tai va,va,apie ka ir kalbu del to pasirinkom 1is musu megiamo E.iglesio dainu kaip sakoma,ir bateliai nesugadinti ir bus ka prisimint sokant(pazinties pradzia )...
Sveikutes
Pastebejau, kad po vestuviu taip ir neparasiau nieko, kaip mums sekes susokt.. Tai taisau sia klaida
Musu sokis buvo trumpas... panasus i ta, kurio moke mokytojas sakau panasus, nes pusta suknele vis gi siek tiek daro savo - judesiai letesni negu galbut reiketu bet siaip viskas buvo NEREALIAI Be galo dziaugiuosi, kad ejom mokytis sokt.. niekas niekas to nezinojo tai buvo staigmena visiems. Ta pati vakara niekas kazkaip nepakomentavo, galvoju, mmm, gal nepatiko.. bet paskui pasipyle klausimai, kaip cia mes taip graziai viska padarem.. Ir dabar, kai paziuriu filmuota dali, taip mielai siurpuliukai per kuna eina.. super.. tikrai esu patenkinta, kad turejom grazu, elegantiska soki. Tegul jis nebuvo tobulas, bet tikrai neapsijuokem
Pastebejau, kad po vestuviu taip ir neparasiau nieko, kaip mums sekes susokt.. Tai taisau sia klaida
Musu sokis buvo trumpas... panasus i ta, kurio moke mokytojas sakau panasus, nes pusta suknele vis gi siek tiek daro savo - judesiai letesni negu galbut reiketu bet siaip viskas buvo NEREALIAI Be galo dziaugiuosi, kad ejom mokytis sokt.. niekas niekas to nezinojo tai buvo staigmena visiems. Ta pati vakara niekas kazkaip nepakomentavo, galvoju, mmm, gal nepatiko.. bet paskui pasipyle klausimai, kaip cia mes taip graziai viska padarem.. Ir dabar, kai paziuriu filmuota dali, taip mielai siurpuliukai per kuna eina.. super.. tikrai esu patenkinta, kad turejom grazu, elegantiska soki. Tegul jis nebuvo tobulas, bet tikrai neapsijuokem
Ir mudu mokomės šokti, mūsų vestuvės dar negreitai, bet sumanėm, kad reikia pradėti mokytis iš anksto, nes abu esame ne šokėjai Tik gal galite patarti kokią muziką pasiimti lėtam valsui. Turime parsisiuntę daug klasikinės muzikos, bet kažkaip norisi lietuviškos dainos. Gal žinote tokia?
QUOTE(inanity @ 2009 03 18, 21:55)
Ir mudu mokomės šokti, mūsų vestuvės dar negreitai, bet sumanėm, kad reikia pradėti mokytis iš anksto, nes abu esame ne šokėjai Tik gal galite patarti kokią muziką pasiimti lėtam valsui. Turime parsisiuntę daug klasikinės muzikos, bet kažkaip norisi lietuviškos dainos. Gal žinote tokia?
Siaip vestuvinis valsas paprastai ne letas buna, o Vienos. Bet, aisku, galima sokti ka tik nori Nieko specialaus neplanuojam, bet kadangi garantuoju, jog to isvengti mums niekas neleis, tai svajoju apie Kernagio "Musu dienos kaip svente"...
QUOTE(inanity @ 2009 03 18, 21:55)
Ir mes labai ilgai ieskojom leto valso dainos bet nieko neradom. del to teko rinktis visiškai nevalsišką dainą, tačiau tokią, kuri mums iš tiesų yra labai grazi tuomet ją truputi pagreitinom su kompiuterine programa. rezultatas - muzika ne labai tinkanti valsui, zingsnelis panasus i tikrojo valso, tik letesnis, bet mums tai labai patinka beliko tik tobulai atkalti zingsnius
Dėl vienos valso mes jau galvojome ir nusprendėme, kad gali nebūti tiek vietos šokti jį, nes keliose vestuvėse mačiau, kad svečiai aplink jaunuosius rateliu šoko per jaunųjų valsą tad bijau, kad nenueitų pastangos veltui mes mokomės lėto valso žingsnius ir taikysime juos prie muzikos. Šiaip labai gražiai gaunasi tik muzikos vis neišsirenkame. Mums labai patinka Čeikovskio gėlių valsas, bet man norėtųsi kokios gražios lietuviškos dainos.
QUOTE(lua @ 2009 03 19, 12:57)
Gal patartumet kur galima butu nebrangiai pasimokyt sokt Vilniuje? Laibai jau dideles kainos visur
Pabandykit Laisvalaikio studijoj, mes ten mokejom 40lt uz pamoka, gal nepabrango daug.
QUOTE(atele @ 2009 03 19, 13:36)
Pabandykit Laisvalaikio studijoj, mes ten mokejom 40lt uz pamoka, gal nepabrango daug.
O kur cia tokia yra??? gal galima butu adresa ar telefona suzinoti?
QUOTE(lua @ 2009 03 19, 13:14)
O kur cia tokia yra??? gal galima butu adresa ar telefona suzinoti?
Merginos, siais laikais visagalis google yra
http://www.laisvalai...h...1&Itemid=76
matau kad 50lt dabar
QUOTE(inanity @ 2009 03 19, 13:01)
Dėl vienos valso mes jau galvojome ir nusprendėme, kad gali nebūti tiek vietos šokti jį, nes keliose vestuvėse mačiau, kad svečiai aplink jaunuosius rateliu šoko per jaunųjų valsą tad bijau, kad nenueitų pastangos veltui mes mokomės lėto valso žingsnius ir taikysime juos prie muzikos. Šiaip labai gražiai gaunasi tik muzikos vis neišsirenkame. Mums labai patinka Čeikovskio gėlių valsas, bet man norėtųsi kokios gražios lietuviškos dainos.
Man labai patinka Siskausko viena daina, mmm, siuo metu nepamenu pavadinimo, bet zodziai priedainio mazdaug tokie "bus dar vasaru, bus dar ziemu, bet trumpes ir trumpes tos sekundes, sauks keliai dar mane is namu, dar tikejimas gundys ir gundys..."
Kaip valsui ji man atrodo labai tinkama, ir ritmas, ir visa kita. Mes visa laika mastem ja rinktis, bet sokiu mokytojui uzleidus kita, uzsienietiska, pastaraja pasirinkom
QUOTE(-Anna- @ 2009 03 19, 16:10)
Merginos, siais laikais visagalis google yra
matau kad 50lt dabar
matau kad 50lt dabar
Aciu , cia bent jau kaina normali .