu, bet vis delto pabande namie supratom, kad eksprontu butu tragedija biggrin.gif todel verta bent pora kartu namie pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Baigiu isproteti del jaunuju sokio...Maniskis sake niekaip i sokiu sale manes nenuarysi,o man taip norisi pasisukineti valso zingneliu 4u.gif

muzika irgi tragedija...niekaip normalios muzikos nerandu...

Gal kas ka galit parekomenduoti?
Atsakyti
puiku kai turi diska is draugu ar giminiu vestuviu tada galima paziuret kaip jie shoko, kaip galima butu, kaip nereiktu ir muzika taip pat pasiklausyt kokia grojo...
bigsmile.gif
Atsakyti
Mes siandien irgi pradejom lankyti sokiu pamokas. Oi susilom lotuliukas.gif bet labai smagu, o ir maniskis visai nespurdėjo mokytis sokti ax.gif
Na žiūrėsim kaip mums čia seksis, bet norime svečius nustebinti, nes niekas nežino, kad mes ruošiamės tam wub.gif
Atsakyti
Ir kiek leiko reikia mokytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 08 06, 16:31)
Ir kiek leiko reikia mokytis?  g.gif

Na, kadangi mūsų šventė rugsėjo 6d., tai nedaug tu pamokėlių ir bus. Bet sakė kokių 5 pamokų reiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2008 08 06, 23:24)
Na, kadangi  mūsų šventė rugsėjo 6d., tai nedaug tu pamokėlių ir bus. Bet sakė kokių 5  pamokų reiks  ax.gif

Na, musu svente rugsejo pabaigoj, tai dar truputi laiko turim... ax.gif
irgi ketinam pasimokyt kazkur.. gal galetumet ka nors Kaune rekomenduot? ax.gif
buvau galvojus sokt pagal viena lietuviu dainininko daian, o dabar pagalvojau, kad gal noreciau tikrosios valso melodijos.. arba Vienos valso.. kazkada mano viena drauge kazkam dovanu pirko Strauso CD, ten ivairiu valsu melodijos.. tai mokejo gal apie 20Lt. Sakiau reiketu ir man kazko tokio pasisniukstinet ax.gif nes tikrai noriu ismokt bent viena soki normaliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 08 07, 08:31)
Na, musu svente rugsejo pabaigoj, tai dar truputi laiko turim...  ax.gif
irgi ketinam pasimokyt kazkur.. gal galetumet ka nors Kaune rekomenduot?  ax.gif

galiu rekomenduoti šokių klubą "Santaka". mes ten šokius jau lankome 1,5 metų. žadame mokytis ir toliau, be to, eisim prieš vestuves, kad mums šokį sustatytų. jau ir melodiją buvau išsirinkusi smile.gif klubo psl www.pasokime.lt ten yra kontktuose ir mobilaus numeris. sokiu mokytojas Andrius (jo mobilaus numerio su savimi neturiu dabar). jeigu kartais nesusisiektumėt iš ten, rašykit man AŽ - bandysiu jo nr ieškoti.
šiaip tas Andrius - jaunas bachūras, bet ir mokina gražiai ir paaiškint moka...
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 08 07, 08:31)
Na, musu svente rugsejo pabaigoj, tai dar truputi laiko turim...  ax.gif
irgi ketinam pasimokyt kazkur.. gal galetumet ka nors Kaune rekomenduot?  ax.gif
buvau galvojus sokt pagal viena lietuviu dainininko daian, o dabar pagalvojau, kad gal noreciau tikrosios valso melodijos.. arba Vienos valso.. kazkada mano viena drauge kazkam dovanu pirko Strauso CD, ten ivairiu valsu melodijos.. tai mokejo gal apie 20Lt. Sakiau reiketu ir man kazko tokio pasisniukstinet  ax.gif  nes tikrai noriu ismokt bent viena soki normaliai  rolleyes.gif

na kadangi mes vilniečiai, tai nežinau kas Kaune galėtų pamokyti blush2.gif
O dėl muzikytės, tai mes irgi svarstėm ar šokti pagal kokią nors gražią (apie meilę ir pan. tongue.gif ) dainą ar pagal klasikinę valso muziką. Ir nusprendėm pasirinkti klasiką, nes pamanėm, kad "valsas lieka valsu", jį visi žino, tiek jaunas, tiek senas. O be to mūsų vestuvės tradicinės, todėl pasirinkom ir tradicinę muziką.
Ai dar, mūsų mokytoja irgi patarė klasikinę rinktis, nes pasako jos, mums geriau sekasi pagal ją sušokti blush2.gif Todėl manau reikia pasitarti su vadovu.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2008 08 08, 13:50)
galiu rekomenduoti šokių klubą "Santaka". mes ten šokius jau lankome 1,5 metų. žadame mokytis ir toliau, be to, eisim prieš vestuves, kad mums šokį sustatytų. jau ir melodiją buvau išsirinkusi smile.gif klubo psl www.pasokime.lt ten yra kontktuose ir mobilaus numeris. sokiu mokytojas Andrius (jo mobilaus numerio su savimi neturiu dabar). jeigu kartais nesusisiektumėt iš ten, rašykit man AŽ - bandysiu jo nr ieškoti.
šiaip tas Andrius - jaunas bachūras, bet ir mokina gražiai ir paaiškint moka...

aciu labai, butinai pasiziuresiu. Jei nerasiu jo siaip, parasysiu Tau i AZ 4u.gif
Atsakyti