Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 22

QUOTE(damute31 @ 2008 04 25, 21:00)
supratau  mirksiukas.gif o akmenukus tokios pat spalvos kaip mulcas  g.gif  siaip gera mintis  thumbup.gif
cia biski ne i tema  ax.gif bet esu iki kraujo siauliete, 30metu ten gyvenau, pries 3 metus i Zemaitija issikrausciau  verysad.gif kai pas tevus vaziuoju ties Bubeis sirdis suspurda  wub.gif  jus kaip supratau siauliete  ax.gif

Ne, akmenukai turėtų būti šviesios spalvos. thumbup.gif Taip aš Šiaulietė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 27, 14:48)
bet kur dingo medis g.gif  g.gif  g.gif ?

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 27, 15:07)
jau anksciau rase apie ta medeli. jeigu neklystu salciu neatlaike

taip taip, medelis po pernykštės išprotėjusios žiemos numiro... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(barsukele @ 2008 04 27, 09:59)
Merginos, pasirodykit savo dekoratyvinius baseinus  rolleyes.gif  Planuojam kasti inksto formos, būtų įdomu pasižvalgyti ir po jūsiškius 4u.gif

na tai prašom 4u.gif čia irgi vaizdas 2006-ųjų, šiuolaikinio stambiu aiškiu planu kažkaip neturiu, tik detalėmis, bet apart sužėlusio į mišrainę ir jau planuojamo pertvarkyti gėlyno daugiau niekas ir nepasikeitė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 27, 17:53)
na tai prašom 4u.gif čia irgi vaizdas 2006-ųjų, šiuolaikinio stambiu aiškiu planu kažkaip neturiu, tik detalėmis, bet apart sužėlusio į mišrainę ir jau planuojamo pertvarkyti gėlyno daugiau niekas ir nepasikeitė

Kaip pas tave viskas thumbup.gif 4u.gif Erdvėj viskas labai gražiai žiūrisi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2008 04 26, 18:42)
Sveiki!
As su stai kokiu kvailu klausimu  ax.gif  Siemet pirma karta pradejau tvarkyti gelyna po langais, iki to ji tvarke kaimyne, kuri issikrauste gyventi kitur... Ir stai dabar ne visas gelytes, kurios isdygsta, sugebu atpazinti.  blush2.gif  Pvz., gan daug yra tokiu, kaip nuotraukoje, ir as abejoju, ar cia piktzoles, ar kokios geles... g.gif  Gal kas padetu atpazinti si augaliuka? beje, gal nelabai is nuotraukos matosi- jo lapukai pukuoti...
user posted image

man labai panasu i rudbekija mastau.gif As ju irgi turiu ir lapeliai toki pasipukave ax.gif
Atsakyti

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms biggrin.gif O aš šį savaitgalį buvau žemės kirmėlė, vat koks gavosi rezultatas-mano sodyba kitu rakursu ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Anoj temoj kažkuri panikė prašė "iš arčiau" biggrin.gif , na iš arčiau tai iš arčiau lotuliukas.gif
user posted image
dar
user posted image
ir dar
user posted image
va ir dar
user posted image

Na gal šiam kartui tiek...kitų kampų nedavedžiau iki estetinio vaizdo, nes pasirodo Kaune deficitas spalvoto mulčo doh.gif , o man verkiant reikalingas papildymas. Gal kuri užmatėt vyšnios spalvos mulčo. Iš kažkur esu girdėjusi, kad Pravieniškėse jis gaminamas ir ten jo yra į valias, ar jūs apie tai ką nors girdėjot...
Papildyta:

user posted image

Man wub.gif wub.gif wub.gif ...tik dar norėtūsi kažkokio tai aukštesnio akcento ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 27, 20:58)
Labukas visoms biggrin.gif O aš šį savaitgalį buvau žemės kirmėlė, vat koks gavosi rezultatas-mano sodyba kitu rakursu ax.gif Na gal šiam kartui tiek...kitų kampų nedavedžiau iki estetinio vaizdo, nes pasirodo Kaune deficitas spalvoto mulčo doh.gif , o man verkiant reikalingas papildymas. Gal kuri užmatėt vyšnios spalvos mulčo. Iš kažkur esu girdėjusi, kad Pravieniškėse jis gaminamas ir ten jo yra į valias, ar jūs apie tai ką nors girdėjot...
Papildyta:

Man wub.gif  wub.gif  wub.gif ...tik dar norėtūsi kažkokio tai aukštesnio akcento ax.gif

sobieska, esi labai labai skoningai susitvarkiusi thumbup.gif kiek metų tu visą tą grožį puoselėji? ar viską čia pati sodinai ar kažkiek esi "paveldėjusi"?

o dėl savęs tai esu pastebėjusi , kad iki šiol greičiau apželdinimui rinkdavausi gėles, nei medelius. Dabar pradedu dairytis ir bandau ieškoti sprendimų su medeliais. Kol kas tik mintyse, nes ir to gėlyno prie baseino pertvarkymas mintyse jau vis giliau spaudžia rolleyes.gif O dar prie pagrindinio įėjimo mišrainės turiu, kada mano rankos visur pasieks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 27, 21:11)
sobieska, esi labai labai skoningai susitvarkiusi thumbup.gif kiek metų tu visą tą grožį puoselėji? ar viską čia pati sodinai ar kažkiek esi "paveldėjusi"?

o dėl savęs tai esu pastebėjusi , kad iki šiol greičiau apželdinimui rinkdavausi gėles, nei medelius. Dabar pradedu dairytis ir bandau ieškoti sprendimų su medeliais. Kol kas tik mintyse, nes ir to gėlyno prie baseino pertvarkymas mintyse jau vis giliau spaudžia rolleyes.gif O dar prie pagrindinio įėjimo mišrainės turiu, kada mano rankos visur pasieks doh.gif

notworthy.gif ...šią sodybą tvarkau jau penkti metai, galima pastebėti ir iš augalų dydžio lotuliukas.gif kur pieva, tai ysivaizduok vienoje pusėje buvo daug raudonų serbentų krūmų, gyvatvorė peraugusių svarainių, begalė vienas šalia kito susodintų vaismedžių, o iš kitos pusės ... lysvės pašarinių runkelių lotuliukas.gif vnž, parduotos vasaros joje man buvo , kol davedžiau iki to, ką dabar matai, o dabar kuriu kažką tai gražaus, oi dar kiek planuose yra. Čia tik fasadinė pusė sodybos, dar liko kitą pusę sutvarkyti, kur yra daržas doh.gif Bet tai malonūs darbeliai, svarbiausia ir MB patinka, kaip faina po visų darbų, kai vakarais draugai suguža pasėdėt prie židinio šašlyčiokas, alutis...tamsa, ugnis, žvaigždės... ir tai nuo Kauno tik 50 km.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 27 balandžio 2008 - 20:21
QUOTE(sobieska @ 2008 04 27, 21:20)
...kaip faina po visų darbų, kai vakarais draugai suguža pasėdėt prie židinio šašlyčiokas, alutis...tamsa, ugnis, žvaigždės... ir tai nuo Kauno tik 50 km.

na šaunuoliai darbštuoliai jūs thumbup.gif
bigsmile.gif ech, greičiau ta vasara wub.gif įsisvajojau ir aš cool.gif
Atsakyti
doh.gif specialiai nupaveikslavau, kad jūsų paklausčiau ir pamiršau lotuliukas.gif
Gal kuri nors turit šitokį medelį. Aš prie Megos sodininkų mugėj neseniai pirkau, tiek išgyrė, kad labai gražiai auga, būna apie metrą aukščio, toks tankus, šakelių nesimato vien minkšti spygliukai, bla bla bla...tai kaip ten ištikrųjų velns žino biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 27, 21:20)
notworthy.gif  ...šią sodybą tvarkau jau penkti metai, galima pastebėti ir iš augalų dydžio lotuliukas.gif kur pieva, tai ysivaizduok vienoje pusėje buvo daug raudonų serbentų krūmų, gyvatvorė peraugusių svarainių, begalė vienas šalia kito susodintų vaismedžių, o iš kitos pusės ... lysvės pašarinių runkelių lotuliukas.gif  vnž, parduotos vasaros joje man buvo , kol davedžiau iki to, ką dabar matai, o dabar kuriu kažką tai gražaus, oi dar kiek planuose yra. Čia tik fasadinė pusė sodybos, dar liko kitą pusę sutvarkyti, kur yra daržas doh.gif  Bet tai malonūs darbeliai, svarbiausia ir MB patinka, kaip faina po visų darbų, kai vakarais draugai suguža pasėdėt prie židinio šašlyčiokas, alutis...tamsa, ugnis, žvaigždės... ir tai nuo Kauno tik 50 km.

nu tikrai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
-o as ropoju po savo valdas- ir asaras lieju-baisiai pavargstu,o rezultatas gal ir matysis po tu 5 metu...MB tuo klausimu atlieka vyr kritiko ir vartotojo vaidmeni,tenka paciai raustis.....
o riba tokia aiski tarp vejos ir juodzemio gaunama ravejimo budu ar ikasus kokia juostele?
kaip matau ir blindei (kaip ir eglei )baltu dazu is to pacio kibirelio teko? lotuliukas.gif

vedryna iskasi rudeni ar palieki ziemoti dirvoj?
Papildyta:
taip taip, medelis po pernykštės išprotėjusios žiemos numiro... verysad.gif
Papildyta:

user posted image

eh ,kad pas mane tokia veja butu...... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 28, 00:14)
nu tikrai grazu wub.gif  wub.gif  wub.gif
-o as ropoju po savo valdas- ir asaras lieju-baisiai pavargstu,o rezultatas gal ir matysis po tu 5 metu...MB tuo klausimu atlieka vyr kritiko ir vartotojo vaidmeni,tenka paciai raustis.....
o riba tokia aiski tarp vejos ir juodzemio gaunama ravejimo budu ar ikasus kokia juostele?
kaip matau ir blindei (kaip ir eglei )baltu dazu is to pacio kibirelio teko? lotuliukas.gif

vedryna iskasi rudeni ar palieki ziemoti dirvoj?
Papildyta:

Tu man pasakyk , kas tas vėdrynas, aš tau pasakysiu, ką su juo darau lotuliukas.gif Sorry, nu niekaip aš nepamenu, kaip mano augalai vadinasi...atrodo, galėčiau daug kam ką pasiūlyt ale pavadinimus žinau... tai tiktai taip, čia mano ir didžiausias minusas...žinau ko ieškau ale nežinau kaip pavadinti lotuliukas.gif

Nekišu aš ten tos juostelės... nepatinka ji man ... nupjovus žolę jos atžalas ties riba pakerbu, o kas pusmetį pereinu kontūrus su kąstuvu ax.gif

Aš iš augalų savo tik kanus iškasu...kitokių neturiu atitinkančių tuos poreikius...tingiu tuom užsiimti, o ir laikyti nebūtų kur...tiesa dar jurginų kerą išsikasu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 27 balandžio 2008 - 23:27