o cia gera mintis su pasjoniu ir lankais pasibandyt pasokti
o mes savo valsa soksime pagal A.Pilvelytes ir Bubnelio daina ''Mylek mane'', man tai dar karta vestuviu priesaika. Tik va nesugalvoju kaip ta apipavidalinti, nes ugneles, zvakutes, burbulai jau visur kartojasi, norisi kazko tikrai grazaus ir ispudingo...
Labutis,
o mes soksim pagal Elvi Presley, nes mano brangiausiajam jis labai patinka ir nors jam labai nepatinka sokt, vistiek lankom sokiu pamokas ir jis su uzsidegimu i jas vaiksto hm..kazi kokia sveciu reakcija bus, nes visi galvoja, kad mes nesoksime
o mes soksim pagal Elvi Presley, nes mano brangiausiajam jis labai patinka ir nors jam labai nepatinka sokt, vistiek lankom sokiu pamokas ir jis su uzsidegimu i jas vaiksto hm..kazi kokia sveciu reakcija bus, nes visi galvoja, kad mes nesoksime
kažkaip net nepagalvojau apie šokių pamokas, manau kažkaip patys pašoksim
As taip pat nepagalvojau apie valsa,maniskis lankes kazkada senai pramoginius sokius ir soka gerai tai manu kad jam dar geriau pavyks nei man.Kaip susoksim taip bus gerai.
palinguosim susikabine manau,nes nenaturaliai ir iskreiptai atrodytu viskas jei banytume grynai vestuvems kazka susistatyt... Nors man tai be problemu... as sokti moku..
Labas visoms, iki mano vestuviu liko irgi nedaug laiko, tad siandien uzrasiau save ir MB pas sokiu mokytoja. Visad norejau susokti tango , turbut del to, kad mano tevai visad ji soka. Sokiu mokytoja pasake, kad jei sokti tango, tai pradedantiesiems tik argentinietiska. Na reiks bandyti, daina ir uzsidegima jau turime, riek tik pamokeliu .
Toks klausimelis, o pries kiek laiko pradedate mokytis soki? Mano antra puse grys tik savaite iki vestuviu, galvoju ar spesim.
QUOTE(ziedelis09 @ 2009 07 04, 23:11)
Toks klausimelis, o pries kiek laiko pradedate mokytis soki? Mano antra puse grys tik savaite iki vestuviu, galvoju ar spesim.
Ziurint koki lygi norite pasiekti jei tik pasisukioti truputi keliais valso zingsniukais gal ir spestite, taciau labiau ko - ko gero ne, nes juks paskutine savaite yra ir taip ka veikti
Sveikutes,kadangi matau kad cia pasisako ir tos kurios jau atsoko savo valsa,tai noriu paklausti kiek Vilniuje yra normalu moketi uz individualias sokiu pamokas(maciau internete svyruoja 70-80lt)?Gal galetumete kazka rekomenduoti,nesinori uzsirasyti nezinant kokie atsiliepimai? Ir dar kiek jusu manymu pamoku uztenka normaliai graziai ismokt? Labai didelis aciu visoms.
QUOTE(agnulia @ 2009 07 09, 23:21)
Sveikutes,kadangi matau kad cia pasisako ir tos kurios jau atsoko savo valsa,tai noriu paklausti kiek Vilniuje yra normalu moketi uz individualias sokiu pamokas(maciau internete svyruoja 70-80lt)?Gal galetumete kazka rekomenduoti,nesinori uzsirasyti nezinant kokie atsiliepimai? Ir dar kiek jusu manymu pamoku uztenka normaliai graziai ismokt? Labai didelis aciu visoms.
Mes pradejom mokytis pries 1.5 menesio iki vestuviu... nesigailiu, kad taip gerokai pries, nes turesim laiko pakankamai gerai ismokti Paemem 4 pamokas, to uztenka, norint susokti gera valsa su keleta elementu iterpimais. Nezinojau i kokia sokiu studija eiti, nes neturejau jokiu atsilepimu, tai issirinkom studija "Dancelita", apmoka jaunas berniukas, parinko mums kompakta su muzika, o mes jau issirinkom daina, kokia patiko...