Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(agnulia @ 2009 07 09, 22:21)
Sveikutes,kadangi matau kad cia pasisako ir tos kurios jau atsoko savo valsa,tai noriu paklausti kiek Vilniuje yra normalu moketi uz individualias sokiu pamokas(maciau internete svyruoja 70-80lt)?Gal galetumete kazka rekomenduoti,nesinori uzsirasyti nezinant kokie atsiliepimai? Ir dar kiek jusu manymu pamoku uztenka normaliai graziai ismokt? biggrin.gif  Labai didelis aciu visoms.

Mes lankėme pas A. Riekumą. Visagalis google turi jo kontaktus smile.gif 1 pamoka 70 litų. Mūsų šokis mums patiems ir svečiams labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Merginos,

Buvau kazkada radusi internete sokiu pamokas internete, o dabar niekur nerandu sad.gif Gal galite pasufleruoti kokia nuoroda ? Aciu is anksto.
Atsakyti
Buvom pas choreografus LDANCE ir SOKIS sokiu studijose. Gal kas zinote atsiliepimu apie juos,nes mums labai sunku apsispresti pas kuriuos mokintis, matlabai skirtingai aiskina. Vieni sako, kad per 3 kartus ismokis sokti, kiti - 6.
Atsakyti
vakar buvom Ldance mes:) ka zn mums visai patiko. dirba asmeniskai ir ziuri kad viskas butu savo vietose:) aisku nesu su daugiau sokiu studiju susidurus tad lygint nelabai galiu
Atsakyti
taip, dirba asmeniskai, ziuri, kad viskas butu vietoj, bet ar tik ne per daug viska ziuri ? mums kaip pasakojo, tai per viena pamoka ismokins vienus zingsnius, per kita pratimus atliksim, kad butu lengviau issilaikyti ir t.t. Labai jau skupulingai i viska ziuri. Malonu, kad zmones ismano savo darba ir dirba teisingai. Nieko pries neturiu, bet .... nusprendem kad 6 pamoku gal netgi mazoka bus, kai taip idealiai viska nori ismokinti, o tai susiveda i pinigus: 6*60+70=420

o SOKIS sokiu studijoje sake per 3 pamokas ismoksime sokti ir ten gautusi 50*3=150, nu dar sakykim viena ar dvi pamokas papildomai pasiimtume, kad geriau moketume sokti, tai vistiek tik 250.

kita vertus viskas priklauso nuo to kaip patys ziurime i ta pati jaunuju soki/valsa. ar norime tiesiog normaliai graziai pasokti ar kaip kokie profesionalai smile.gif
Atsakyti
gal ir per daug:D bet mes net nezadam tiek pamoku imt da viena kokia nueisim o po to savarankiskai:D nes mes net nemokejom nei zingsnelio valso:)
Atsakyti
Labai gera skiltis siame forume - vestuvine daina, taciau ko truksta tai realiai pamatyti kaip skambant dainai pasineriama i jausminga judesiais isreiksta romantika wub.gif
Atsakyti
Mes eisim pasimokyti sokti thumbup.gif Esam issirinke daina, todel tikimes, kad pagal ja mums pades paruost visa soki wub.gif
Atsakyti
Aš labai buvau "užsikabinus" už rock 'n' roll'o. tokio su pametymais visokiais. smagus turėtų būt išsidūkimas thumbup.gif
na bet vis dėlto netreniruotiems taip greit išmokt būtų sudėtinga... g.gif dabar mastom ką nors lengvesnio.. ax.gif
va įdedu anų laikų vaizdelį http://www.youtube.c...vw#movie_player
Atsakyti
Mes sokome pagal savo meiles dainele wub.gif muilo burbulu fone smile.gif visi verke biggrin.gif nes buvo beproto grazu 4u.gif o nuotraukos fantastiskos blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistoote: 04 lapkričio 2009 - 18:04
QUOTE(Vilija4 @ 2009 11 04, 15:12)

thumbup.gif sokis, cia lindihopas vadinasi, jei neapsirinku
Atsakyti
QUOTE(Vilija4 @ 2009 11 04, 15:12)
Aš labai buvau "užsikabinus" už rock 'n' roll'o. tokio su pametymais visokiais. smagus turėtų būt išsidūkimas thumbup.gif
na bet vis dėlto netreniruotiems taip greit išmokt būtų sudėtinga... g.gif dabar mastom ką nors lengvesnio.. ax.gif
va įdedu anų laikų vaizdelį http://www.youtube.c...vw#movie_player

SUTINKU VISU 100% cia nerealiai jie soka!! noreciau gyventi tais laikais tik del sio sokio biggrin.gif super.. taciau tavo tiesa butu sunku netreniruotiems greit pasiekti rezultata biggrin.gif bet bandyti verta, visi butu suzaveti, manau biggrin.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti