Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(aridax @ 2009 03 19, 22:08)
Man labai patinka Siskausko viena daina, mmm, siuo metu nepamenu pavadinimo, bet zodziai priedainio mazdaug tokie "bus dar vasaru, bus dar ziemu, bet trumpes ir trumpes tos sekundes, sauks keliai dar mane is namu, dar tikejimas gundys ir gundys..."  blush2.gif 
Kaip valsui ji man atrodo labai tinkama, ir ritmas, ir visa kita. Mes visa laika mastem ja rinktis, bet sokiu mokytojui uzleidus kita, uzsienietiska, pastaraja pasirinkom  ax.gif

Man taip pat ta daina graži. Reikės brangiojo paklausti, kaip jam Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atele @ 2009 03 19, 13:36)
Pabandykit Laisvalaikio studijoj, mes ten mokejom 40lt uz pamoka, gal nepabrango daug. 4u.gif

Dabar ten 50 Lt pamoka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(inanity @ 2009 03 20, 14:23)
Man taip pat ta daina graži. Reikės brangiojo paklausti, kaip jam  Ačiū  4u.gif

Negi jūs tikrai klausot tokios muzikos? doh.gif

Mes šoksim valsą pagal Seal "Kiss from a rose".
Atsakyti
QUOTE(prox579 @ 2009 03 31, 15:26)

Mes šoksim valsą pagal Seal "Kiss from a rose".

Mes neklausome tokios muzikos, bet norisi tiesiog gražios dainos, kad būtų lietuviška. Musu su Brangiuoju daina yra KISS'u "I was made for lovin' you" smile.gif Bet mes norime valso melodijos rolleyes.gif dar neapsprendėme tiksliai dėl dainos, bet Čeikovskio gėlių valsas man kol kas labiausiai imponuoja. Kažkaip pasiklausai ir prisimeni seną rusišką multiplikacinį filmą spragtukas blush2.gif
O Jūsų daina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inanity: 01 balandžio 2009 - 12:04
QUOTE(prox579 @ 2009 03 31, 15:26)

Klausom, ir ka? smile.gif ir as visa Siskausko CD turiu, ir patinka jo dainos. Ir "gero upo" klausau. O kas cia tokio siaubingo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 04 03, 15:50)
Klausom, ir ka?  smile.gif  ir as visa Siskausko CD turiu, ir patinka jo dainos. Ir "gero upo" klausau. O kas cia tokio siaubingo?  smile.gif

Teisingai, reikia paivairinti klausa ir akirati, man ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 04 03, 15:50)
Klausom, ir ka?  smile.gif  ir as visa Siskausko CD turiu, ir patinka jo dainos. Ir "gero upo" klausau. O kas cia tokio siaubingo?  smile.gif

Tiesiog keista, nes mano mama tokios klausosi..
Bet dėl skonio tikrai nėra ko ginčytis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jei kas turite kokiu keblumų, del jaunavedžių valso, ar mokymosi šokti; galite man parašyti i az. Gal galėsiu ką patarti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgga: 11 balandžio 2009 - 12:51
QUOTE(jurgga @ 2009 04 11, 13:50)
Sveikos  4u.gif
Jei kas turite kokiu keblumų, del jaunavedžių valso, ar mokymosi šokti; galite man parašyti i az. Gal galėsiu ką patarti wink.gif

man tai is vis nepavyko itikint, kad reikia to valso...nesuprantu ir net nezinau kaip reikes issisukt, nes pasoktumem banaliai linguodami i sonus... sad.gif

nezinau ka daryt... doh.gif
Atsakyti
Na, bentjau muzika issirinkite ir siuzeta aptarkite. Kaip jis prieis, kaip nusilenks, kaip tu paziuresi i akis... (po to "banaliai" ir susikaupe vienas i kita "palinguokite"); tada atsitraukite vienas nuo kito.... tegul jis priklaupia ant kelio ir pabuciuoja tavo ranka... smile.gif Manau uzteks visiems emociju ax.gif ir nieks neatkreips demesio, kad tik "banaliai lingavote" blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
paziurekite yootube yra visokiu vestuviniu sokiu. zmones soka ne tik valsa, bet ir rokenrolus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 03 17, 13:02)
Sveikutes  4u.gif
Pastebejau, kad po vestuviu taip ir neparasiau nieko, kaip mums sekes susokt.. Tai taisau sia klaida  biggrin.gif
Musu sokis buvo trumpas... panasus i ta, kurio moke mokytojas  lotuliukas.gif  sakau panasus, nes pusta suknele vis gi siek tiek daro savo - judesiai letesni negu galbut reiketu  smile.gif  bet siaip viskas buvo NEREALIAI  thumbup.gif

matuodamasi nuomoj vestuvinę suknelę papasakojau, kad mokomės šokti valsą. tai mergaitė iš salono labai pagelbėjo, davė pasijonį su lanku (iš senų, jau nebenuomojamų), tokį, koks buvo skirtas mano suknelei, kad pajaustume, kaip reikia judėti su vestuviniais drabužiais. nes iš tikrųjų pirma repeticija, kai buvau su pasijoniu buvo žiauriai juokinga lotuliukas.gif mano būsimasis už galvos griebėsi, kaip jam kojas statyti, kad neuzmintų suknelės, o man reikėjo prisitaikyti žingsnelius atgal, kad nekliūtų kulniukai už pasijonio lanko. Ir laikysena pakoreguot teko, nes atstumas poroje padidėja
Atsakyti
QUOTE(Vada @ 2009 04 22, 10:57)
matuodamasi nuomoj vestuvinę suknelę papasakojau, kad mokomės šokti valsą. tai mergaitė iš salono labai pagelbėjo, davė pasijonį su lanku (iš senų, jau nebenuomojamų), tokį, koks buvo skirtas mano suknelei, kad pajaustume, kaip reikia judėti su vestuviniais drabužiais. nes iš tikrųjų pirma repeticija, kai buvau su pasijoniu buvo žiauriai juokinga lotuliukas.gif  mano būsimasis už galvos griebėsi, kaip jam kojas statyti, kad neuzmintų suknelės, o man reikėjo prisitaikyti žingsnelius atgal, kad nekliūtų kulniukai už pasijonio lanko. Ir laikysena pakoreguot teko, nes atstumas poroje padidėja

Tai jau faktas, kad su vestuvine sukenele "tikro" valso nesoksi. Be to, ir vietos neuztektu, nes juk per pora judesiu per visa sale nusinestum biggrin.gif
Mus tai garantuotai prievartaus pasokti... Bet, jauciu, tai bus tiesiog grazi improvizacija, ir tiek smile.gif
Atsakyti