Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

o mes su dar viena problema susidurem - del sukneles negalesiu zengti atgal doh.gif ! nezinau ka daryti reikia pusia sokio pergalvoti is naujo, nes kai zengiu atgal , tai uzlipu ant sukneles pamusalo verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 06 10, 15:32)
o mes su dar viena problema susidurem - del sukneles negalesiu zengti atgal doh.gif ! nezinau ka daryti  reikia pusia sokio pergalvoti is naujo, nes kai zengiu atgal , tai uzlipu ant sukneles pamusalo verysad.gif  unsure.gif

O as apie tai net nepagalvojau... doh.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
tiesa pasakius, as taip pat apie tai nepagalvojau.. bet mano suknele bus pusta, tai gal viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
jeigu turi vienam zingsniui vietos, ir suknele su lanku tai tikrai nebus problemu o mano suknele va tokia http://www.maggiesot...amp;style=A3149 sios sukneles pustumas laikosi ant pakietinto "tiulio", tai va ant jo ir lipu! verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mes tai su vyru zali sokiuose,na as ne visai,bet jis doh.gif kaip pagalys lotuliukas.gif o zingsnius kokius daro lotuliukas.gif doh.gif siandien pradejom mokytis ir neblogai sekasi,na bent perpratom kaip ten suktis reik smile.gif tik visa gyvenima visos sokiu mokytojos ir muzikos mokykloje ,sakydavo:kad man dramblis uzgules ant ausies,visai negirdziu muzikos,nepataikau i ritma doh.gif pripazystu... verysad.gif pagal kokia dar valsa sokat?klausiau bocelio,enyjos,o kas dar? g.gif
Atsakyti
nu siandien bandem eilini karta repetuoti ri truko kantrybe, paskambinom ir susitarem su sokiu mokitoju kad mus paruos, per telefona sake kad uztenka vieno karto, bet man nelabai tiketinai skamba, mat mes noresim kad mus ne tik zingsniuko ismokytu , bet ir zingsnis po zingsnio visa soki pastatytu. Eisim dabar ketvirtadieni, tai po to ir parasysiu ar apsimoka eiti i tas privacias pamokas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 13, 01:31)
Sveikos smile.gif mes tai su vyru zali sokiuose,na as ne visai,bet jis doh.gif kaip pagalys lotuliukas.gif o zingsnius kokius daro lotuliukas.gif  doh.gif siandien pradejom mokytis ir neblogai sekasi,na bent perpratom kaip ten suktis reik smile.gif tik visa gyvenima visos sokiu mokytojos ir muzikos mokykloje ,sakydavo:kad man dramblis uzgules ant ausies,visai negirdziu muzikos,nepataikau i ritma doh.gif pripazystu... verysad.gif  pagal kokia dar valsa sokat?klausiau bocelio,enyjos,o kas dar? g.gif

mes tiesiog pasiemem savo daina ir taip sutapo kad pagal ja galima sokti valso zingsneliu. o tu pabandyk pagal kokia tau patikusia daina paskaiciuoti viens, du trys..... rolleyes.gif
Atsakyti
musu ir laukia valso pamokeles,mes su mb galvojam paimpravizuoti,savo jaunuju soki,kad visiems butu idomu paziureti,ir mum atsiminimas isliks thumbup.gif
Atsakyti
mes is dvd pamokeliu mokemes mokemes, nieko mums nesigavo, viens i viena, kits i kita puse.. galiausiai vestuviu isvakarese isijungem ta musu daina... pasokom (tiesiog) ir nusprendem kad dzin tie 'valsai pagal reglamenta' biggrin.gif soksim is dusios biggrin.gif
(sokom pagal senaja cher su sunny bono - i got you babe smile.gif
Atsakyti
Na as jau labai seniai svajojau graziai susokti per savo vestuves wub.gif Tai kai tik maniskis pasipirso (cia buvo pries metus), issitempiau ji lankyti sokius. Lankem visus metus, buvo visko: ir pykomes, ir patiko, ir jau mesti norejos (jam, ne man lotuliukas.gif ), bet atlankem visa sezona, net ir apie kita sezona (nuo rugsejo) pagalvojam bigsmile.gif Na, o dabar paprasem choreografo, kad mums sustatytu soki pagal musu daina ir siek tiek ja parepetuotumeme. Siandien buvome pirmoj repeticijoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dar tik letoji sokio dalis, kuria daugiau sudaro rumba, ne valsas, bet man jau thumbup.gif Na tiesa pasakius noretusi kazko dar labiau vau, bet choreografas sake ypatinga vau paliks galui wub.gif wub.gif wub.gif
As kazkada sokau mokyklos laikais, tai mano mamai nebus labai didele naujiena, bet va maniskio mama turejo svajone isamokyti sunu sokti... Deja, koks sokis, mamyte, kai yra krepsinis lotuliukas.gif Todel po musu sokiu manau neisvengsim ir cray.gif cray.gif cray.gif Beje, niekas nezino, kad mes jau metus lankom sokius blush2.gif
Atsakyti
man cia fainai irgi
sokis
Atsakyti
SVEIKOS MERGAITES 4u.gif

Ka jus manot apie vestuvinio valso muzika pvz pilvelytes ir bubnelio MYLEK MANE??

Sie tiek prisiglaudimu,leto valso zingsneliu,buciniuku, siek tiek padaiduosim besisukinedami (aisku be mikrofonu biggrin.gif ) ir gal butu visai neblogai...

Bet vat kazkas kirba sirdeleje, kad ne visi supras ax.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mikse @ 2008 06 28, 13:03)
SVEIKOS MERGAITES  4u.gif

Ka jus manot apie vestuvinio valso muzika pvz pilvelytes ir bubnelio MYLEK MANE??

Sie tiek prisiglaudimu,leto valso zingsneliu,buciniuku,  siek tiek padaiduosim besisukinedami (aisku be mikrofonu  biggrin.gif ) ir gal butu visai neblogai...

Bet vat kazkas kirba sirdeleje, kad ne visi supras  ax.gif  ax.gif

Visai grazus sokis gali buti, bet valsu tai tikrai jo negalima pavadinti biggrin.gif

O jei kirba sirdeleje ar supras kiti, tai reiketu apsispresti ar sokat sau ar kitiems.
Atsakyti